2.10.2013

OPS AKATEMIA SÄILYTTI SARJAPAIKKANSA!

OPS Akatemia lähti kauteen erittäin haastavista olosuhteista, kun juuri kauden kynnyksellä kasattu erittäin nuori joukkue joutui heti miesten käsittelyyn muita Kolmosen tasokkaita joukkueita vastaan. Akatemia selvisi kaudesta kuitenkin hyvällä arvosanalla, ja tavoitteiden osalta kausi oli onnistunut.

Alkukausi oli odotetusti hankala, mutta keskikesän huikea jakso yhdistettyna loppukauden hienoihin taisteluvoittoihin takasi lopulta sarjapaikan Kolmosesta myös ensi kaudelle. Nyt joukkueen rakennukseen ja kehityskeskusteluihin seurajohdon kanssa on runsaasti aikaa ennen ensi kauden alkua.

Ainakin valmennus menee ensi kaudelle uusiksi, kun Jouni Puurunen ilmoitti lopettavansa tähän kauteen. Yksi mielenkiintoinen valmentajakandidaatti olisi varmastikin OPS:n uusi junioripäällikkö Seth Ablade, joka on viime vuosina tehnyt erinomaista työtä Vaasan Palloseuran junioreiden kanssa. Iso kiitos koko Oulun Palloseuran puolesta Jounille, muille valmennuksessa ja taustajoukoissa olleille henkilöille, sekä pelaajille onnistuneesta kaudesta!

Kolmospalstalla on kattava yhteenveto koko Kolmosen kaudesta. Lue koko uutinen TÄÄLTÄ>>

28.9.2013

OPS Akatemia - KajHa 2 - 3 (1 - 2)

Tilastot ja kokoonpano >>

25.9.2013

Taistelu sarjapaikoista huipentuu loppuviikolla

Kolmospalstalla on kattava spekulointi viikonvaihteessa loppuvan Kolmosen osalta. OPS Akatemia pelasi itselleen erittäin hyvät asetelmat voittamalla Kolarissa viime lauantaina. Tähtimerkkien pitää osua täydellisesti OPS Akatemiaa vastaan, jotta Akatemia voisi vielä sarjasta pudota, mutta teoriassa se on mahdollista. Keskiviikkona pelataan todella suurista asioista ottelussa Ajax Sarkkiranta - JS Hercules, joka osaltaan selvittää vallitsevaa tilannetta, ja loput ratkaistaan päätöskierroksella.

Omissa käsissä tilanne on vielä lauantaina, jolloin päätöskierroksen vastustaja KajHa saapuu OPS Akatemian vieraaksi Ouluun. Tasapeli tuosta ottelusta riittäisi varmistamaan sarjapaikan ensi kaudeksi 100-prosenttisella varmuudella. Todennäköisesti myös tappio riittää, mutta ainakaan rökäletappioon ei Akatemialla ole ilman nitrojen syömistä varaa, sillä pahimmassa tapauksessa maaliero saattaa ratkaista toisen putoajan.

Kaikkien muiden häntäpään joukkeiden olisi joka tapauksessa ylitettävä itsensä totaalisesti kärkijoukkeita vastaan, ja ottelutulosten olisi mentävä juuri oikealla ristiin, mikäli Akatemian sarjapaikka olisi uhattuna. Tukalin tilanne tällä hetkellä on sarjan hännillä majailevalla Kajaanin Spartakilla, ja heidän yläpuolellaan olevalla OTP:llä. Lue lisää Kolmospalstan viiltävästä analyysistä TÄÄLTÄ-->

Sarjatalukko-->

21.9.2013

Kolarin Kontio - OPS Akatemia 1 - 3 (0 - 2)

Ottelu alkoi tasaisesti, mutta noin 15 minuutin pelin jälkeen OPS Akatemia otti pelin haltuunsa, luoden useita todella hyviä maalipaikkoja. Kolarin Kontio keskittyi puolustamaan ja kyttäämään vastahyökkäyksiä, vaikka se yrittikin pelata myös maata pitkin. 0-2 tulos ensimmäiseltä puoliajalta olisi yhtä hyvin voinut olla 0-10, sillä Akatemia hukkasi muun muassa läpiajoja ja sortui hieman jopa ylimieliseen hieromiseen maalipaikoissa. Ajoittain Akatemian pelin rakentelu ja pallon liikuttaminen oli kuitenkin erittäin kaunista...Lue lisää

