Otteluennakko

23.5.2013 klo 19.00, Heinäpään tekonurmi

 

OPS Akatemia - OLS (3.div)

 

Molempien joukkueiden "isoveljet", OPS ja AC Oulu, kohtaavat Raatin stadionilla 31.5., mutta 8 päivää aiemmin tarjoillaan Heinäpään tekonurmella erittäin mielenkiintoinen esiottelu, "pikkuderby" OPS Akatemian ja OLS:n välillä. Akatemia on siis OPS:n reservijoukkue, ja OLS:lla on yhteistyösopimus AC Oulun kanssa. Paikallistaistossa ennakkosuosikin viittaa kantaa harteillaan OLS, joka on aloittanut kautensa väkevästi. OLS:lla on allaan voitto ja tasapeli, kun taas alavireisellä ja myöhään kasatulla Akatemialla on viidestä ottelustaan kasassa ainoastaan yksi piste.

 

Molemmat joukkueet saivat sarjapaikan Kolmoseen niin sanotusti takaportin kautta, sillä molemmat joukkueet ovat sarjan täydennysjoukkueita. 90-prosenttisesti junioreista koostuva OPS Akatemia saa vastaansa todella kokeneen ja vahvan OLS:n. Joukkueen nimilistassa komeilee muun muassa seuraavanlaiset nimet: Niko Heiskanen, Kim Kaijalainen, Pekka Kainu, Jani Kauppila, Janne Kauppila, Janne Mahlakaarto, Juha Majava, Juuso Majava ja Antti Pehkonen. Jo tällä porukalla pelkästään on Veikkausliigassa pelattuja otteluita 662 ja 60 maalia tilillään. Eikä siinä vielä kaikki, sillä joukkueeseen on liittynyt eniten maaleja AC Oulun paidassa koskaan tehnyt hyökkääjä Jeferson Pires. Hänelläkin on vankka kokemus Veikkausliigasta. Tällä kaudella kokoonpanossa on esiintynyt myös Joonas Sohlo, joka on puolestaan AC Oulun maalipörssin voittaja viime kaudelta. Loput joukkueesta koostuu AC Oulun pelaajista, ja OLS:n nuorten SM-sarjan pelaajista.

 

Oulun Luistinseuralla on siis kasassaan historiallisen kova ja kokenut joukkue Kolmoseen, ja heidän tulisi tuolla rosterilla nousta leikiten Kakkoseen. Onneksi urheilussa asiat eivät kuitenkaan mene näin, ja OPS Akatemia saakin lähteä haastamaan OLS:aa ilman minkäänlaisia paineita. Akatemialla on pelkästään voitettavaa tässä ottelussa, mutta asennepuoli pitää siitä huolimatta olla kunnossa. Häntäpään joukkueisiin lukeutuva JS Hercules päätyi viimeksi OLS:n kanssa tasapeliin, joten Akatemialla kaikki mahdollisuudet ottelussa. Voittihan Akatemia JS Herculeksen harjoituskaudella 3 - 1. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa nauttimaan kesästä ja jalkapallosta, kun kaksi Oulun perinteikkäintä seuraa kohtaavat Heinäpäässä!

 

 

Torstai 23.5.2013
Klo 19.00, Heinäpään tekonurmi (3.div)

 

 

 

 

 VS 

OPS Akatemia  - OLS
Otteluun on ilmainen sisäänpääsy, Tervetuloa!