October

Uutisarkisto - July 2017

30.07.2017

Palloseurat vastakkain tänään

Oulun Palloseura matkaa Turkuun Turun Palloseuran vieraaksi. Ottelu potkaistaan käyntiin tänään kello 17:00. OPS on sarjassa seitsemäntenä, kun TPS heti kärjen tuntumassa kolmantena. Ero joukkueilla on 11 pistettä.

OPS lähtee hyvällä kokoonpanolla. Ainut poissaolija on Oskari Rounaja lievän loukkaantumisen vuoksi. OPS saa otteluun mukaan myös uuden pelaajan, kun brasilialainen Leandro Costa Martins palaa OPS:n pelaajistoon.

Costa Martins pelasi OPS:ssa vuonna 2012 kahdeksan ottelua tehden niissä kuusi maalia. Tällä kaudella mies on pelannut Brasilian pääsarjaa edellisen kerran kesäkuussa, joten kovan luokan vahvistus 31-vuotias laitahyökkääjä varmasti on.

OPS-manageri Miika Juntunen on tyytyväinen, että sai pelaajan jo tähän otteluun, vaikkakin miehellä on pitkä matka takana. ”Tuskin hän tänään koko peliä pelaa, mutta kaiken kaikkiaan loistava homma että saimme Leandron takaisin sinisiin”, Juntunen kuittaa.

”TPS on kauden paras puolustusjoukkue, joten meillä on kova työ tehdä maali. Nyt pitää vain miettiä hyökkäys siihen kuntoon, miten sen teemme. Kova peli siis tulossa”, Juntunen pohtii illan ottelua.

TPS - OPS

Tänään kello 17 Turussa!

Kauden 2017 kaikki Ykkösen ottelut suorina lähetyksinä Elisa Viihde Sportilla ja Fanseatilla.

Toimitus / JS

22.07.2017

Pavez sittenkin kokoonpanossa – Juntunen "Vain voitto kelpaa"

Oulun Palloseuran keskuspuolustaja, Martin Pavez saa pelata jo tänään FC Hakaa vastaan. Palloliiton sääntöjen mukaan Pavez kärsi ottelurangaistuksen jo ACO-ottelussa, vaikka ottelu keskeytettiin. Sen sijaan ottelussa tulleet varoitukset pyyhkiytyvät pois, joten esimerkiksi Thiago Trindade, jonka korttitili täyttyi keskiviikkona, voi pelata tänään.

OPS-manageri Miika Juntunen varmisti asian kirjallisena: ”Sain Palloliitolta mustaa valkoisella. Näin se pitikin mennä. En protestoi”, Juntunen hymyilee.

Oulun Palloseuran kokoonpanosta puuttuu varmuudella Oskari Rounaja, joka loukkasi varpaan keskiviikon ottelussa. Myös Matias Juntusen pelaaminen on epävarmaa reisivamman vuoksi.

OPS-manageri Juntunen näki keskiviikon ottelussa kauden parhaan ensimmäisen puoliajan suojateiltaan: ”Jos pystymme pelaamaan 90.minuuttia kuten AC Oulua vastaan ensimmäisen puoliajan, kukaan ei pärjää meille tässä sarjassa. Siltikään meillä ei ole tältä viikolta vielä yhtään pistettä, joten vain voitto kelpaa tänään. Lähdemme hakemaan samaa kuin Valkeakoskella, eli täyttä pistepottia.”

OPS – FC Haka

Tänään, 22.7. klo 17:00 Raatin stadion.

Tervetuloa!

21.07.2017

Otteluennakko: OPS - FC Haka

Tuskin on Raatin stadionilla ehtinyt paikallisottelun tomu vielä laskeutua kokonaan, kun Oulun Palloseura jo kamppailee jälleen tärkeistä kolmesta pisteestä! Valkeakosken Haka saapuu oululaisten vieraaksi huomenna kello 17:00. Näiden joukkueiden tämän kauden edellisen kohtaamisen OPS vei lopulta Felix Orishanin komealla maalilla luvuin 1-2. Sarjataulukossa FC Haka nousi edellisellä kierroksella OPS:n ohi voitettuaan Gnistanin kotonaan, ja samalla katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa. Toisaalta OPS:n ja AC Oulun välinen, keskeytetty ottelu uusitaan myöhemmin, joten OPS:lla on sarjassa yksi peli vähemmän pelattuna.

