22.4.2013 Harjoitusottelu HauPa - OPS Akatemia 2 - 0 (0 - 0)

 

Akatemia kohtasi ensimmäisessä "oikeassa" (ja samalla viimeisessä) harjoitusottelussa HauPan. Ensimmäinen puoliaika Virpiniemen tekonurmella oli tasainen, ja ajoittan Akatemia pääsi jopa niskan päälle. Avausosumaa tarjottiin Akatemialle muun muassa läpiajon ja avopaikan muodossa, mutta tänään ei osunut. Puoliaika päättyi siis vaatimattomiin 0 - 0 lukemiin.

 

Toinen puoliaika eteni selkeästi HauPan komennossa. OPS Akatemian pelinrakentelu ei sujunut, ja harhasyöttöjä tuli erittäin paljon. Nimenomaan puolustuspään harhasyötöistä HauPa myös rankaisi kahteen kertaan. Maalit olivat kuin kopioita toisistaan, harhasyöttö, pallo 16 reunalle ja sieltä takatolpalle, josta hyökkääjä pääsi laittamaan pallon tyhjiin. Toinen maali kieltämättä näytti selkeältä paitsiolta, mutta lippu ei noussut.

 

Paljon on vielä parannettava viikon päästä pelattavaan sarja-avaukseen. Osaltaan Akatemian pelissä saattoi näkyä myös juoksutestissä olleiden edustuksen sopimuspelaajien puuttuminen, mutta sillä on tappiota turha lähteä selittelemään. Akatemian sarja-avaus pelataan Heinäpään tekonurmella maanantaina 29.4. FC Kemiä vastaan.

 

1 – 0 Haupa ~50 min
2 – 0 Haupa ~78 min

 

OPS Akatemian kokoonpano:
Matti Männikkö, mv

Jani Majava
Tuomo Pähtilä

Yannick Venadiambu
Henri Heikkinen
Juho Sipilä (c)
Ossi N'Kansi
Ville Rimpinen

Valtteri Impola
Pol Deng

Jimmy Nkazi Buediena

Timo Sipilä, mv (45. min ->)
Timo Keränen (45. min ->)
Riku Hanhela (55. min ->)

Karri Korhonen (45. min ->)

Antti Ulander (65. min ->)