Otteluennakko

7.7.2013 klo 18.30, Kajaanin Liikuntapuisto

 

KajHa - OPS Akatemia (3.div)

 

Akatemia nappasi viime lauantaina avausvoittonsa Kolarin Kontion kustannuksella, mutta Kajaanissa odottaa paria pykälää kovempi vastus. Tällä hetkellä kuudentena majaileva Kajaanin Haka on pelannut ainoastaan 7 ottelua, ja kerännyt niistä 13 pistettä. 60-vuotias KajHa on panostanut juhlavuotensa joukkueeseen aiempia kausia enemmän, ja aikoo tosissaan kamppailla jopa noususta. Kova iltapuhde on Akatemialla tiedossa, mikäli se haluaa kasvattaa pistepottiaan.

 

Aavistuksen verran rinkiä veloittanut edustusjoukkueen etelän reissu ei voi myöskään olla vaikuttamatta, ja näillä näkymin ainakin Aleksi Autti, Juuso Kemppainen ja Joni Lämsä eivät lähde Kajaaniin mukaan. Puolestaan apuun edustusjoukkueesta on tulossa maalivahti Juho Keskinen, Joonas Pekkala ja loukkaantumisesta toipuva Ibrahim Peci. Ensi esiintymisensä Akatemian paidassa sunnuntaina tullee esittämään armeijasta kotiutunut Neil Livingstone. Vikkeläkinttuinen hyökkääjä on tervetullut apu Akatemian hyökkäyspäähän. Yannick Venadiambu on edelleen hammasremontin takia sivussa, mutta muuten loukkaantumistilanne näyttää hyvältä. Jani Majavan flunssakin vaikutaisi olevan selätetty.

 

Voitto tai tasapeli KajHasta helpottaisi Akatemian putoamistaistelua hyvin merkittävästi, sillä yksikin piste nostaisi joukkueen JS Herculeksen ohi, jättäen jumbosijan heille. Putoamisviivan yläpuolella majaileva Ajax olisi ainoastaan pisteen päässä, mikäli kolme pistettä matkaisi Sunnutaina Ouluun. Taisteluilme pitää jokatapauksessa olla kohdallaan, jos pisteitä meinataan Kajaanista tuoda.

 

Maanantaina varusmiespalveluksensa aloittava Joonas Pekkala iski Kontiota vastaan hienon maalin. Onnistuuko sama Kajaanissa?

 

(Kuva: Timo Sipilä, Teksti: Toimitus)