Oulun Palloseuralla on menossa kauden kovin viikko, kun se pelaa kolme ottelua viikon sisään. Huominen peli on kruunaa kovan otteluputken. Viime lauantaina OPS hävisi EIF:lle kotonaan ja keskiviikon ottelu AC Oulua vastaan keskeytettiin, joten huomenna pisteitä olisi tultava, jos OPS mielii pysyä sarjan keskikastissa. Nähtäväksi jää miten paikallisottelu vaikuttaa oululaisten otteisiin, sillä vaikka paikallisottelu on monelle kauden tärkeimpiä, pisteitä on saman verran jaossa joka ottelussa.

OPS:n kokoonpanosta puuttuu edelleen ottelurangaistusta kärsivä Martin Pavez. Muutoin kokoonpano on täydessä voimissa. Lisäksi OPS sai uuden hyökkääjän, kun Oulussa asuva ja viime kaudella JS Herculeksessa pelannut Callistus Chukwu kirjoitti loppukautta sitovan sopimuksen Palloseuran kanssa. Chukwu ehti esiintyä viitisen minuuttia OPS-paidassa jo keskiviikon ottelussa kunnes ottelu keskeytettiin.

22.7.2017 klo 17:00 Raatin stadion

Pääsyliput:

Pääkatsomo: 15 € (aikuiset) / 10 € (lapset 7-16.v, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät ja veteraanit)

Aurinkokatsomo: 10 € (aikuiset) / 5 € (lapset 7-16.v, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät ja veteraanit)

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi

Pankkikortti käy maksuvälineenä.

20.07.2017

Paikalliskamppailu uusitaan!

Eilen turvallisuusuhan vuoksi keskeytetty paikallisottelu AC Oulun ja Oulun Palloseuran välillä uusitaan myöhempänä ajankohtana. Palloliitto kuuli kumpaakin joukkuetta, ja yhteistuumin on päätetty, että ottelu pelataan uudestaan.

Lisätietoa Ykkösen-sivuilla.

19.07.2017

Paikallisottelu AC Oulu - OPS keskeytettiin turvallisuusuhan vuoksi

Tänään oteltu paikallisottelu, AC Oulu vastaan Oulun Palloseura keskeytettiin aivan ottelun lopulla turvallisuusuhan vuoksi. Poliisi tutkii parhaillaan asiaa. Alue oli eristettynä puoleen yöhön saakka. Nyt kulkureitit on taas auki ja ihmiset pääsevät hakemaan kulkuneuvonsa Raatinsaaresta.

Ottelu oli keskeyttämisen aikaan tilanteessa 0 - 0. Ottelua oli noin viisi minuuttia jäljellä, kun stadion pyydettiin tyhjentämään. Vielä ei ole tietoa, tullaanko ottelu uusimaan vai jääkö tämä tulos voimaan. OPS tiedottaa, kun Palloliitto päättää asiasta.

Kotijoukkue AC Oulu tiedottaa:

Stadionilla jääneet tavarat voi noutaa torstaina klo 09-12 välisenä aikana Raatin stadionin ala-aulasta.

18.07.2017

Otteluennakko: AC Oulu - OPS; Huomenna paikalliskamppailu # 2

Huomenna Raatin stadionilla pelataan todennäköisesti tämän kauden kuumin ottelu tähän mennessä, kun AC Oulu isännöi Oulun tämän kauden toista paikallisottelua Oulun Palloseuraa vastaan. Oulun Palloseura voitti kauden ensimmäisen derbyn 1-0, joten OPS lähtee huomenna puolustamaan Oulun Herruuttaan. Edellisen paikalliskamppailun ainoan maalin teki OPS:n Konstantin Belov.

Sarjataulukossa OPS on paikallisvastustajaa kaksi pistettä perässä, joten voitolla OPS menee myös sarjataulukossa edelle. Ennen derbyä OPS:lla on kasassa 17 pistettä ja ACO:lla 19. Ottelu potkaistaan käyntiin huomenna parantuneella Raatin nurmella kello 18:30!

