Otteluennakko

23.4.2014 Klo 19.00, Raatin tekonurmi

 

OPS Akatemia - FC Kemi (3.div)

 

Uuteen kauteen lähdetään viime kauteen verrattuna selkeästi paremmin treenattuna ja vuoden vanhemmalla - joskin erittäin nuorella - joukkueella. Poissaolijoita varmuudella illan ottelusta ovat ainakin loukkaantumisista kärsinyt Ossi N'Kansi, ja viime kaudella jokaisen minuutin Akatemian paidassa pelannut Juho Sipilä, joka on kuumeen kourissa.

 

Poissaolijat nuorentavat joukkuetta entisestään, sillä kokoonpanosta ei montaa "aikuista" löydy, sillä käytännössä maalivahti Jussi Seppä on ainoa pelaaja, joka ei ole enää viime vuonna voinut edustaa junioreita. Sepän lisäksi muutama 1994-vuonna syntynyt viime vuotinen Akatemiapeluri on vanhentunut ulos A-junioreista.

 

Nuoruuden taakse ei kuitenkaan OPS Akatemiassa lähde kukaan piiloutumaan, sillä talven aikana joukkue on treenannut hyvin, ja tältä kaudelta odotetaan viime vuotta parempaa menestystä. Toivottavasti avauspisteetkin irtoaa jo keskiviikkona, kun Akatemia kohtaa sarja-avauksessa viime vuoden tapaan FC Kemin.

 

Myös valmennus on viime kaudesta muuttunut selvästi, kun ainoana tuttuna miehenä Ilkka Helakorpi toimii edelleen apuvalmentajana. Jouni Puurusen siirryttyä jalkapalloviheriöiltä golf-viheriöille, on Ari Koski ottanut Puurusen paikan vastuuvalmentajana, ja B-junioreista siirtynyt Serdan "Severi" Gur täydentää valmennuskolmikon.

 

Otteluun on ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa kannustamaan OPS Akatemia uudelle kaudelle!

 

(Teksti: Toimitus)