Otteluennakko

29.4.2013, Heinäpään tekonurmi

 

OPS Akatemia - FC Kemi (3.div)

 

 

 

OPS Akatemia pääsee tänään korkkaamaan sarjakautensa lyhyen, mutta tiiviin harjoitusjakson jälkeen. Tunnelma valmistavissa harjoituksissa oli luottavainen, ja tekemisen taso oli jälleen hyvä. Odotettavissa on kiihkeä ottelu aina hyvin taistelevaa FC Kemia vastaan.

 

OPS Akatemian kokenut maalivahti Jussi Seppä (kuvassa) povaa tasaväkistä kamppailua Heinäpään tekonurmella. "Tiukka peli varmasti tulossa. FC Kemillä oli viime kaudella hyvä porukka, mutta vaihtuvuutta taitaa jonkin verran olla tälle kaudelle." Seppä toteaa. Kemi avasi jo kautensa viime viikonloppuna kovin odotuksin sarjaan lähtenyttä Kajaanin Hakaa vastaan, eikä yhtään hullummin tätä tehnytkään. Tasapeli (0 - 0) KajHaa vastaan ei ihan joka porukalta onnistu.

 

"Yksi sarjapeli allaan heillä saattaa olla pienoinen etulyöntiasema, joten alku pitää pelata erityisen tarkasti, ja rauhassa. Alku minuuttien takaiskumaalia ei missään nimessä ole varaa antaa." jatkaa Seppä.

Akatemialla ei ole aikomustakaan päästää vierailijoita helpolla. Päävalmentaja Jouni Puurunen muovaa kommenttinsa tulevasta taistosta tuttuun tyyliin lyhyesti: "Voitto, ei muuta!". OPS Akatemian nuori ja nälkäinen joukkue ei ole siis lähdössä pakittelemaan. "Kotijoukkueena odotan meiltä hyökkäävää peliä, mutta tietysti maltti ja järki matkassa." Puurunen lisää.

Samoilla linjoilla päävalmentajan kanssa on torjuntavuorossa aloittava Seppä. "Meillä on paljon nuoria pelaajia, joten odotan energistä ja yritteliästä ilmettä. Alakerta täytyy pelata erityisen varmasti, koska emme ole pelanneet vielä paljoa yhdessä. Keskikentällä ja hyökkäyspäässä voidaan sitten toteuttaa enemmän lajin hienouksia. Toivottavasti ei jouduta räiskimään, vaan pystytään pelaamaan myös lyhytsyöttöpeliä." Oman valmistautumisensa Seppä vakuuttaa kuitenkin olevan hyvällä tasolla, vaikka talvikausi on hivenen rikkonainen ollutkin.

 

Akatemian kokoonpanosta puuttuvat pitkäaikaispotilas Mikko Juvani, ja viimeistelytreeneistä armeijan harmaisiin palaava Justus Tiiro. Lisäksi Arttu Pehkonen, Johannes Väisänen ja Mika Riihimäki eivät ole vielä töiden ja muiden kiireidensä johdosta kerenneet kunnolla mukaan Akatemian toimintaan. Heitäkään ei siis tänään kentällä nähdä.

 

Näistä asetelmista OPS Akatemia lähtee lyhyen historiansa ensimmäiseen viralliseen otteluun. Sarja-avaus potkaistaan käyntiin klo 19.00 Heinäpään tekonurmella. Tervetuloa nauttimaan keväästä jalkapallon parissa! Tule kannustamaan Oululaiset voittoon! Otteluun on ilmainen sisäänpääsy.

 

Akatemian oletettu kokoonpano:

 

17   Autti Aleksi
11   Heikkinen Henri
15   Kemppainen Juuso
10   Koskinen Eelis
8   Majava Jani
26   Pähtilä Tuomo
25   Pekkala Joonas
14   Puurunen Niklas
1   Seppä Jussi (mv)
16   Sipilä Juho (c)
7   Venadiambu Yannick

  Hanhela Riku
6   Lämsä Joni
12   Männikkö Matti (mv)
21   N'kansi Ossi
18
  Nkazi-buediena Jimmy
13   Rimpinen Ville

 

Pelaajakortit >>

Tilastot >>

 

(Teksti: toimitus, kuva: Ilkka Helakorpi)