”Joukkueella on varmasti nälkää harmittavan EIF-tappion jälkeen. AC Oulu varmasti lähtee nälkäisenä viime derbyn tuloksen takia, mutta meidän täytyy keskittyä tarkasti omaan pelaamiseen. Derbyissä aina omanlainen latauksensa, mutta se pitää vain kääntää voimavaraksi ja pystyä nauttimaan itse pelistä. Nämä ovat niitä jalkapalloilijoiden suurimpia juhlapäiviä, jotka muistetaan ja joista puhutaan”, OPS-vahti Juhani Pennanen kommentoi ennakkotunnelmiaan.

OPS:n kokoonpanosta on varmuudella sivussa Martin Pavez, joka kärsii todennäköisesti kahden ottelun pelirangaistusta EIF-ottelussa tulleen ulosajon myötä. Sen sijaan Boliguibya Ouattara palaa kokoonpanoon kärsittyään EIF-ottelussa ottelurangaistuksen neljästä kertyneestä varoituksesta.

AC Oulu – Oulun Palloseura

19.7.2017 klo. 18:30 Raatin stadion

14.07.2017

Otteluennakko: OPS - Ekenäs IF

Oulun Palloseura pelaa huomenna, lauantaina 15.7 kello 17:00 Raatin stadionilla Ykkösen 13.kierroksen ottelunsa. OPS on sarjataulukossa viidentenä 17 pisteellä ja Ekenäs IF 11 pisteellä kahdeksantena. Vastassa on toistamiseen tällä kaudella Ekenäs IF. Viimekertainen ottelu päättyi EIF:n voittoon 4-0, joten OPS:lla on kasvojen pesun aika.

”Lähdimme viime kerralla otteluun piikkipaikalta takki auki, ja se kostautui. Tällä kertaa olemme asemissa alusta asti. Olemme joutuneet muuttamaan pelitapaamme, koska päästämme liikaa maaleja omiin. Nyt viimeisistä kahdesta ottelusta omiin on mennyt vain yksi. Joukkueessa on toki hieman pieniä loukkaantumisia, mutta käytännössä pääsemme pelaamaan lähes täydellä kokoonpanolla. Lisäksi saimme uudelle kärkimiehelle peliluvat kuntoon”, OPS-manageri Miika Juntunen kommentoi kesken valmisteluharjoitusten.

OPS:n kokoonpanosta puuttuu lähes varmuudella Eelis Koskinen ja Joona Juntunen loukkaantumisten vuoksi, mutta brasilialaiselle Vitor Borges de Souzalle peliluvat ovat kunnossa.

OPS – Ekenäs IF

15.7.2017 klo 17:00

Pääsyliput:

Pääkatsomo: 15 € (aikuiset) /10 € (lapset 7-16.v, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät ja veteraanit)

08.07.2017

Otteluennakko: Oulun Palloseura kohtaa tänään Gnistanin Helsingissä

OPS on matkustanut tuttuun tapaan jo eilen poriin, jolloin ottelupäivän bussimatka lyhenee huomattavasti. Tänään päivällä joukkue jatkaa matkaa kohti Oulunkylää. Vastassa on Ykkösen pohjapaikkaa pitävä Gnistan, mutta ottelu ei tule olemaan helppo. Vaikka Gnistanilla ei ole tilillään vielä yhtään voittoa, oli se lähellä viedä edellisessä ottelussa pisteitä sarjakärki FC Hongalta. Gnistan hävisi lopulta ottelun 3-2, mutta oli lähellä tehdä kolmannenkin osuman.

”Gnistan on paha vastaiskujoukkue, ja oli senteistä kiinni, ettei se tehnyt kolmatta vastaiskumaalia Honkaa vastaan”, OPS-manageri Miika Juntunen toteaa. ”Gnistan puolustaa tarkasti omaa maalia, ja iskee vastaan nopeasti. Meidän pitää löytää aseet purkaa tuo puolustus, ja meillähän on siihen keinot. Nyt pitää vain jokaisen pelata omalla tasollaan, ja viimeistellä tarkasti. Pääsemme pelaamaan vielä hyvällä uudella keinonurmella, joka sopii meille hyvin.”

OPS:n kokoonpanoon tulee muutamia muutoksia, joista OPS-manageri paljastaa muutamia. ”Pennanen palaa tolppien väliin ja Lämsä palaa kokoonpanoon kärsittyään varoituksista kertyneen ottelurangaistuksen,” Juntunen paljastaa. Loppukaudeksi OPS:n kokoonpanosta jää pois Hussaini Adaji, jonka katkennut akillesjänne on korjattu, mutta toipuminen kestää pitkälle talveen. Myös Jesus Toscanini on lähtenyt kotiin. Hänen koeaikansa ei tuottanut sopimusta seuran kanssa.

