Otteluennakko

29.6.2013 klo 15.00, Heinäpää, kenttä 4 (nurmi)

 

OPS Akatemia - Kolarin Kontio (3.div)

 

Juhannus on juhlittu, ja OPS Akatemia löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta viimeiseltä sijalta. Lauantain vastustaja löytyy viisi sijaa korkeammalta, seitsemänneltä sijalta. Pisteitä Kolarin Kontiolla on kasassa 9 kappaletta enemmän, kuin OPS Akatemialla. Tästä huolimatta tuleva ottelu lukeutuu ehdottomasti niihin otteluihin, joista täysi pistepotti tulisi kerätä, mikäli Akatemia haluaa itsensä Kolmosesta löytää tulevallakin kaudella.

 

Vielä ei ole hätä hiipinyt Akatemian puseroon, mutta voittoja pitäisi ehdottomasti alkaa jo napsia. Edustusjoukkue näytti pikkuveljelleen mallia kurssin kääntämisestä juhannusta edeltävänä keskiviikkona, ja nyt on reservijoukkueen vuoro. Tilannetta ei kuitenkaan yhtään helpota se, että tämän kauden osalta ainoa päällekkäinen ottelu omien A-junioreiden kanssa osuu samalle päivälle.

 

Joukkueiden yhteisellä valmennusjohdolla onkin tällä viikolla todella kinkkinen tehtävä miettiä, että miten kaksi joukkuetta Lauantaina kentälle marssitetaan. Akatemian kokoonpano on koostunut kauden aikana lähes kokonaan A-junioreista, joten päänvaivaa tulee varmasti riittämään. Edustusjoukkueen kapeasta ringistä ei näillä näkymin ole myöskään suurta helpotusta tilanteeseen luvassa, vaikka anovin katsein sinne suuntaan nyt katsotaankin.

 

Juhannuksen jälkeen Akatemia aloitti harjoitusrutiininsa todellisellä rääkkitreenillä, joten juhlahumut ovat nyt karisteltu, ja motivaatiota haettu juoksuradankin puolelta. Jokaisen pelaajan on otettavana viikonloppuna itseään niskasta kiinni, ja jätettävä kaikkensa kentälle. Tällä tavoin Akatemian avausvoitto on tavoitettavissa. Heinäpään nurmella luvassa on siis kovaa taistelua kolmesta (elin)tärkeästä pisteestä. Tervetuloa kannustamaan Akatemia voittojen tielle klo 15.00 alkavassa ottelussa!

 

(toimitus)