« Takaisin tuoreimpiin

2022
   April
   March

2021
   February

2020
   October
   July
   March
   January

2019
   June
   January

2018
   December
   August
   June
   May

2017
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2016
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February

2015
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2014
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2013
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2012
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2011
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2010
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2009
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2008
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2007
   December
   November
   October

Uutisarkisto - February 2011

27.02.2011

Heikko esitys turnausfinaalissa

Isäntäjoukkue PS Kemi piti visusti ohjat käsissään sunnuntaipäivän Sarius-turnauksen finaalissa. Vierasjoukkue OPS ei saanut maalihanojaan auki, eikä muutenkaan yltänyt parhaimpaansa.

- Vastustaja oli aggressiivisempi ja hyvä erikoistilanteissa. Puhuimme ennen ottelua, että he tekivät eilen kolme maalia erikoistilanteista ja ne pitää ottaa tarkasti, mutta silti annoimme heidän ensimmäisen maalinsa erikoistilanteesta, OPS-luotsi Luiz Antonio harmitteli.

Heti Sergei Kovalevin sivaltaman johtomaalin jälkeen OPS-toppari Juha-Pekka Juvosella oli loistopaikka puskea peli tasoihin, mutta PS Kemin maali varjeltui. Myös Donewell Yobe hukkasi pelissä avopaikan puskemalla pallon maalivahti Juho Luukkosen ulottuville Alex Arinzen syötöstä.

- On helppo syyttää puolustusta, kun päästämme kolme maalia, mutta kyllä pitää sanoa, että meidän hyökkäys oli surkea. Siellä ei tapahtunut mitään, Antonio totesi pettyneenä.

PS Kemin kaksi nopeaa maalia toisella jaksolla tappoivat pelin lopullisesti. Ensin Tuomas Tyystälä lisäsi kemiläisjohdon kahteen maaliin ylivoimahyökkäyksestä 67. minuutilla. Neljä minuuttia tästä ja Tommy Torvikoski sinetöi ottelun maalillaan. Kokonaisuutena viikonlopun turnaus ei tarjonnut oululaisille paljon ilonaiheita.

- Ei hyvä turnaus. Voitimme TP-47:n, mutta se oli heikompi joukkue. Tänään oli vastassa kovempi joukkue, mutta emme pystyneet vastaamaan heidän aggressiivisuuteensa. Tämän tappion takia ei jäänyt hyvä kuva turnauksesta, Antonio jatkoi.

PS Kemi - OPS 3 - 0 (1 - 0)
1 - 0 Sergei Kovalev 16 min.
2 - 0 Tuomas Tyystälä 67 min.
3 - 0 Tommy Torvikoski 71 min.

(Toimitus)

27.02.2011

Augustine Jibrin jatkaa Palloseurassa

Viime kauden päätteeksi Oulun Palloseuran parhaana pelaajana palkittu Augustine Jibrin pelaa myös tulevan kauden OPS-paidassa. Alkava kausi on nigerialaistopparin kolmas peräkkäinen Palloseurassa.

- Lopultakin takaisin "kotona". Olo on onnellinen ja olen valmista antamaan taas parastani OPS:n eteen. Odotukset ensi kaudesta ovat korkealla ja uskon meidän mahdollisuuksiin nousta Veikkausliigaan. Nousu on tavoitteemme ja haluan olla pala joukkuetta ja historiaa, kun se tapahtuu, Jibrin lataa.

Kovana taistelijana ja joukkuepelaajana tunnettu Jibrin on antanut talven aikana näyttöjä taidoistaan Puolassa, Kazakstanissa ja Turkissa eri seuroissa. Vaakakuppi kallistui lopulta tuttuun ympäristöön ja tuttuun joukkueeseen.

- Tämä on erittäin hyvä sopimus. Jibrin pelaa aina sydämellä ja antaa aina kaikkensa kentällä. Hän on tärkeä pelaaja myös joukkuehengen kannalta, OPS:n päävalmentaja Luiz Antonio kertoo.

Vaikka mies liittyy OPS:n mukaan varsin myöhäisessä vaiheessa harjoituskautta, vakuuttaa hän olevan hyvässä fyysisessä kunnossa.