11.9.2013

OPS Akatemia - JS Hercules 4 - 2 (0 - 1)

OPS Akatemia käänsi Kolmosen putoamistaistelun jännitysruuvia yhden pykälän tiukemmalle, kun se voitti jumbofinaalin JS Herculesta vastaan. Raatin tekonurmen iltavalaistuksen alla pelattu ottelu päättyi Akatemialle 4-2 (0-1)...Lue lisää

4.9.2013

HauPa - OPS Akatemia 6 - 0 (4 - 0)

Haukiputaan Pallo antoi OPS Akatemialle isän kädestä ja kylvetti sen maalein 6-0 (4-0) Länsituulen tekonurmella.

HauPa:lle ottelulla ei ollut isoa merkitystä, mutta OPS Akatemian kamppailussa sarjapaikasta viikko on ollut murheellinen. Se on pelannut seitsemän päivän sisällä...Lue lisää

30.8.2013

OPS Akatemia - KemPa 0 - 5 (0 - 1)

Keminmaan Pallo syöksi isäntänsä OPS Akatemian entistä syvemmälle putoamiskurimukseen voittamalla vastustajansa selvin numeroin 5-0 (1-0).

Peliesitysten perusteella voittajasta ei ollut epäselvyyttä. KemPa oli läpi ottelun keskiviikkoisen taisteluilmeen hukannutta Akatemiaa askeleen edellä eikä isäntäjoukkue saanut juurikaan tilaisuuksia kuparisen rikkomiselle. Lähimmäksi pääsi Jimmy Nkazi-Buediena, jonka puolittaisen läpiajon maalivahti torjui niukasti. Kuvaavaa koko tappiossa oli se, että...Lue lisää

30.8.2013 Klo 18.30, Heinäpää (nurmi 4)

Otteluennakko: OPS Akatemia - KemPa (3.div)

Vain päivän levännyt OPS Akatemia lähtee haastamaan KemPaa kovalla itseluottamuksella. Keskiviikkona Akatemian nuori joukkue onnistui pistämään tällä kaudella toistaiseksi voittamattoman OLS:n todella tiukille. Akatemia johtikin ottelua toisella puoliajalla 1 - 2, ja suurin osa kamppailusta kului tasatilanteessa. Sisukkaasti taistellut joukkue nuolee haavansa palauttavien harjoitusten merkeissä ottelujen välissä, ja tämän jälkeen lähtee hakemaan elintärkeitä pisteitä keminmaalaisten kustannuksella...Lue lisää

28.8.2013

OLS - OPS Akatemia 4 - 2 (1 - 1)

Oho, kuului monen ohikulkijan suusta, kun tämä sai vastauksen kysymykseensä paljonko peli on. Hämmästystä aiheutti se, että OPS Akatemia pystyi jarruttamaan OLS:n menoa aina viimeiselle kymmenminuuttiselle asti. Vasta silloin OLS pääsi vapauttamaan itsensä piinasta ja voitti ottelun lopulta 4-2 (1-1).....Lue lisää

17.8.2013

OPS Akatemia - Spartak 0 - 3 (0 - 0)

OPS Akatemian kauden surkein esitys käytiin Lauantaina 17.8. Heinäpäässä. Ensimmäinen puoliaika taisteltiin vastaiseen myrskytuuleen höystettynä vaakasuoralla vesisateella, ja 0 - 0 tulos sopi Akatemialle useammasta maalipaikasta huolimatta, sillä niin rankat....Lue lisää

10.8.2013

OPS Akatemia - FC Santa Claus AC 1 - 4 (0 - 1)

