23.9.2017 OPS Akatemia päätti kautensa voittoon - Sijoitus sarjassa lopulta kuudes!

FC Kemi - OPS 2-3 (1-1)

Teemu Kangas paukutti toisella puoliajalla hattutempun, mikä varmisti kolme pistettä oululaisille. OPS päätti kauttensa tyylikkäästi ja varmisti näin sijoituksen kuudenneksi Pohjois-Suomen Kolmosessa 27 pisteellä (9 voittoa ja 11 tappiota).

Seuraavassa loppukauden otteluiden tulokset nettisivujen päivitysongelmien vuoksi:

26.8.2017

klo 15.00 OPS/Akatemia - FC Santa Claus 0 - 4 (0 - 2)
30.8.2017 klo 17.30 TP-47/2 - OPS/Akatemia 3 - 2 (1 - 1) Maalintekijät: Akinwunmi Korede Dunmininu & Oskari Autti
9.9.2017 klo 17.00 OPS/Akatemia - KajHa/Akatemia 2 - 0 (1 - 0) Maalintekijät: 2 x Eelis Koskinen
23.9.2017 klo 13.00 FC Kemi - OPS/Akatemia 2 - 3 (1 - 1) Maalintekijät: 3 x Teemu Kangas

19.8.2017 SoPa vahvempi kotonaan

SoPa - OPS/Akatemia 3-1 (2-1)

OPS hävisi pitkän vieraspelireissun Sodankylän Pallolle lukemin 3-1. Opsin ainokaisen teki edustuksen Konstantin Belov. OPS on sarjataulukossa kuudentena 21 pisteellä.

14.8.2017 HauPa kuritti oululaisia

HauPa - OPS/Akatemia 4-0 (1-0)

Sarjakakkonen Haukiputaan Pallo ei jättänyt selittelyille sijaa, kun se kaatoi kotikentällä OPS:n neljä-nolla. OPS on silti tukevasti sarjan keskikastissa kuudentena 21. pisteellä.

9.8.2017 OPS Akatemia kukisti Herculeksen helposti

OPS Akatemia - Hercules /2  3-0 (3-0)

OPS taittoi Herculeksen niskat jo ensimmäisellä puoliajalla. Maalintekijöinä Joona Juntunen, Callistus Chukwu ja Dunmininu Akinwunmi.

6.8.2017 FC Santa Claus parempi Rovaniemellä

FC Santa Claus AC - OPS/Akatemia 4-0 (1-0)

1.8.2017 OPS Akatemia menetti johtoasemansa Tervareille

Tervarit - OPS Akatemia 3 - 1 (0 - 1)

OPS Akatemia meni Joona Juntusen maalilla johtoon, mutta hävisi ottelun toisella puoliajalla.

26.7.2017 OPS Akatemia hävisi sarjakärjelle lopulta selvin numeroin 1-4.

OPS Akatemia - OLS 1-4 (1-0)

OPS siirtyi johtoon ensimmäisellä puoliajalla Eero Ulanderin puskumaalilla. OLS nousi kuitenkin tasoihin toisen puoliajan alussa ja takoi kolme maalia viimeisen noin 10 minuutisen aikana.

15.7.2017 OPS Akatemia väänsi hienon voiton Rovaniemen Pallosta

OPS Akatemia - RoPo 3-2 (2-1)

OPS:n maalintekijät Akinwumni, Haapala ja Kauppinen!

9.7.2017 OPS Akatemia voitti Kajaanin Hakan

OPS Akatemia voitti tärkeän vierasottelun Kajaanissa tuloksin 1-2 (0-1).

18.6.2017 OPS Akatemia kärsi karvaan tappion kotikentällään  FC Kemille

OPS Akatemia - FC Kemi 1-2 (0-1)

OPS:n ainokaisen ja kavennusmaalin teki Kim Kauppinen lähes heti vaihdosta tullessaan, mutta loppukiri ei riittänyt loppuun saakka. FC Kemin Ville Uimaniemen tekemä voitto-osuma syntyi tunnin pelin jälkeen.

10.6.2017 RoPo jätti OPS Akatemian nollille Rovaniemellä

RoPo - OPS Akatemia 3-0 (2-0)

6.6.2017 OPS Akatemia vei HauPa:lta kolme tikkiä

OPS Akatemia - HauPa 1-0 (1-0)

Antti Ulanderin maali ensimmäisellä puoliajalla riitti OPS Akatemialle voittoon. Kova taistelu takasi yhden maalin pelin oululaisille. Voitto oli erittäin tärkeä henkisesti, mutta myös sen vuoksi, että OPS pysyy voitolla aivan sarjan kärjen tuntumassa.