- Uskon, että olen hyvässä kunnossa, sillä en ole suinkaan ottanut rennosti talvea, vaan olen harjoitellut eri joukkueiden mukana.

Jibrinin myötä OPS:lla on koossa 17 sopimuspelaaja.

(Toimitus)

26.02.2011

OPS selvitti tiensä Sarius-turnauksen finaaliin

TP-47 - OPS  0 - 3 (0 - 1)

Oulun Palloseura selvitti tiensä Sarius-turnauksen finaaliin nappaamalla Samuel Chidin kolmen maalin turvin voiton sarjaporrasta alempana pelaavasta Tornion Pallo-47:stä. OPS-luotsi Luiz Antonio ei kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen näkemäänsä.

- Meillä oli liian paljon harhasyöttöjä ja olimme pehmeitä. Lopussa hukkasimme vielä monta paikkaa, joista olisimme voineet tehdä lisää maaleja, hän ruoti.

TP-47:n maalivahti lahjoitti Chidin ensimmäisen maalin avausjaksolla tarjoilemalla pallon suoraan nigerialaiskärjen jalkaan. Myös TP-47:llä oli omat hetkensä tulla peliin mukaan, mutta OPS-vahti Juhani Koposen jalkatorjunta avopaikasta piti torniolaiset nollilla. Koponen johti muutenkin esimerkillisesti oululaisten puolustuspelaamista.

OPS:n testattavana ollut Chidi viimeisteli toisen osumansa kulmapotkusta. Kolmannen maalin hän laukoi komeasti hieman kauempaa. Chidin toinen ja kolmas maali syntyivät ottelun loppuminuuteilla. Antonio oli tyytyväinen Chidin kolmeen osumaan, mutta huomautti myös hänen pystyvän paljon parempaan.

- Hän ei näyttäisi olevan kovin hyvässä kunnossa ja hänellä oli avopaikka tehdä neljäskin maali läpiajosta. Kolme maalia on hyvä suoritus, mutta hän pystyy vielä parempaan, Antonio uskoo.

OPS:n omien junioreiden Saad Mohamadin ja Niklas Puurusen pirteä hyökkäyspelaaminen toisella jaksolla lämmitti Antonion mieltä. Sunnuntaisessa turnausfinaalissa OPS kohtaa isäntäjoukkue PS Kemin.

Maalit:
0 - 1 Samuel Chidi 32 min.

0 - 2 Samuel Chidi 82 min.
0 - 3 Samuel Chidi 86 min.

(Toimitus)

25.02.2011

OPS vaihtaa Umbron varusteisiin

Umbro-varustemerkkiä edustava Oy Sultrade Ltd, urheiluvälineliike Citysport Oy ja Oulun Palloseura ovat solmineet kolmevuotisen yhteistyösopimuksen. Varustesopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2014.

- Teimme eilen erittäin merkittävän kolmikantaisen yhteistyösopimuksen Oy Sultrade Ltd:n (Umbro) ja Citysport Oy:n kanssa. Samalla haluan kiittää pitkäaikaista yhteistyökumppaniamme Pertti Huhtelaa ja Urheilu&Kalastus Oy:tä (Uhlsport). Olen tehnyt heidän kanssaan yhteistyötä kahdeksan vuotta - ensin  AC Oulussa 2003-2006 ja nyt OPS:n kanssa 2007-2010, OPS-manageri Miika Juntunen kertoo.

Urheilu&Kalastus on lopettanut OPS:n aiemmin käyttämien Uhlsport-varusteiden maahantuonnin, mutta yhteistyö tutun kumppanin kanssa jatkuu vielä maalivahtien Reusch-varusteiden osalta.


Laajaa yhteistyötä

Uusien yhteistyökumppaneiden Citysportin ja Sultraden kanssa tehdään laajaa yhteistyötä sekä edustusjoukkueen, että OPS:n A-, B- ja C-juniorien kanssa.