Voitolla OPS pysyy mukana kärkitaistelussa, ja voi jopa ottaa kiinni muita kärkijoukkueita, kun tällä kierroksella sarjassa OPS:n yläpuolella olevat joukkueet pelaavat keskenään (KPV vs. FC Honka; AC Oulu vs. TPS).

Ottelu Gnistan – OPS alkaa tänään kello 18:30 Oulunkylässä, Helsingissä.

31.07.2017

Turun Palloseura kaatoi Oulun Palloseuran yliajalla

Keskikesän kovakuntoisin joukkue, TPS oli lopulta liikaa kotonaan OPS:lle. TPS:n voittomaali syntyi, kun ottelua oli pelattu kaksi yliaikaminuuttia. Juri Kinnunen vei TPS:n johtoon 7.minuutin kohdalla. Thiago Trindaden rangaistuslaukaus tasoitti pelin 57.minuutilla, mutta Rasmus Holma puski kotijoukkueen voittoon yliajalla. Näin turkulaisille kolme pistettä tuloksin 2-1.

TPS – OPS: Lopputulos 2-1 (1-0)

Maalintekijät:

3 Juri Kinnunen      1-0  8'

8 Thiago Trindade  1-1  57'

4 Rasmus Holma   2-1  90+2'

Juri Kinnunen vei TPS:n johtoon, kun ottelu oli ehtinyt vanheta vain 7. minuuttia. Turhan helposti mies pääsi laukomaan vaarallisimmalta maalintekosektorilta, eli keskeltä rangaistusaluetta. OPS puolustus oli tilanteessa aivan liian leveällä.

TPS vyörytti ensimmäisen puoliajan aikana hyviä hyökkäyksiä kohti OPS-maalia, mutta OPS-puolustus, Juhani Pennanen ja osittain hyvä onni pitivät lukemat yhdessä-nollassa.

Toisella puoliajalla OPS pääsi peliin paremmin mukaan ja käytti TPS:n heikon hetken hyväkseen. Callistus Chukwu syötti laidalta keskelle Thiago Trindade, joka kaadettiin rangaistusalueella. Trindade laittoi itse pilkun varmasti sisään.

Palloseurojen taistelu pisteistä olisi voinut kääntyä kummalle joukkueelle tahansa, sillä molemmilla oli paikat tehdä voittomaali varsinaisella peliajalla. TPS kuitenkin rynni yliajalla voittoon Rasmus Holman puskumaalilla kulmapotkusta aivan ottelun viimeisillä sekunneilla.

OPS-manageri Miika Juntunen harmitteli ottelun jälkeen hukattuja paikkoja: ”Päästiin tasoihin ja TPS:lle tuli sen jälkeen heikompi kohtansa. Meidän brasseilla oli kaksikin paikka tehdä johtomaali ja tämä olisi ollut aika eri peli, jos oltaisiin päästy 1-2-johtoon, Juntunen muistutti ottelun lehdistötilaisuudessa.

Näin TPS:n tappioton putki jatkuu ja on tällä hetkellä neljäntoista ottelun mittainen. Sen sijaan OPS:n vaikea heinäkuu jatkui, ja saldoksi jäi kuudesta ottelusta yksi voitto, kaksi tasapeliä, kaksi tappiota ja yksi keskeytetty ottelu. TPS nousi voitolla sarjakärkeen, ja OPS on edelleen seitsemäntenä.

22.07.2017

OPS ja FC Haka runsasmaaliseen pistejakoon - Michael Nzekwe osui kahdesti

Oulun Palloseura ja Valkeakosken Haka tasasivat pisteet lauantain runsasmaalisessa ottelussa. FC Haka meni ottelussa johtoon peräti kolme kertaa, mutta OPS tasoitti ottelun yhtä monta kertaa. Lopussa Palloseuralla oli paikat myös voitto-osumaan, mutta Haka-puolustus taisteli kunniallisesti puolustaen omaa maaliaan. Kummankaan joukkueen valmentaja ei ollut tyytyväinen pistejakoon.