31.5.2017 OPS Akatemia liikkeellä huonolla jalalla

OPS Akatemia - TP-47/2 1-6 (0-2)

OPS Akatemian hyvä alkukausi ei saanut jatkoa, kun TP-47/2 saapui Ouluun kovalla asenteella, ja yllätti OPS:n täysin. Voitolla TP-47/2 nousi sarjataulukossa ohi OPS Akatemian neljänneksi. Joukkueilla on kummallakin 9 pistessä, mutta TP-47/2 ohitti OPS:n paremmalla maalierolla.

20.5.2017 OPS Akatemia kukisti SoPa:n kotikentällään

OPS Akatemia - SoPa 2-1 (1-0)

OPS Akatemia voitti Sodankylän Pallon talvikkipuistossa pelatussa ottelussa maalein 2-1. OPS:n maaleista vastasivat Eelis Koskinen ja Oskari Autti. OPS Akatemia on sarjassa kolmantena kerättyään neljästä pelistä komeat yhdeksän pistettä.

15.5.2017 OPS Akatemia voitti tasaisessa väännössä Hercules/2:n

Hercules/2 - OPS Akatemia 2-3 (1-2)

OPS Akatemian maaleista vastasivat, ensin kavennuksen 1-1 Oskari Autti, johtomaalin 1-2 Dunmininu Akinwunmi Korede ja viimeisenä voittomaalin Niklas Puurunen 3-1. OPS Akatemia on kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla sarjassa kolmantena kuudella pisteellä, ja on yhden pelin enemmän pelannutta FC Santa Claus:sta kaksi pistettä perässä. OLS sarjan piikkipaikalla puhtaalla pelillä yhdeksässä pisteessä.

28.4.2017 OPS Akatemia hävisi Oulun Luistinseuralle

OLS - OPS Akatemia 2-0 (1-0)

OPS Akatemian hävisi yhdelle Kolmosen ennakkosuosikeista OLS:lle toisessa sarjapelissään.

19.4.2017 Kausi Kolmosessa käynnistyi voitolla

OPS Akatemia - Tervarit 7-0 (2-0)

OPS Akatemia aloitti Kolmosen kautensa varsin vakuuttavasti voittamalla sarja-avauksessa Tervarit selvästi maalein 7-0. OPS:in maaleista vastasivat Samuel Säily kahdella, Thiago Trindade kolmella osumalla sekä Dunmininu Akinwunmi Korede ja Niklas Puurunen kerran mieheen.

OPS Akatemian valmentaja, Tapio Pääkkö oli varsin tyytyväinen suojattiensa esitykseen. "Yhtenäinen joukkueemme oli vahvempi kentän keskisektorilla Tervareiden kovaa keskikenttää vastaan. Loimme hyvät maalipaikat ja puolustimme kuriinalaisesti. Lisäksi edustusjoukkueen pelaajat tekivät sen, mitä heiltä odotetaan reservijoukkueen mukana. Tämä oli hieno tapa aloittaa kausi", Pääkkö summaa.

(toimitus)

Kokoonpanot ja tilastot >>

7.11.2016 Harjoituskausi käyntiin avoimilla harjoituksilla

OPS Akatemia harjoittelee 8.11.2016 alkaen tiistaisin klo 20.45-22.30 OPS-Hallissa. Tervetuloa mukaan!

(toimitus)

_______________________________________________________________________________________________________________________________

21.8.2016 KTU - OPS Akatemia 2-4 (1-2)

(toimitus)

13.8.2016 FC Kurenpojat - OPS Akatemia 3-0 (2-0) Tuomarit hoitivat 3 pistettä Pudasjärvelle!

(toimitus)

6.8.2016 OPS Akatemia - OuTa 1-1 (0-1)

(toimitus)

4.8.2016 HauPa - OPS Akatemia 9-1 (4-0)

27.7.2016 OPS Akatemia - OuRe 1-2 (0-1)

(toimitus)

11.6.2016 OPS Akatemia - HauPa 1-7 (0-4)

(toimitus)

7.6.2016 Tervarit-j/JuPa - OPS Akatemia 2-2 (1-1)

(toimitus)

29.5.2016 OPS Akatemia - PaKa 6-1 (1-0)

(toimitus)

22.5.2016 OPS Akatemia - KTU 1-3 (0-1)

(toimitus)

15.5.2016 OPS Akatemia - FC Kurenpojat 3-1 (2-0)

(toimitus)

5.5.2016 OuTa - OPS Akatemia 2-1 (1-0)

OPS Akatemian ensimmäinen kausi Nelosessa alkoi katkeralla tappiolla Oulun Tarmosta. Ottelu lähti käyntiin suhteellisen tasaisissa merkeissä. OuTa onnistui kuitenkin hallitsemaan hienokseltaan keskikentän tapahtumia, sillä Akatemian poissaolot juuri keskikentältä näkyi harhasyöttöinä ja pallonmenetyksinä keskialueella. Kokenut Jussi Seppä esitti tukun hienoja torjuntoja maalinsuulla.