- Kiinnostusta on aina hyvin hoidettuihin, kasvaviin seuroihin. OPS:lla on myös perinteet kunnossa ja tämän sopimuksen myötä saamme lisää Umbro-pelaajia Ouluun. Tämä on meille iso satsaus, mutta uskon, että homma tulee toimimaan hyvin kaikkien osapuolien kannalta, Oy Sultrade Ltd:n myyntiedustaja Mikko Tamminen sanoo.

Oy Sultrade Ltd on monipuolinen ja osaava urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden maahantuonti- ja tukkuyritys Suomessa. Sultrade edustaa monia alansa huippumerkkejä maailmalta, joista yksi on Umbro. OPS jatkaa Umbron paidassa tutuilla väreillä sininen kotiasuna ja valkoinen vierasasuna.


Varustehankinnat Citysportista

Citysport on inspiroiva urheilun erikoisliike - perheyritys, jolla on vankat juuret pohjoissuomalaisessa maaperässä.  Citysportin Oulun suurmyymälä sijaitsee Raksilan markettikeskittymässä.

- Uskomme, että OPS omaa Miika Juntusen ja muun asiantuntevan seuraväen johdolla mahdollisuudet kehittää pohjoissuomalaista jalkapalloa ja muuta seuratoimintaa järkevästi jalat maassa. Haluamme olla mukana kehittämässä pohjoissuomalaista urheilua omista pohjoissuomalaisista juuristamme käsin. Kun tiedämme OPS:n tulevaisuudensuunnitelmat ja tavoitteet, olimme heti valmiit neuvottelemaan, kun siihen syntyi mahdollisuus avatessamme Ouluun uuden urheilun suurmyymälämme , Citysportin toimitusjohtaja Jouko Uusitalo toteaa.

- Sopimuksemme on laaja, käsittäen kaikkien OPS:n joukkueiden varustehankinnat, joissa olemme toimittajana seuralle. OPS:n käyttämät huippumerkit ovat Umbro ja Select, jotka toimittaa maahantuoja Sultrade Ltd, hän jatkaa.

Tutustu uusiin yhteistyökumppaneihimme:

Citysport
Sultrade
Umbro

(Toimitus)

23.02.2011

Samuel Chidi testattavana viikonlopun turnauksessa

OPS kohtaa Tornion Pallo-47:n lauantaina Sarius-turnauksessa Kemissä. Sunnuntaina Palloseura kohtaa sijoitusottelussa joko Kakkosessa pelaavan FC Santa Clausin tai isäntäjoukkue PS Kemin. OPS:n testattavana on viime kaudella Rovaniemen Palloseuraa edustanut nigerialaishyökkääjä Samuel Chidi. Myös OPS:n omat juniorit Yannic Venadiambu, Niklas Puurunen ja Saad Mohamad saavat näyttöpaikan turnauksessa.

OPS:n testattavana olleet serbipelaajat Nikola Tasic ja Milenko Milanovic eivät jatka joukkueessa. Myöskään kanadalaispuolustaja Julien Edwards ei saanut sopimusta Palloseuraan. Sen sijaan kanadalaislaituri Kennedyn tilanne on vielä auki.

OPS:n kokoonpano turnauksessa:
4. Mikko Väänänen
5. Juuso Haapala
6. Marko Kivilä
7. Matias Juntunen
8. Yannic Venadiambu
9. Juha-Matti Huovinen
10. Miika Hosio
11. Donewell Yobe
13. Jarno Reinikainen
14. Alex Arinze
16. Saad Mohamad
17. Pekka Kainu
19. Niklas Puurunen
21. Samuel Chidi
22. Iiro Vandell
24. Juha-Pekka Juvonen
88. Juhani Koponen (mv)

Päävalmentaja: Luiz Antonio
Valmentaja: Erkki Paananen
Maalivahtivalmentaja: Tuomas Jaakkola
Huoltaja: Jussi Hautala
Hieroja: Matti Lantto
Lääkäri: Petteri Kenttä
Manageri / Joukkueenjohtaja: Miika Juntunen

(Toimitus)

19.02.2011

KPV - OPS 1 - 1 (1 - 0)

Kokkolan Pallo-Veikot ja Oulun Palloseura päätyivät tasatulokseen lauantaipäivän harjoitusottelussa. OPS hallitsi peliä maalipaikkojen valossa, mutta ei ollut riittävän aggressiivinen iskemään voittoon tarvittavia osumia. OPS:n toisen jakson alun maalista vastasi Pekka Kainu - tilanteen petasi Donewell Yobe.