Jos aikaisemmat ottelut ovat olleet lähtökohdiltaan Akatemialle haastavia, niin tänään mentiin sitten jo niin sanotusti "överin" puolelle. Kalottimaaotteluun matkasi käytännössä lähes viimeisetkin tukipilarit, kun Oskari Rounaja ja Joni Lämsä olivat junnumaajoukkueen mukana. Lisäksi edustukselta ei viime aikoina ole herunut yhtään apuja johtuen heidän niukasta pelaajatilanteesta. Päinvastoin akatemian pelaajia on alkanut virrata edustusjoukkueeseen. Niimpä Kentällä oli jälleen vain kaksi aikuista, Juho Sipilä ja Ranskasta juuri kotiutunut maalivahti Jussi Seppä. Akatemian avauskokoonpano oli rakennettu lähes täysin kynnelle kykenevistä a-junioreista...Lue lisää

6.8.2013

OTP - OPS Akatemia 0 - 2 (0 - 1)

Vastoinkäymiset kehittävät. OPS Akatemia lähti haastamaan OTP:tä tärkeässä kamppailussa, jossa sillä oli heittää kentälle ainoastaan kaksi täysi-ikäistä pelaajaa. Heistäkin toinen oli enemmän tiedotuspuolella kunnostautunut maalivahti Timo Sipilä, jonka edellinen täysi kausi pelaamisen parissa kului...Lue lisää

30.7.2013

OPS Akatemia - Ajax Sarkkiranta 5 - 3 (2 - 2)

Tärkeä ns. kuuden pisteen ottelu putoamisviivan tuntumassa kahden putoamisvaarassa olevan joukkueen kesken päättyi maalijuhliin. OPS Akatemia nousi tappioasemasta kahden maalin voittoon kaadettuaan Ajax Sarkkirannan 5-3 (2-2)... Lue lisää

16.7.2013

JS Hercules - OPS Akatemia 3 - 6 (2 - 2)

Kepeän koleassa keskikesän säässä - lämpötila +12 ja tuntuva länsituuli - hytissyt oululaisyleisö sai hakea yhdeksästä maalista lämmikettä, kun JS Hercules ja OPS Akatemia kohtasivat Kolmosen jumbofinaalissa. OPS Akatemia voitti maalijuhlan 6-3 (2-2) ja nousi putoamisviivan päälle. Paikka on seuraavan kerran katkolla lauantaina, kun Ajax vierailee Kolarissa. Tappio tiesi Herculekselle juuttumista... Lue lisää

15.7.2013

Otteluennakko: JS Hercules - OPS Akatemia (3.div), 16.7. klo 19.00, Heinäpää (nurmi 4)

Tiistaina käydään vielä yksi taisto ennen lyhyttä kesälomaa JS Herculeksen vieraana tutulla Heinäpään nurmella. Ajatukset eivät saa olla lomassa hetkeäkään, sillä ottelu on molemmille elintärkeä. Akatemian voittaessa olisi eroa takana tulevaan JS Herculekseen jo turvallisen tuntuiset 6 pistettä, ja Ajax Sarkkirannan ohi mentäisiin 2 pisteen turvin. Samalla putoajan paikka jäisi muiden harteille. Tosin Ajaxilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna, mutta joukkueiden kohdatessa toisensa heti tauon jälkeen 30.7., olisi eroa mahdollista... Lue lisää

10.7.2013

FC Kemi - OPS Akatemia 2 - 0 (2 - 0)

Koleassa Kemissä käytiin hyvin tasainen ottelu FC Kemin ja OPS Akatemian kesken. Kemiläiset onnistuivat hyödyntämään maalipaikkansa OPS Akatemiaa paremmin, ja voittivatkin koko ottelun ensimmäisen puoliajan maaleillaan. Ensimmäinen maali syntyi kulmapotkusta 17. minuutilla, kun nuori maalivahti Arttu Ahmala Akatemian maalilla onnistui vain hieman osumaan maalia päin suuntautuneeseen kulmapotkuun, ja takatolpalta Olli Alakärppä onnistui liukumaan pallon sisään Ibrahim Pecin estelyistä... Lue lisää

8.7.2013

Otteluennakko: FC Kemi - OPS Akatemia (3.div), 10.7. klo 18.30, Sauvosaari (Kemi)