”Jos kolme kertaa menettää johtoaseman, ei voi olla tyytyväinen”, Hakan valmentaja Keith Armstrong kuittaa ottelun jälkeen.

”Viimeisestä paikasta meidän olisi pitänyt tehdä voittomaali ja kolme pistettä”, OPS-manageri Miika Juntunen näki ottelun tauottua.

Emenike Mbachu aloitti maalikarkelot komealla vedolla lähes puolesta kentästä. OPS tuli tasoihin Matias Juntusen lähettämästä kulmapotkusta, joka kimpoili lopulta Haka-puolustuksen kautta maaliin.

Hakan toisen maalin viimeisteli Niilo Mäenpää maalin edestä. Michael Nzekwe toi OPS:n tasoihin aivan ensimmäisen puoliajan lopulla komealla puskulla puolustajien välistä. Upean syötön tuohon maaliin antoi Thiago Trindade.

Emenike Mbachu pamautti 58.minuutin kohdalla illan toisen osumansa OPS-puolustuksen epäonnistuessa purkupallossaan. OPS tuli kolmannen kerran tasoihin illan komeimmalla maalilla. Vaihdosta sisään tullut, tuore pelaajahankinta, Callistus Chukwu haastoi laidaltaan vastustajan onnistuneesti ja keskitti pallon tarkasti Michael Nzekwen päähän, joka ei epäonnistunut.

Aivan ottelun lopussa Nzekwellä oli avopaikka tehdä voittomaali, mutta Haka-puolustus ehti liukua tilanteeseen viime hetkellä. Näin pisteet jaettiin tasan.

OPS:n seuraava ottelu on ensiviikon sunnuntaina, kun se matkaa Turkuun kovakuntoisen TPS:n vieraaksi.

Lopputulos 0-2 (0-0)

Oulun Palloseura ja Ekenäs IF väänsivät tasaisen kamppailu, jonka EIF lopulta voitti viimeisen viiden minuutin aikana. Augustine Jibrin joutui kaatamaan EIF:n Ville Sevonin rangaistusalueella ottelun 83.minuutilla. Felix De Bona laittoi pilkun varmasti maalin vasempaan alanurkkaan. Paul Akouokou viimeisteli loppulukemat 0-2:een kun ottelu oli vanhentunut jo lisäajalle. Hankaluuksia OPS:n peliin tuotti myös Martin Pavezin ulosajo pelin 52.minuutilla.

Ensimmäisellä puoliajalla kummatkin joukkueet pelasivat tarkkaa puolustuspeliä, eikä huippupaikkoja juuri ollut lukuun ottamatta ensimmäisen minuutin EIF:n paikkaa. OPS-vahti Juhani Pennanen kuitenkin torjui Akouokoun vedon alakulmasta. Tasaisen ensimmäisen puoliajan jälkeen tauolle mentiin 0-0 tilanteessa.

Toinen puoliaika alkoi harmillisesti OPS:n kannalta, kun Martin Pavez joutui rikkomaan vastustajaa varoituksen arvoisesti kahdesti peräkkäin ja joutui ulosajetuksi. OPS joutui siis pelaamaan lähes neljäkymmentä minuuttia vajaalla. Ulosajon myötä kentällä oli enemmän tilaa, ja EIF pääsi vyöryttämään useita hyökkäyksiä kohti Pennasen vartioimaa maalia. Myös Palloseuralla oli omat paikkansa, joista parhaassa Oskari Rounaja ja Joni Lämsä pääsivät kahdella yhtä vastaan hyökkäyksen, joka kuitenkin tyrehtyi heikkoon viimeiseen syöttöön. Ottelun 83.minuutilla Akouokou haastoi hyvin Augustine Jibrinin rangaistusalueella. Jibrin joutui rikkomaan vahvasti esiintynyttä Akouokouta rangaistuspotkun arvoisesti. Felix De Bona ampui rankkarin varmasti ohi Pennasen. Akouokou itse viimeisteli lisäajalla loppulukemat Boubacar Kindan tarjoilusta takatolpalle.

Häviö kasvatti OPS;n matkaa Ykkösen kärkeen jo 13.pisteeseen kun KPV voitti oman ottelunsa piikkipaikalla. Pavezin ulosajo vaikuttaa harmillisesti myös OPS:n seuraavaan otteluun, joka on jo tulevana keskiviikkona, kun Oulussa pelataan kauden toinen paikallisottelu AC Oulua vastaan.