- Meillä oli enemmän maalipaikkoja, mutta oli myös paljon harhasyöttöjä ja fyysisyydessä jäimme paljon velkaa. KPV oli vaarallinen lähinnä erikoistilanteissa, OPS-luotsi Luiz Antonio kuvaili päivän tapahtumia.

Antonio oli tyytyväisempi toisen jakson esiintymiseen, vaikka avausjaksollakin oululaiset loivat tukun maalipaikkoja. Verkkoa heilutti kuitenkin vain isäntäjoukkueen Olli-Pekka Itälä. Palloseuran onnistujista Antonio mainitsi nimeltä kasvattajaseuraansa vastaan topparin tontilla urakoineen Jarno Reinikaisen.

Maaliskuun alussa OPS saa rivinsä kokoon, kun Luis Vanderlei ja Luizao saapuvat Brasiliasta muonavahvuuteen. Myös muutamia hankintoja on Antonion mukaan vireillä. Seuraavat harjoitusottelut OPS pelaa ensi viikonvaihteessa Kemissä järjestettävässä turnauksessa.


OPS:n kokoonpano:
Juhani Koponen (mv)
Iiro Vandell
Jarno Reinikainen
Milenko Milanovic
Mikko Väänänen
Marko Kivilä
Nikola Tasic (45 min. Jeferson Pires)
Miika Hosio (78 min. Julien Edwards)
Juuso Haapala (45 min.  Matias Juntunen)
Donewell Yobe (85 min. Niklas  Puurunen)
Pekka Kainu

Poissa:
Luis Vaderlei
Luizao
Juha-Matti Huovinen
Juha-Pekka Juvonen
Alex Arinze
Kennedy

(Toimitus)

17.02.2011

Facebook sivut auki, arvomme kausikortteja tykkääjien kesken

Peukuta PalloseuraaOPS löytyy nyt myös Facebookista. Faneilla on mahdollisuus kommentoida seuran tapahtumia ja uutisia Facebookissa tuttuun tapaan. Arvomme tykkääjien kesken ennen kauden alkua kaksi kausikorttia. Pääset OPS:n Fecebookiin suoraan ops.fi:n etusivulta. Myös OPS:n nettisivut tulevat saamaan uuden ilmeen kevään aikana.

Peukuta Palloseuraa

(Toimitus)

15.02.2011

Huovinen, Haapala ja Reinikainen sopimuksiin

OPS on solminut vuoden mittaiset sopimukset kolmen pelaajan kanssa. Vasemman laitapakin kaistalla tai keskikentän pohjalla viihtyvä Juha-Matti Huovinen (26), puolustaja Jarno Reinikainen (20) ja laitahyökkääjä Juuso Haapala (19) vakuuttivat seurajohdon pitkän testijakson aikana.

- He ovat tehneet kovasti töitä joulukuusta asti. He ovat pelanneet enimmäkseen Kakkosta ja nyt heidän pitää todistaa itselleen, että he pärjäävät myös Ykkösessä, mikä on fyysisempi ja kovempi sarja kuin Kakkonen. Talven aikana olen ollut tyytyväinen heidän esityksiinsä, OPS:n päävalmentaja Luiz Antonio kertoo.

Huovinen on pelannut viimeiset kolme kautta FC Oulun Pallossa. Hänen tilillään on muutama Ykkösen ottelu kasvattajaseuransa OLS:n paidassa.

- Sopimusta lähdin hakemaan OPS:sta ja nyt on hyvä mieli odotella kesää ja pelejä. Lähden haastamaan muita pelipaikasta ja peliminuuttien myötä onnistumisia. Vasenjalkaisena pelaajana minulta luonnistuu hyvin vasemmalla laidalla pelaaminen, Huovinen toteaa.

Myös Haapala vaihtaa OPS-paitaan naapuriseura FC Oulun Pallosta.