Kahden ottelun voittoputkessa porskuttavalla OPS Akatemialla ei ole paljoa aikaa palautella KajHa-ottelusta, sillä keskiviikkona bussin keula näyttää jo kohti Kemiä. Hyvin erikoisen viime kohtaamisen jäljiltä OPS Akatemialla on paljon hampaan kolossa, ja lähteekin haastamaan vahvaa... Lue lisää

7.7.2013

KajHa - OPS Akatemia 2 - 4 (1 - 3)

Kajaanin helteessä pelattiin OPS Akatemian osalta tämän kauden paras ottelu. Erityisesti ensimmäinen puoliaika oli ehdottomasti tämän kauden parasta antia. Alkuasetelmat olivat vaikeat, kun viime hetken poisjääntejä ilmestyi vielä linja-autossa ennen lähtöä. Akatemia starttasi matkaan 11 kenttäpelaajan ja 2 maalivahdin voimin.

Ensimmäinen puoliaika oli ennakkoon vahvempaa Kajaanin Hakaa vastaan loistava. Akatemia johti ottelua jo 0 - 3, aina 20 sekuntia ennen puoliaikavihellystä saakka. Viimeistely toimi erityisen hyvin, ja OPS Akatemia karkasikin 0 - 1 johtoon vain 8 minuutin pelin jälkeen, kun... Lue lisää

7.7.2013

Otteluennakko: KajHa - OPS Akatemia (3.div), klo 18.30, Kajaanin Liikuntapuisto

Akatemia nappasi viime lauantaina avausvoittonsa Kolarin Kontion kustannuksella, mutta Kajaanissa odottaa paria pykälää kovempi vastus. Tällä hetkellä kuudentena majaileva Kajaanin Haka on pelannut ainoastaan 7 ottelua, ja kerännyt niistä 13 pistettä. 60-vuotias KajHa on panostanut juhlavuotensa joukkueeseen aiempia kausia enemmän, ja aikoo tosissaan kamppailla jopa noususta. Kova iltapuhde on Akatemialla tiedossa, mikäli se... Lue lisää

5.7.2013

Kuvia kauden avausvoitosta

29.6.2013

OPS Akatemia - Kolarin Kontio 3 - 2 (3 - 1)

OPS Akatemia joutui päivän peliin haastavista asetelmista, kun A-juniorijoukkue oli tyhjentänyt pajatson ja vienyt ison osan pelaajistosta omaan Ykkösen kevätkierroksen päätösotteluun. Siitäkin huolimatta penkille oli saatu kaavittua kasaan viisi vaihtopelaajaa. Sen sijaan Kontio oli totutusti liikenteessä kompaktilla ryhmällä... Lue Lisää

25.6.2013

Otteluennakko: OPS Akatemia - Kolarin Kontio (3.div)

29.6.2013, klo 15.00, Heinäpää, kenttä 4 (nurmi)

Juhannus on juhlittu, ja OPS Akatemia löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta viimeiseltä sijalta. Lauantain vastustaja löytyy viisi sijaa korkeammalta, seitsemänneltä sijalta. Pisteitä Kolarin Kontiolla on kasassa 9 kappaletta enemmän, kuin OPS Akatemialla. Tästä huolimatta tuleva ottelu lukeutuu ehdottomasti niihin otteluihin, joista täysi pistepotti tulisi kerätä, mikäli Akatemia haluaa... Lue lisää

5.6.2013

Tärkeä tiedotus pelaajille!!

Olemme siirtyneet kesäkuun alusta harjoittelemaan Heinäpäähän nurmikentille. Päivät ovat samat (ma,ti,ke,to), mutta ajat ovat muuttuneet. Seuraa netistä harjoitusaikataulua! www.ops.fi/akatemia/harjoitukset

4.6.2013

OPS Akatemia - HauPa 1 - 3 (1 - 1)

Tilastot ja kokoonpanot >>

1.6.2013

Piirihallitus pyörsi kurinpitovaliokunnan päätöksen ottelusta OPS Akatemia - FC Kemi

