Postiosoite:

Oulun Palloseura-jalkapallo ry
Tyrskypiha 3
90510 Oulu


OPS:n harjoitushalli:
Paulaharjuntie 43 A  (Castrén)

Harjoitushallin vuoromyynti:

p. 0500 517 277

>> Hinnasto

OPS-bussin vuokravaraukset:

hinta 1,70 EUR/km sis. alv
p. 0500 517 277Eettiset säännöt

 

 

Palautteesi on tärkeää.
Ota rohkeasti yhteyttä!

OULUN PALLOSEURA RY

 

OULUN PALLOSEURA RY:N JÄSENYHDISTYKSET

 


Oulun Palloseura ry:n (OPS) tarkoituksena on toimia ylimpänä elimenä ”OPS-jäsenyhdistysperheessä” valvoen OPS:n nimissä tapahtuvaa palloilun harrastus- ja kilpailutoimintaa. OPS toimii eri jäsenyhdistystensä yhdyssiteenä.

 

OPS ry:n ja OPS –jäsenyhdistysten toimintaperiaatteet:

 

Toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet sekä dopingaineiden vastustaminen. Toiminnassa kunnioitetaan ympäristöä ja luontoa, tasa-arvon toteutumista sekä toisen ihmisen ja elämän kunnioitusta. Etniseen alkuperään, sukupuoleen, kieleen, uskontoon, politiikkaan tai muuhun syyhyn perustuva syrjintä on kielletty.  

 

Seuran (OPS) arvoja ovat avoimuus, rehellisyys, luotettavuus, yhteisöllisyys ja reilu peli. Seuratoiminnassa tulee ottaa huomioon lasten ja nuorten hyvinvointi ja kasvatus. Seuran toiminnassa ei esiinny fyysistä, eikä psyykkistä väkivaltaa.

 

Jäsenyhdistysten tulee noudattaa lajiliittojensa eettisiä sääntöjä ja sopimuksia. Jäsenyhdistyksillä tulee olla omat organisaationsa, jotka hoitavat ja vastaavat toiminnasta ja taloudesta sekä asettavat kilpailulliset tavoitteet. Jäsenyhdistysten tulee raportoida OPS ry:n johtokunnalle taloudestaan ja kilpailutoiminnastaan säännöllisesti.

 

Jäsenyhdistykset lunastavat lisenssin yhteisesti hyväksytyillä tavoilla ja taksoilla. Oulun Palloseura ry:n johtokunta antaa hyväksynnän lisenssille ja OPS –nimen ja -merkin käyttöoikeuden vuodeksi kerrallaan. Mikäli jäsenyhdistys toimii vastoin seuran etuja, sääntöjä tai toimintaperiaatteita, siltä voidaan kieltää OPS –nimen ja –merkin käyttäminen.

 

Allekirjoittamalla tämän asiakirjan jäsenyhdistys sitoutuu noudattamaan toiminnassaan tässä asiakirjassa esitettyjä toimintaperiaatteita sekä toimimaan perusseuran (OPS) edun mukaisesti.

 

 

Oulussa _____/_____ 201

 

 

Oulun Palloseura ry jäsenyhdistys