09.07.2017

OPS jäi maalittomaan tasapeliin Gnistanin vieraana

Gnistan - OPS

8.7.2017

Lopputulos 0-0 (0-0)

OPS pelasi lauantaina vieraskentällä Gnistanin kanssa tasatuloksen 0-0. Maaliton tasapeli ei tyydyttänyt Oulun Palloseuraa, koska saumat voittoon leijailivat ilmassa koko pelin ajan. Huono viimeistely kostautui tällä kertaa oululaisleirissä. Tasapeli katkaisi samalla Gnistanin tappioputken.

OPS-kapteeni Matias Juntunen harmitteli ottelun jälkeen tuhlattuja paikkoja: ”Mielestäni pelasimme ihan ok ottelun, eikä tulos kerro koko totuutta ottelusta. Meillä oli puolenkymmentä avopaikkaa tehdä voittomaali, mutta monta kertaa ratkaiseva suoritus jäi puolitiehen”, Juntunen manasi.

Voitto olisi tullut nyt todella hyvään saumaan, koska kärkivastustajat AC Oulu, TPS ja FC Honka menettivät pisteitä samalla kierroksella. OPS:n tasapelin myötä kierroksella pärjäsi kärkijoukkueista vain KPV, joka voitti Hongan vieraissa ja kasvatti näin eroa muihin.

OPS:n seuraava mahdollisuus kasvattaa pistetiliään on jo tämän viikon lauantaina, kun vastaan asettuu EIF. Ottelu pelataan Raatin stadionilla 15.7 kello 17:00!

02.07.2017

Tasapainoinen ja maalirikas ottelu takasi OPS:lle kolme pistettä. GrIFK kaatui lopulta selvin numeroin 4-1 (1-0).

OPS - GrIFK 4-1 (1-0)

OPS:n maalintekijät: Belov, Nzekwe, Juntunen & Ouattara

Oulun Palloseura voitti lauantaina kotonaan Grankulla IFK:n lopulta selvin numeroin 4-1 (1-0). Ottelu oli Palloseuralta hyvä suoritus kolmen tappiollisen ottelun jälkeen. OPS:n otteet olivat tasaiset läpi ottelun yhtä takaiskumaalia lukuun ottamatta. OPS:n maaleista vastasivat Konstantin Belov, Michael Nzekwe, Matias Juntunen ja Boliguibya Ouattara.

Konstantin Belov aloitti OPS:n maalijuhlat ensimmäisellä puoliajalla, kun ottelu oli vanhentunut 37 minuuttia. Matias Juntunen käynnisti nopean vastahyökkäyksen lähettämällä pitkän pallon kohti Belovia. Belov hassutti vastustajan rangaistusalueen reunamilla ja ampui pelivälineen ovelasti etukulmaan ohi GrIFK-vahti Kimi Lindemanin. Ensimmäinen puoliaika oli muutoinkin Palloseuralta hyvää peliä, vaikka lisäosumia ei nähty.

Toisella puoliajalla Michael Nzekwe jatkoi hyviä otteitaan ja tällä kertaa maalin muodossa. Belov jatkoi pallon Nzekwelle laitaan, joka ohitti laidalla oman puolustajansa ja ampui pallon pienestä kulmasta toistamiseen Kimi Lindemanin etukulmasta sisään. GrIFK:n kavennusosuma syntyi pian tämän jälkeen. OPS-puolustus kompuroi pallon kanssa ja Petter Meyer pääsi väliin ja sijoitti kavennuksen ohi Dennys Rodriguesin. Matias Juntunen lopetti GrIFK:n takaa-ajon viisi minuuttia takaiskumaalista sijoittamalla pelivälineen kaukaa ohi Lindemanin. Boliguibya Ouattara kaunisteli loppulukemat ottelun viimeisellä minuutilla kaukolaukauksella, joka muutti puolustuksesta suuntaa.

Ottelu oli tasapainoinen ja voitto erittäin tärkeä. OPS nousi sarjassa viidenneksi ohi FF Jaron ja FC Hakan. Matkaa kärkeen on kahdeksan pistettä. OPS:n seuraava ottelu on viikon päästä lauantaina, kun joukkue matkaa Gnistanin vieraaksi Helsinkiin.