OPS Akatemian jo kertaalleen hyväksytty vastalause kauden avausottelusta (OPS Akatemia - FC Kemi) oli mennyt uudelleen piirihallituksen käsittelyyn. FC Kemi oli tehnyt kurinpitovaliokunnan päätöksestä vastalauseen, ja tämä meni piirihallituksessa läpi. Toivottua uusintaottelua ei siis pelata. Ottelun lopputulos jää voimaan, eikä asiassa ole enää nokan koputtelemista OPS Akatemian puolelta. FC Kemi voitti 29.4. käydyn, varsin erikoisen ottelun lukemin 1 - 3 (1 - 1). Uutinen ottelusta löytyy täältä >>

29.5.2013

KemPa - OPS Akatemia 4 - 1 (0 - 0)

Ottelun lukemat eivät tällä kertaa kerro ottelun kulusta paljoakaan. Varsinkin ensimmäistä puoliaikaa nimittäin hallitsi selkeästi OPS Akatemia, luoden paljon todella hyviä maalipaikkoja. Vierasjoukkueelle tarjottiin jopa läpiajoa pariin otteeseen. Toisellakin puoliajalla Akatemialla oli paljon maalipaikkoja, mutta tänään ei yhtä Eelis Koskisen komeaa laukasta lukuun ottamatta osunut sitten millään. Maalivahti Ville Järvinen torjui KemPan maalilla... Lue lisää

23.5.2013

OPS Akatemia - OLS 0 - 5 (0 - 1)

Reilu sata ihmistä vaivautui kauniiseen kesäiltaan seuraamaan "pikkuderbyä" OPS Akatemian ja OLS:n välillä. Akatemialla oli hieman loukkaantumis ongelmia, ja tästä syystä kentällä oli lainamaalivahdin lisäksi yksi ainoa aikuinen pelaaja, joukkueen kapteeni Juho Sipilä. Loput Akatemian joukkueesta olivat A- ja B-junioreita, kun taas OLS marssitti kentälle todella kokeneen, yli 700 ottelun liigakokemuksen omaavan porukkansa. Tältä peli myös näytti. Ihan kuin isät olisivat pelanneet poikia vastaan. OLS hallitsi... Lue lisää
23.5.2013

OPS Akatemia - OLS (3.div). Klo 19.00, Heinäpään tekonurmi

Molempien joukkueiden "isoveljet", OPS ja AC Oulu, kohtaavat Raatin stadionilla 31.5., mutta 8 päivää aiemmin tarjoillaan Heinäpään tekonurmella erittäin mielenkiintoinen esiottelu, "pikkuderby" OPS Akatemian ja OLS:n välillä. Akatemia on siis OPS:n reservijoukkue, ja OLS:lla on yhteistyösopimus AC Oulun kanssa. Paikallisderbyssä ennakkosuosikin viittaa kantaa harteillaan OLS, joka on aloittanut kautensa väkevästi. OLS:lla on allaan voitto ja tasapeli, kun taas... Lue lisää

18.5.2013

Spartak - OPS Akatemia 4 - 0 (1 - 0)

Asennevammainen OPS Akatemia sai ennakkoon sarjan heikoimpiin joukkueisiin lukeutuvalta Spartakilta isän kädestä. 4 - 0 tulos ja surkea asenne ei jättänyt jälkipolville kerrottavaa. Suurimmalla osalla joukkueesta on edessään selkeästi peiliin katsomisen paikka tämän ottelun jälkeen.

Kokoonpanot >>

12.5.2013

Kurinpitovaliokunnan päätös OPS Akatemian vastalauseesta

Kurinpitovaliokunta käsitteli 29.4.2013 pelatun Kolmosen ottelun OPS Akatemia - FC Kemi-ottelusta tehdyn vastalauseen. Akatemian kauden avausottelu pelataan siis tuomarivirheen johdosta uudestaan myöhemmin sovittavana ajankohtana. Joukkueet kohtaavat sopimallaan kentällä, ja kustannukset jaetaan puoliksi joukkueiden kesken. OPS Akatemia on tyytyväinen kurinpitovaliokunnan päätökseen, vaikkakin tuomariston rangaistukset vaikuttavat aika kovilta. Akatemia ei vaatinut toimitsijakieltoa ottelun tuomaristolle, vaan ainoastaan uusintaottelua. Toimitsijakieltoa määrättiin toukokuun loppuun, eli 31.5.2013 saakka.