Inhottavan maun OPS-leiriin jättänyt avausmaali syntyi Juuso Kumpulaisen toimesta 31. peliminuutilla. Topparina luutinut Antti Ulander revittiin selkeästi sääntöjen vastaisin ottein nurin OPS Akatemian maalin läheisyydessä, jonka jälkeen vastustaja korjasi helposti pallon ja syötti sen maalin eteen Kumpulaiselle. Tämän jälkeen viimeistely oli helppoa tyhjän maaliin.

Mikäli avausmaali jätti inhottavan maun valkopaitojen leirissä, niin 42. minuutilla suunpielet vasta kääntyivätkin alaspäin. Hyvin maalillaan aloittanut Jussi Seppä sai nimittäin suoran punaisen kortin tilanteessa, jossa kertaalleen jo maalannut OuTa:n Kumpulainen ajoi tahallaan päin OPS veskaria jo kolmatta kertaa. Tilanteesta tuomittiin vapaapotku Akatemialle, mutta Seppä töytäisi Kumpulaista kevyesti rintaan tilanteesta tuohtuneena. Tämän jälkeen alkoi railakas teatteriesitys maalinkulmalla hyökkääjän heittäytyessä maahan pidellen päätään. Ottelun tuominnut Sami Kuronen ei nähnyt tilannetta kunnolla, ja antoi ensin keltaisen kortin Sepälle. Keltainen kortti kuitenkin vaihtui suoraksi punaiseksi linjatuomarin puututtua asiaan. Ehkäpä kaksi perättäistä ottelua tuominnut Kuronen oli jo hivenen väsynyt, eikä suoritunut tehtävistään kovinkaan hyvin. Merkitys ottelun kulkuun muun muassa näillä ratkaisuilla oli OPS Akatemian kannalta turhan suuri.

Akatemia taisteli vajaamiehisenä ottelun kunnialla loppuun ollen jopa vastustajaansa vaarallisempi toisella puoliajalla. Tästä huolimatta Tarmo pääsi ottelussa 51. minuutilla 2-0 johtoon vapaapotkun jälkitilanteesta. Maalintekijänä kunnostautui toistamiseen Kumpulainen. Valkopaitojen takaa-ajo tuotti yhden maalin verran tulosta 78. minuutilla "Hamid" Seyedin murtautuessa oikealta laidalta kohti maalia. Maalin edestä löytyi keskikentän pohjalla pelannut Riku Hanhela, joka sai sijoittaa oivan syötön jatkeeksi pallon maaliin. 2-1 tulos säilyi kovasta takaa-ajosta huolimatta ottelun päätösvihellykseen saakka.

OPS Akatemian kausi jatkuu kotiottelulla sunnuntaina 15.5. klo 16.15 Talvikkipuiston tekonurmella 11-0 tappion HauPalle kärsineen Pudasjärveläisen FC Kurenpoikien saapuessa vierailulle Ouluun. Tervetuloa katsomaan, otteluun on ilmainen sisäänpääsy!

(toimitus)

5.5.2016 OPS Akatemia aloittaa kautensa

Viime vuoden päätteeksi OPS Akatemia tippui sarjaporrasta alemmaksi, ja aloittaa näin ollen historiansa ensimmäisen kauden Nelosessa. Ensimmäinen virallinen ottelu kamppaillaan Raatin tekonurmella Akatemian vieraillessa Oulun Tarmon kotikentällä. Kolme sarjapistettä on jaossa helatorstaina 5.5. klo 13.15 alkaen.

Akatemian joukkueen runko on viime vuodesta pysynyt jokseenkin samana, mutta uusia pelimiehiä on talven aikana saatu mukavasti lisää. Peliluvat ja sopimukset ovat helatorstaina kunnossa noin 15 pelaajalla. Ainakin suurin osa maahanmuuttajataustaisista pelaajista joutunee odottelemaan pelilupiaan vielä viikon verran. Tästä syystä edustusjoukkueen sopimuspelaajista avuksi tulevat lupaavat juniorit Valtteri Tikkanen ja Pietari Lamminpää. Ainut sairastuvalle ilmoittautunut pelaaja on nuori Roope Halonen, joka ainakin peliä edellisenä päivänä oli vielä kuumeen kourissa. Muita poissaolijoita ovat: Joona Kutja, Kim Kauppinen, Rafie Murtaza, Insa Diouf, Korede Dunmininu, Valtteri Impola ja Kalle Hanhela.