- Olen ollut luottavaisin mielin koko talven. On ollut mukava treenata, kun ympäristö ja valmennus ovat hyvät. Ikinä ei ole vielä maaleja tullut eli pari kuivaa kautta on takana, joten ensi kesänä on tarkoitus tehdä paljon maaleja, Haapala heittää.

Juuso Haapala

Juuso Haapala haluaa onnistua myös maalinteossa ensi kaudella.


Reinikainen on pelannut nuorempana muutaman Ykkösen ottelun kasvattajaseuransa Kokkolan Pallo-Veikkojen paidassa. JBK:n, GBK:n ja FC YPA:n kautta Ouluun kotiutunut Reinikainen haluaa ennen kaikkea kehittyä ensi kauden aikana.

 

- Koitan raapia mahdollisimman paljon peliminuutteja ja ottaa uuden hyppäyksen urallani eteenpäin. Haluan kehittyä täällä. Valoisa kausi on varmasti tulossa, sillä meillä on joukkueessa palaset hyvin kohdallaan ja hyvä meininki harjoituksissa. Meillä on taitavia pelaajia ja materiaalia joka lähtöön, Reinikainen luettelee.

OPS:lla on koossa 16 sopimuspelaajaa. Joukkueen mukana on vielä kolme testipelaajaa (Kennedy, Nikola Tasic ja Milenko Milovanovic). Myös muutamia uusia virityksiä on päällä.

Jarno Reinikainen

Jarno Reinikainen (oik.) pelasi viikonvaihteen turnauksessa sekä topparina että laita-

pakkina.

 

Juha-Matti Huovinen
Puolustaja / keskikenttä
23.9.1984, Oulu

2010: FC OPA
2009: FC OPA
2008: FC OPA
2007: Tervarit
2006: OLS
2005: OLS

Jarno Reinikainen
Puolustaja
7.3.1990, Kokkola

2010: FC YPA
2009: GBK
2008: JBK
2007: KPV
2006: KPV

Juuso Haapala
Keskikenttä
15.12.1991, Oulu

2010: FC OPA
2009: OLS


(Toimitus)

13.02.2011

KATSO rankkarikisa AC Oulu - OPS

 

Lue myös: otteluraportti

 

(Toimitus)

13.02.2011

AC Oulu tolpan verran parempi

AC Oulu hallitsi turnausfinaalia ja loi paljon hässäkkää OPS-maalille, mutta umpisurkean viimeistelyn takia varsinainen peliaika päättyi 0 - 0-tasatulokseen. Rangaistuspotkukisassa turnauksen isäntäjoukkue oli tolpan verran parempi. Kaikki muut laukojat onnistuivat, paitsi OPS-hyökkääjä Matias Juntunen, joka kilautti pallon tolppaan.

Palloseura esiintyi avausjaksolla hermostuneesti ja järjesti huolimattomuudellaan ongelmia Juhani Koposen vartioimalle maalille. AC Oulun kärkimies Chinedu Edmundin hehtaaripyssy oli kuitenkin vaarallinen lähinnä harjoitushallin päätyseinälle. OPS:n pelinrakentelu oli hermostunutta, mutta siihen lienee luvassa parannusta, kunhan Luis Vanderlei palaa Brasiliasta muonavahvuuteen.

- Pelimme ei ollut sillä tasolla kuin normaalisti ja AC Oulu oli lopulta parempi rankkareissa. Ensimmäinen jakso oli erittäin hermostunut, mutta toinen jakso oli jo parempi. Kun saamme vielä Donewell Yoben 100-prosenttiseen kuntoon, tulemme olemaan paljon vaarallisempia, OPS-luotsi Luiz Antonio lupasi.

- Silloin, kun saimme prässättyä ylhäältä, niin AC Oululla oli vaikeuksia, mutta me emme onnistuneet siinä tarpeeksi hyvin. Sitä olisin halunnut nähdä enemmän. Tästä jatketaan töitä ja katsotaan, mitä testipelaajien kanssa tehdään, hän jatkoi.

