Otteluennakko

28.9.2013 Klo 15.00, Raatin tekonurmi

 

OPS Akatemia - Kajaanin Haka (3.div)

 

Kolmospalstalla on kattava spekulointi viikonvaihteessa loppuvan Kolmosen osalta. OPS Akatemia pelasi itselleen erittäin hyvät asetelmat voittamalla Kolarissa viime lauantaina. Tähtimerkkien pitää osua täydellisesti OPS Akatemiaa vastaan, jotta Akatemia voisi vielä sarjasta pudota, mutta teoriassa se on mahdollista. Keskiviikkona pelataan todella suurista asioista ottelussa Ajax Sarkkiranta - JS Hercules, joka osaltaan selvittää vallitsevaa tilannetta, ja loput ratkaistaan päätöskierroksella.

 

Omissa käsissä tilanne on vielä lauantaina, jolloin päätöskierroksen vastustaja KajHa saapuu OPS Akatemian vieraaksi Ouluun. Tasapeli tuosta ottelusta riittäisi varmistamaan sarjapaikan ensi kaudeksi 100-prosenttisella varmuudella. Todennäköisesti myös tappio riittää, mutta ainakaan rökäletappioon ei Akatemialla ole ilman nitrojen syömistä varaa, sillä pahimmassa tapauksessa maaliero saattaa ratkaista toisen putoajan.

 

Kaikkien muiden häntäpään joukkeiden olisi joka tapauksessa ylitettävä itsensä totaalisesti kärkijoukkeita vastaan, ja ottelutulosten olisi mentävä juuri oikealla ristiin, mikäli Akatemian sarjapaikka olisi uhattuna. Tukalin tilanne tällä hetkellä on sarjan hännillä majailevalla Kajaanin Spartakilla, ja heidän yläpuolellaan olevalla OTP:llä. Lue lisää Kolmospalstan viiltävästä analyysistä TÄÄLTÄ-->

 

Ottelussa on siis panosta yllin kyllin vielä lauantaina, ja OPS Akatemian on tehtävä kaikkensa lisäpisteiden saalistamiseksi. Akatemia voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen Kajaanissa maalein 2 - 4 (1 - 3), mutta tuolloin oululaiset käyttivät maalipaikkansa erittäin hyvällä prosentilla hyödykseen. Viime lauantaina Kolarissa Akatemian nuori hyökkäys puolestaan hukkasi avopaikkoja oikein urakalla. Yksi asia on ainakin varmaa, viikonloppuna paikoista on pakko tehdä maali, ja oman pään on oltava visusti tukossa!

 

Otteluun on ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa kannustamaan OPS Akatemialle sarjapaikka Kolmoseen myös ensi kaudelle!

 

Sarjatalukko-->

 

(Teksti: Toimitus)