Kurinpitovaliokunnan päätös löytyy kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ >>

Uutinen ottelusta löytyy TÄÄLTÄ >>

11.5.2013

FC Santa Claus AC - OPS Akatemia 3 - 1 (2 - 0)

Noin 500 katselijaa seurasi yhteensä Streamin välityksellä ja paikan päällä vetistä kamppailua Rovaniemeltä. Sateisissa ja koleissa olosuhteissa pelailtiin OPS Akatemian kannalta katsasteltuna varsin luokaton ottelu. Otteluun valmistautuminen sujui suhteellisen negatiivisissa merkeissä, kun Joni Lämsä joutui jäämään pois reissusta, ja OPS:n linja-auto teki oharit joukkueelle. Matkaan lähdettiin henkilöautoilla, ja liekkö pelaajien jalatkin jääneet niihin. Ainakin siltä ottelun alku näytti. Lisää murheen aiheita... Lue Lisää

Katso kooste YouTubessa >>

11.5.2013
FC Santa Claus AC - OPS Akatemia (3.div). Klo 18.00, Rovaniemen keskuskenttä
Tiistaina OPS Akatemia sai avattua pistetilinsä auki, mutta vastus kovenee huomattavasti Lauantaina Rovaniemellä. Viime kaudella Kakkosta pelannut FC Santa Claus AC tulee olemaan kova pala purtavaksi. Huonoja uutisia Akatemian suuntaan kuuluu myös loukkaantumisrintamalta. Ainakin alkukauden otteluissa avainrooleissa esiintyneet... Lue lisää
7.5.2013
OPS Akatemia - OTP 0 - 0
Otteluennakko
Tiistai-iltana käytiin erittäin tasainen ottelu, jossa molemmilla oli hyviäkin maalipaikkoja. OTP:n tilanteet syntyivät lähinnä kulma- ja vapaapotkuista, mutta Akatemian puolustus pelasi tällä kertaa hyvin. Akatemian puolustus oli muuttunut hieman viime otteluista. OTP:tä vastaan puolustuspäästä huolta kantoivat Henri Heikkinen-Juho Sipilä-Miikka Reijonen-Jani Majava, ja ensimmäisellä puoliajalla laitapuolustajana luutinut Juuso Kemppainen. Loput hoiti mallikkaasti maalissa pelannut Matti Männikkö. OPS Akatemia loi maalintekotilanteita puolestaan sekä pelaamalla, että erikoistilanteista. Aavistuksen verran lähempänä maalintekoa ottelussa oli OPS Akatemia, mutta OTP:n maalilla loisto-otteita esitti... Lue lisää
7.5.2013
OPS Akatemia - OTP (3.div). Klo 19.00, Heinäpään tekonurmi
Puurunen vaatii kaksinkamppailuvoimaa!
Tänään OPS Akatemialla on edessään todellinen kasvojen pesun paikka, kun OTP astelee Akatemian vieraaksi Heinäpään tekonurmelle. Kaksi ottelua takana, ja kaksi helppoa tappiota alla. Molemmat ottelut olisi pitänyt ehdottomasti voittaa, mutta huono toinen puoliaika koitui... Lue lisää
2.5.2013
Ajax Sarkkiranta - OPS Akatemia 5 - 3 (2 - 2)

Sateisissa ja koleissa olosuhteissa käytiin tasainen kamppailu Ajax Sarkkirannan ja OPS Akatemian kesken. Ottelu ei sen suurempia hienouksia tarjonnut, mutta OPS Akatemian romahdus jälleen toisella puoliajalla takasi pisteet aavistuksen verran enemmän voittoa halunneelle kotijoukkueelle.

Puolustuspään todella lepsu pelaaminen... Lue lisää

Katso kuvia ottelusta TÄÄLTÄ>>

2.5.2013

Ajax Sarkkiranta - OPS Akatemia (3.div). Klo 19.00, Sarkkirannan tekonurmi

Varsin erikoisen sarja-avauksen jälkeen on taas aika kasata rivit kuntoon, kun OPS Akatemia pääsee tositoimiin Ajax Sarkkirannan vieraana Kempeleessä. Mikäli Akatemian jättämä vastalause FC Kemi ottelusta menee piirin kurinpitovaliokunnassa läpi, on tänään siis kyseessä Akatemian ensimmäinen sarjaottelu.

