Otteluennakko

7.5.2013, Heinäpään tekonurmi

 

OPS Akatemia - OTP (3.div)

 

 

Tänään OPS Akatemialla on edessään todellinen kasvojen pesun paikka, kun OTP astelee Akatemian vieraaksi Heinäpään tekonurmelle. Kaksi ottelua takana, ja kaksi helppoa tappiota alla. Molemmat ottelut olisi pitänyt ehdottomasti voittaa, mutta huono toinen puoliaika koitui molemmilla kerroilla kohtaloksi.

 

Valmentaja Jouni Puurusen (kuvassa) ilme näytti viime ottelussa vähintäänkin yhtä synkältä, kuin kolea ja sateinen Torstai-ilta Kempeleessä näytti. Nyt ilme on kuitenkin positiivisempi, ja joukot ovat pienen palautumisen jälkeen valmiimpana taistoon. Puurunen aikoi lähteä hivenen rohkeammalla taktiikalla liikenteeseen, toivoen iloista ja yritteliästä hyökkäyspeliä.

Toinen asia johon Puurunen kaipaa parannusta, on kaksinkamppailut. Kamppailuihin hän toivoi nuorelta joukkueeltaan selkeästi lisää miehekkyyttä.

 

Yksi mies keneltä tänään odotetaan paljon, on Akatemian isokokoinen hyökkääjä, Joonas Pekkala (kuvassa). Hän on ollut vaarallinen hyökkäyspäässä aiemmissa otteluissa, ja saanut kasattua ainoana pelaajana 2 maalia tililleen.

 

Odotukset Pekkalaa kohtaan ovat kuitenkin vieläkin suuremmat, huomioiden miehen rooli joukkueessa. Pekkalan harjoituskausi on sujunut edustuksen mukana erittäin hyvin, ja nuori mies kehuu olevansa ehdottomasti parhaassa kunnossa ikinä. Ainoa takapakki oli talvella välillä kiusannut penikkavaiva, mutta tuokin on jo taakse jäänyttä, ja nyt voidaan keskittyä pelkästään maalintekoon. Viime kaudella Joonas Pekkala takoi Kolmosessa 10 maalia FC OPA:n riveissä, mutta kehitystä on selvästi tullut lisää.

Tänään Puurunen vaatii kaksinkamppailuvoimaa!

 

Mielenkiintoista nähdä, mitä Akatemian hyökkäys saa aikaan, kun aina arvaamaton Jimmy Nkazi-Buediena nostetaan Pekkalan kaveriksi hyökkäykseen. OPS Akatemia - OTP potkaistaan käyntiin tänään Heinäpään tekonurmella klo 19.00. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa!

 

(Teksti: toimitus, kuvat: Timo Sipilä)