12.8.2014

 

OPS Akatemia - HauPa 0 - 2 (0 - 0)

 

OPS Akatemia ja HauPa kävivät tasaväkisen kamppailun Heinäpään nurmella. HauPa oli hivenen vaarallisempi, ja käytti maalipaikkansa kotijoukkuetta paremmin. 0-2 tulos haukiputaalaisille kuvastaa ottelun tapahtumia melko realistisesti. Sen verran eroa joukkueiden välillä tällä kertaa oli, vaikka ottelu olisikin paremmalla tuurilla voinut päättyä miten tahansa.

Käytännössä ottelu ratkesi onnekkaaseen avausmaaliin, kun HauPa teki 58. minuutilla maalin suoraan kulmapotkusta ohi vasta 14-vuotiaan OPS-vahdin, joka otti vasta ensi askeleita miesten tasolla. Akatemian kokoonpanokin oli hivenen rikkonainen pelikieltojen ja loukkaantumisten takia, ja osittain siitäkin syystä joukkue ei saanut kunnon kiriä päälle.

Paras paikka tasoitukseen siunaantui Haris Dzuholle, joka hukkasi avopaikan loistavasta syötöstä huolimatta, kun ei ollut täysin valmiina tilanteeseen. Pian tämän jälkeen Akatemian riski kolmen linjalla pelaamisesta sai surullisen kuittauksen, kun 72. minuutilla HauPa viimeisteli loppulukemat 0-2 ylivoimahyökkäyksestä.

 

Kokoonpanot ja tilastot >>

 

Sarjataulukko >>

 

Pelaajatilastot >>

 

Takaisin >>

 

(Teksti: Toimitus)