Otteluennakko

11.5.2013, Rovaniemen keskuskenttä

 

FC Santa Claus AC - OPS Akatemia (3.div)

 

Tiistaina OPS Akatemia sai avattua pistetilinsä auki, mutta vastus kovenee huomattavasti Lauantaina Rovaniemellä. Viime kaudella Kakkosta pelannut FC Santa Claus AC tulee olemaan kova pala purtavaksi. Huonoja uutisia Akatemian suuntaan kuuluu myös loukkaantumisrintamalta. Ainakin alkukauden otteluissa avainrooleissa esiintyneet Juuso Kemppainen ja Aleksi Autti joutuvat jättämään Rovaniemen reissun väliin. Näin ollen jo ennestään pitkä sairaslista valitettavasti pitenee. Tämän lisäksi Jussi Seppä ja Justus Tiiro eivät ainakaan pääse reissuun töiden ja armeijan johdosta. Tuomo Pähtilänkin pelaaminen on vielä epävarmaa.

 

Lisää lunta tupaan tulee OPS:n edustusjoukkueen suunnasta, sillä Valkeakosken reissulta ainakin kolme pelaajaa palasi loukkaantuneena takaisin. Tämä tietysti vaikuttaa Akatemian mahdollisuuksiin saada apuja edustuksen sopimuspelaajista. Edustuksella on seuraava ottelu heti Sunnuntaina, joten tämä ei voi olla näkymättä Akatemian kokoonpanossa. Rivejä paikataan OPS:n A- ja B-junioreilla, joilta tarvitaan suuria tekoja miesten kentällä, mikäli OPS Akatemia aikoo Rovaniemeltä pisteitä hakea.

 

Joukkueessa on kuitenkin positiivinen tunnelma, sillä peli peliltä otteet ovat parantuneet kentällä, ja suunta on selkeästi ylöspäin. Myöhään koottu joukkue on tätä menoa todella kovassa iskussa, mitä pitemmälle kausi etenee. Edellinen OTP-ottelu oli jo puolustuspään työskentelyn osalta uomissaan, ja ajoittain hyökkääminen ja pelinrakentelukin näytti lupaavia pilkahduksia tulevasta. Vain viimeistely ontui, ja näin ollen tarvittavat osumat voittoon jäivät uupumaan.

 

Löytyisikö pirteästi esiintyneestä Jimmy Nkazi-Buedienasta ratkaisijaksi Rovaniemellä?