Varmaa on vain se, ettei keskikenttäpelaaja Stefan De Las jatka OPS:ssa - muiden kahdeksan tilanne on vielä auki. Toisella jaksolla Palloseura sai paremmin pelin juonesta kiinni, mutta AC Oulu vei silti peliä ja rakensi vaarallisimmat maalipaikat. Toisella jaksolla tarvittiin jo OPS-vahti Koposen loistotorjuntojakin, vaikka suurin osa AC Oulun laukauksista painui edelleen päätyverkkoihin.

Rangaistuslaukaukset:
Mika Nurmela - maali
Pekka Kainu - maali
Joni Mäkelä - maali
Matias Juntunen - ei maalia
Juuso Majava - maali
Jarno Reinikainen - maali
Jarkko Hurme - maali
Stefan De Las - maali
Janne Hietanen - maali

OPS:n kokoonpano:
Juhani Koponen (mv)
Julien Edwards (45. Mikko Väänänen)
Milenko Milovanovic
Juha-Pekka Juvonen
Alex Arinze
Nikola Tasic (57. Jeferson Pires)
Marko Kivilä (45. Stefan De Las)
Miika Hosio (57. Matias Juntunen)
Juuso Haapala (45. Pekka Kainu)
Donewell Yobe (73. Jarno Reinikainen)
Kennedy

 

KATSO: rankkarikisa

 

(Toimitus)

12.02.2011

KATSO upeat maalit ottelusta Bodens BK - OPS

12.02.2011

Pekka Kainu tyytyväinen Bodens-voittoon

OPS voitti kovatempoisessa ystävyysottelussa Bodens BK:n maalein 2 - 3. Ottelun voittomaalin reilu kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä sijoittanut Pekka Kainu oli tyytyväinen sinipaitojen esiintymiseen.

- Kyllä me hallitsimme peliä ja loimme enemmän paikkoja, että sikäli ansaitsimme voiton. Peli oli tiukka, mutta onneksi saatiin se kääntymään toisella puoliajalla. Lopussa olisimme voineet olla tarkempia - siinä herpaannuimme turhaan, kapteenin nauhaa ottelussa kantanut Kainu totesi.

Bodens oli hyvin lähellä tasoitusta loppuhetkillä kahteen otteeseen, mutta OPS-vahti Juhani Koponen näytti torjunnoillaan, miksi hänet on hankittu Ouluun. "Kopo" retkautti loppuhetkillä pallon yläkulmasta kulmapotkuksi ja vain hetkeä myöhemmin hän torjui Bodens-hyökkääjän läpiajon.

- Kaiken kaikkiaan peli näytti hyvältä. Omalta osaltani maali oli hyvä suoritus, mutta muuten jäi parannettavaa. Kyllä siinä maalissakin piti vähän aikaa odottaa ennen kuin uskalsin nostaa kädet pystyyn, aivan tolpan juureen pallon läpiajosta sijoittanut Kainu kertasi.

Lue myös: otteluraportti

 

KATSO upeat maalit ottelusta Bodens BK - OPS

 

(Toimitus)

12.02.2011

OPS ja AC Oulu kohtaavat turnausfinaalissa

Oulun Palloseura selvitti tiensä turnauksen finaaliin nousemalla upealla tavalla kahden maalin tappioasemasta 2 - 3 voittoon ruotsalaista Bodens BK:ta vastaan. OPS:n maaleista vastasivat 20 metristä upean vasurin pommittanut Kennedy, läheltä onnistunut Matias Juntunen ja läpiajonsa tarkkaan sijoitukseen päättänyt Pekka Kainu.

- Hyvä esiintyminen meiltä. Meillä oli maalipaikkoja jo ennen Bodenin ensimmäistä maalia. Joukkue uskalsi pelata toisella puoliajalla vielä paremmin ja siellä oli hyviä kombinaatioita ja teimme kovasti töitä. Toinen positiivinen juttu oli se, että vaikka pelaajat eivät tunteneet toisiaan, niin olimme yhtenäisiä ja loimme hienoja tilanteita kovatempoisessa ottelussa, OPS-luotsi Luiz Antonio summasi.

