Otteluennakko

7.5.2014 Klo 19.00, Raatin tekonurmi

 

OPS Akatemia - Ajax Sarkkiranta (3.div)


Viikonloppuna tuli Akatemian pojille lunta tupaan niin taivaalta kuin ylivoimaiselta vastustajaltakin, mutta keskiviikkona puhaltaa uudet tuulet. Huomattavasti vahvistuneella kokoonpanolla otteluun valmistautunut OPS Akatemia on edelleen nuori, mutta huomattavasti edelliseen otteluun verrattuna kokeneempi ryhmä. Varsinaisia poissaolijoita reisivammasta kärsivän Seth Abladen lisäksi ei keskiviikon otteluun ole, vaikka muutama toipilas kokoonpanosta edelleen löytyykin.

 

Maanantaina joukkueen mukana harjoitteli muutaman sapattivuoden pitänyt Tuomo Iinatti, ja tiistaina joukkueeseen liittyi Ykköstä ja Kakkosta urallaan tahkonnut Eetu Uusitalo. Iinatti ei vielä keskiviikkona esiinny Akatemia-paidassa, mutta viime kaudella Kakkosessa Tervareita edustanut Uusitalo nähdään mitä suurimmalla todennäköisyydellä tositoimissa jo heti kättelyssä. Maalille astelee pikkuhiljaa pelikuntoon palautunut, loistavia otteita viime kauden Ykkösessä esittänyt Juho Keskinen.

 

Keskisen lisäksi muita apuja edustusjoukkueen ringistä ovat nuoret Joonas Pekkala, Joni Leskelä, Joni Lämsä, Jesper Kähkönen ja Gzim Hasani. Pekkala, Lämsä, Keskinen ja Leskinen ovat jo enemmän tai vähemmän tuttu näky Akatemian paidassa, mutta ensiesiintymisensä keskiviikon sarjakamppailussa tekevät Jesper Kähkönen ja Gzim Hasani. Lisäksi pelikuntoon on sairastuvalta palailemassa Ossi N'Kansi, joka saatetaan myös nähdä aiheuttamassa hankaluuksia Ajaxin kustannuksella.

 

Vaikka viikonlopun tapahtumat Rovaniemellä on jo nollattu, ja katseet kiinnitetty keskiviikon Ajax-kamppailuun, on silti oletettavaa että jokaisella on niin paljon hampaankolossa edellisestä kamppailusta, ettei Ajax tule takuunvarmasti pääsemään helpolla Raatin tekonurmella.

 

Kempeleläinen Ajax on tuttu vastustaja jo viime kaudelta, mutta tänä vuonna tuoreen OLS-farmisopimuksen myötä on odotettavissa, että kentällä nähdään useita Kakkosessa pelaavia OLS:n sopimuspelaajia. Ottelusta povataan kiihkeää paikallistaistoa. Mukava lisämauste kamppailuun on se seikka, että molempien joukkueiden edustusryhmätkin taistelevat samassa sarjassa.

 

Otteluun ilmainen sisäänpääsy! Tervetuloa kannustamaan Akatemia avausvoittoon!

 

Takaisin >>

 

(Teksti: Toimitus)