Viime ottelussa myös loukkaantumiset olivat Akatemian kiusana, ja näistä vaikutukset kantavat valitettavasti illan Ajax kamppailuun asti. Ainakin... Lue lisää

29.4.2013

OPS Akatemia - FC Kemi 1 - 3 (1 - 1)

OPS Akatemian historian ensimmäinen virallinen ottelu ei ainakaan mennyt kotijoukkueen käsikirjoituksen mukaan. Jos ottelua pitäisi kuvailla yhdella sanalla, se olisi varmasti: "erikoinen". Ottelun pelitapahtumia suuremmaksi puheenaiheeksi jäi taatusti inhimillinen, mutta valitettava erehdys ottelun tuomaristolta... Lue lisää
29.4.2013

PUURUNEN: "VOITTO, EI MUUTA!"

OPS Akatemia - FC Kemi (3.div). klo 19.00, Heinäpään tekonurmi

OPS Akatemia pääsee tänään korkkaamaan sarjakautensa lyhyen, mutta tiiviin harjoitusjakson jälkeen. Tunnelma valmistavissa harjoituksissa oli luottavainen, ja tekemisen taso oli jälleen hyvä. Odotettavissa on... Lue lisää
26.4.2013

Akatemia valmis Kolmosen kauteen

Tälle kaudelle perustetun OPS Akatemian valmistautuminen maanantaina alkavaan kauteen on sujunut tiiviisti harjoitellen hyvissä olosuhteissa. Myöhään... Lue lisää

24.4.2013

OPS Akatemian nettisivujen osoite on muuttunut helpompaan muotoon, ja nykyään sivut löytyvät osoitteesta: www.ops.fi/akatemia Akatemian sivuille löydät myös helposti pääsivun yläpalkista, johon on lisätty Akatemia-välilehti.

23.4.2013

OPS Akatemian valokuvaus järjestetään maanantaina 6.5. OPS-hallissa. KAIKKI PAIKALLE KLO 20 PELIASU PÄÄLLÄ!! Kuvauksen jälkeen on normaalit peliin valmistavat harjoitukset. Halli on varattu klo 22 saakka.

22.4.2013

Harjoitusottelu HauPa - OPS Akatemia 2 - 0 (0 - 0)

Akatemia kohtasi ensimmäisessä "oikeassa" (ja samalla viimeisessä) harjoitusottelussa HauPan. Ensimmäinen puoliaika Virpiniemen tekonurmella oli tasainen, ja ajoittan... Lue lisää...

Kokoonpanot

OPS Akatemian otteluohjelman näet TÄÄLTÄ!

22.4.2013

OPS Akatemian lyhyt harjoituskausi saa tänään harjoitusotteluiden osalta päätöksen, kun Akatemia kohtaa kenraaliharjoituksessaan Kakkosta viime kaudella tahkonneen HauPan Virpiniemessä klo 19.45. Viime aikoina kasvanut pelaajarinki saa HauPasta hyvän mittarin viikon päästä alkavaa sarjaa silmällä pitäen. Kokoonpanosta puuttuu ainakin polvileikkaukseen menossa oleva Mikko Juvani, ja varusmiepalvelustaan suorittava Justus Tiiro.

21.4.2013

Kolmonen polkaistiin käyntiin tänä viikonloppuna, kun Kempeleessä Ajax Sarkkiranta keräsi täydet kolme pistettä Kolarin Kontion kustannukella maalein 1-0. Kemissä ennakkosuosikit FC Kemi ja KajHa tasasivat pisteet luvuin 0-0. OPS Akatemia avaa oman kautensa 29.4., kun vastaan asettuu jo tositoimiin ennättänyt FC Kemi.

Kolmospalstalta löytyy uunituore ennakkopaketti tämän kauden Kolmosesta. Voit lukea kattavan ennakon TÄÄLTÄ!