Runsaasti testipelaajia kokeillut Antonio oli pääosin tyytyväinen näkemäänsä. Varsinkin keskikentän pohjalla koko ottelun esiintynyt serbi Nikola Tasic (kuvassa) vakuutti. Kurinalaisesti pelanneen ja hankalaksi vastustajaksi tiedetyn Bodens BK:n molemmista maalaista vastasi Andrew Helm.

 

OPS haastaa finaalissa paikalliskisaaja AC Oulun sunnuntaina kello 15.00.

 


Bodens BK - OPS 2 - 3 (1 - 0)
1 - 0 Andrew Helm (33 min.)

2 - 0 Andrew Helm (51 min.)

2 - 1 Kennedy (57 min.)

2 - 2 Matias Juntunen (72 min.)

2 - 3 Pekka Kainu (78 min.)


OPS:n kokoonpano:

Juhani Koponen (mv)

Julien Edwards (60. Alex Arinze)

Milenko Milovanovic (45. Iiro Vandell)

Jarno Reinikainen(45. Juha-Pekka Juvonen)

Juha-Matti Huovinen (73. Donewell Yobe)

Nikola Tasic

Stefan De Las (45. Marko Kivilä)
Jeferson Pires (45. Kennedy)

Juuso Haapala (60. Miika Hosio)

Matias Juntunen

Pekka Kainu

 
Lue myös: Pekka Kainu tyytyväinen Bodens-voittoon

 

KATSO upeat maalit ottelusta Bodens BK - OPS

 

(Toimitus)

11.02.2011

Kansainvälistä menoa viikonloppuna

OPS osallistuu viikonvaihteessa AC Oulun järjestämään III Oulu International Friendship Cupiin Arina Areenalla. Oululaisseurojen lisäksi turnauksessa esiintyvät Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Bodens BK ja Skellefteå FF, joka pelaa Ruotsin Division 2:ssa.

Palloseuran riveissä nähdään tukku uusia testipelaajia. Näyttöjä antavat kaksi serbialaista puolustuspään pelaajaa Milenko Milovanovic (22) ja Nikola Tasic (21). Heidän lisäksi OPS:n testattavaksi saapuu kaksi kanadalaista Julien Edwards ja Kennedy. Oululaispelaajat Juuso Haapala ja Juha-Matti Huovinen sekä FC YPA:asta tullut Jarno Reinikainen jatkavat edelleen OPS:n mukana. Myös keskikenttäpelaaja Stefan De Las (Trinidad&Tobago) on joukkueen käytettävissä.

Sopimuspelaajista Donewell Yobe ja Alex Arinze ovat saapuneet kaupunkiin ja he ovat mukana turnauksessa.

Ohjelma:
La 12.2. klo 14.00 AC Oulu - Skellefteå FF

La 12.2. klo 16.00 Bodens BK - OPS

Su 13.2. klo 13.00 Pronssiottelu

Su 13.2. klo 15.00 Loppuottelu

 

 

OPS:n kokoonpano turnauksessa:

 

3. Milenko Milovanovic

4. Kennedy

5. Juuso Haapala

6. Marko Kivilä

7. Matias Juntunen

8. Stefan De Las
9. Juha-Matti Huovinen

10. Miika Hosio

11. Donewell Yobe

13. Jarno Reinikainen

14. Alex Arinze

16. Jeferson Pires

17. Pekka Kainu

19. Julien Edwards

21. Nikola Tasic

22. Iiro Vandell

24. Juha-Pekka Juvonen

88. Juhani Koponen (mv)

Mikko Väänänen

 

(Toimitus)

02.02.2011

jp-liite poistuu käytöstä

Oulun Palloseura-jalkapallo käyttää jatkossa nimenään perinteistä Oulun Palloseuraa ilman jälkiliitettä. Samoin seuran aiemmin käyttämä lyhenne OPS-jp on jatkossa perinteikkäämpi OPS. Nimimuutos koskee miesten Ykkösessä pelaavaa edustusjoukkuetta sekä sen takana olevia seuran A-, B- ja C-junioreita. Oulun Palloseura ry:n hallitus myönsi nimen ja logon käyttöoikeuden kaudelle 2011 eilen illalla pidetyssä kokouksessa.

 

(Toimitus)