17.4.2013

16.4.2013

Kauden avaus lähestyy ja joukkueen rakentamiseen käytetty energia alkaa tuottaa tulosta. Harjoitusrinkiin alkaa tulla lisää Akatemian "omia" pelaajia, ja reeneissä on hyvä tekemisen meininki. Tänään harjoitukset OPS hallilla kävi vetämässä edustuksen vastuuvalmentaja Luiz Antonio ja Akatemialle entuudestaan tutumpi Ilkka Helakorpi. Kaikkiaan ammattimaisesti käydyissä harjoituksissa nähtiin ennätykselliset 3 maalivahtia ja 24 kenttäpelaajaa. Sovituksi saatiin myös harjoituskauden kolmas ja viimeinen harjoitusottelu. Akatemia kohtaa Virpiniemen tekonurmella viime vuonna kakkosesta tippuneen Haukiputaan Pallon. Ottelu pelataan Maanantaina 22.4., ja valmistava harjoitus tähän vedetään Sunnuntaina 21.4. klo 17.45-19.00 OPS-hallissa.

HARJOITUSOHJELMA

13.4.2013

Harjoitusottelu OPS - OPS-Akatemia 8 - 0 (7 - 0)

Isoveli näytti harjoitusottelussa kaapin paikan reservijoukkueelleen. 12 minuuttia pelattu, ja taululla lukemat 5-0 OPS edustuksen hyväksi. Lopulta 7-0 murskalukemiin päättynyt ensimmäinen puoliaika ei muutamaa irtonaista hyökkäystä lukuunottamatta ollut missään mielessä kehujen arvoista Akatemian osalta. Palopuheet puoliajalla ja parit pelaajavaihdot saivat kuitenkin Akatemian nostamaan päänsä suosta, ja toinen puoliaika päättyi kovan taistelun jälkeen siedettäviin 1-0 lukemiin edustuksen hyväksi. Akatemia pääsi toisella puoliajalla hyökkäämäänkin ihan mukavasti, mutta edustuksen maalia vartioinutta Juho Keskistä se ei pystynyt ohittamaan.

Kokoonpanot ja tilastot

10.04.2013

Akatemian joukkueen rakennus saa rajua takapakkia, kun kokenut ja maaliahne hyökkääjä Mikko Juvani ilmoittaa joutuvansa polvileikkaukseen. Pahimmassa tapauksessa koko kausi on Mikon osalta paketissa, mutta toivo elää vielä loppukesän osalta. Toivotaan Mikolle pikaista toipumista!

06.04.2013

Harjoitusottelu JS Hercules - OPS Akatemia 1 - 3

OPS Akatemian ensimmäinen harjoitusottelu samassa sarjassa kamppailevaa JS Herculesta vastaan Heinäpään tekonurmella sujui hienosti. Akatemia oli koko ottelun niskan päällä, ja vastustaja turhautui loppua kohden kahden ulosajon arvoisesti. Pääosin A-junioreista koostunut ryhmä otti mukavan päänahan heti kättelyssä, ja ottelu osoitti lupaavia merkkejä tulevasta kauden lähestyessä.

26.03.2013

OPS Akatemia aloittaa toimintansa ensimmäisten virallisten harjoitusten merkeissä OPS:n tuliterässä harjoitushallissa. A-junioreiden kanssa yhdessä järjestetyissä harjoituksissa on paikalla 1 maalivahti ja 3 kenttäpelaajaa Akatemian joukkueesta.

Harjoitusohjelman näet TÄÄLTÄ!

20.02.2013

Kolmosen sarjaohjelma lyötiin lukkoon. OPS Akatemia aloittaa ensimmäisen kautensa kotona FC Kemiä vastaan. Aloitusvihellys puhalletaan 29.4. klo 19.00 Heinäpään tekonurmella. FC Kemi lukeutuu tälläkin kaudella sarjan ennakkosuosikkien joukkoon, eli Akatemia saa siis heti kättelyssä kovan mittarin myöhään kasatun joukkueensa kevät kunnosta.

OPS Akatemian koko kauden otteluohjelma löytyy TÄÄLTÄ!