« Takaisin tuoreimpiin

2022
   April
   March

2021
   February

2020
   October
   July
   March
   January

2019
   June
   January

2018
   December
   August
   June
   May

2017
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2016
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February

2015
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2014
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2013
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2012
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2011
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2010
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2009
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2008
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2007
   December
   November
   October

Uutisarkisto - March 2012

28.03.2012

Juuso Kemppainen alle 16-vuotiaiden maajoukkueleirille

OPS:n edustusjoukkueeseen nousseen, hiljattain 16 vuotta täyttäneen Juuso Kemppaisen vahvat otteet talven harjoitusotteluissa eivät jääneet huomaamatta Suomen alle 16-vuotiaiden maajoukkueen valmentajilta Ilkka Mäkelältä ja Kai Nyyssöseltä. Kemppainen on mukana uransa ensimmäisellä maajoukkueleirillä, joka pidetään Eerikkilässä 10.-12.4.

(Toimitus)

13.03.2012

Talentit kehään Suomen Cupin derbyssä

Keskiviikkoiltana on luvassa pitkän talven jälkeen taas korkeantason oululaista jalkapalloviihdettä, kun Ykkösen paikalliskisaajat OPS ja AC Oulu iskevät yhteen Suomen Cupin derbyssä. Viime kauden kohtaamiset osoittivat, ettei paikallispeleistä tule puuttumaan tunnetta, eikä latausta. Keskiviikkona nähdään esimakua sekä OPS:n että AC Oulun kevätkunnosta.

- Ottelun ennakkoasetelma on selvä. Olen aina ollut rehellinen ja siksi pitää sanoa nytkin, että vaikea peli on tulossa. AC Oulun joukkue on valmiimpi kuin meidän, mutta olen puhunut meidän joukkueelle, että silti meidän pitää pystyä pelaamaan omaa peliä. Aina, kun pelaaja osallistuu urheilutapahtumaan, pitää hänen antaa kaikkensa ja haluta voittaa. Ja me haluamme voittaa, vaikka meidän joukkueen rakennusprosessi on vielä kesken, OPS:n päävalmentaja Luiz Antonio asettelee.

OPS - AC Oulu

Viime kauden derbyt olivat yleisömenestyksiä. Heinäpään jalkapallohallin odotetaan täyttävän keskiviikkona.


Kentällä tullaan näkemään molemmissa joukkueissa kokemuksen lisäksi useita nuorukaisia, jotka saavat erinomaisen näyttöpaikan Cupin pelissä. OPS:n kokoonpanossa on seitsemän omaa junioria valmiina näyttämään osaamistaan.

- Heidänkin pitää pelata sitä omaa peliä, mihin he ovat tottuneet. Kyseessä on tietysti miesten peli, jossa tempo ja vauhti ovat kovempia, mutta silti nuorien pitää uskaltaa yrittää asioita kentällä. Tämä ei ole vielä mikään Mestarien liigan loppuottelu, vaan ihan tavallinen Ykkösen joukkueiden kohtaaminen Suomen Cupissa. Siksi ei pidä jännittää liikaa, vaan yrittää rohkeasti omia juttuja kentällä, Antonio kertoo ohjeistaneensa nuorempia pelaajiaan.

Palloseuran sopimuspelaajista Vladislav Viric on vielä kotimaassaan, mutta muuten OPS iskee paikalliskisaajansa päälle terveellä ja nälkäisellä joukkueella. Kumpi oululaisseuroista lähtee lauluun huomenna? Tule paikalle jännittämään.

Suomen Cupin 4.kierros
OPS - AC Oulu
ke 14.3. klo 18.30, Arina-Areena
liput ovelta 15 € / 10 € (HUOM! pankkikortti ei käy maksuvälineenä)

Tervetuloa!


(Toimitus)

05.03.2012

Juha-Matti Huovinen jatkaa OPS:ssa

Oulun Palloseura on solminut ensi kautta koskevan jatkosopimuksen oululaisen keskikenttäpelaaja Juha-Matti Huovisen (27) kanssa. Keskikentän pohjapelaajan paikan lisäksi Huoviselle ovat tuttuja laitapuolustajan sekä topparin tontit.

- Henkilökohtaisena tavoitteenani on ehdottomasti ottaa isompi rooli joukkueessa kuin viime kaudella. Valmennusjohto tietää, mihin pystyn. Nyt pitää vain itse lunastaa peliaikaa ja auttaa joukkuetta sitä kautta. Me oltiin viime vuonna sarjassa kakkosia, joten yhtään huonompaa sijoitusta ei kannata lähteä hakemaan, vaan päinvastoin, lähdetään parantamaan viime kaudesta, Huovinen muotoilee.

Sähäkkäliikkeinen vasuri on edustanut Palloseuran lisäksi kotikaupungissaan FC Oulun Palloa, Tervareita ja Oulun Luistinseuraa.

- Olen viihtynyt OPS:ssa. Näyttää siltä, että meidän joukkue vaihtuu aika paljon viime kaudesta, mutta olen varma, että saamme hyviä pelimiehiä lähteneiden tilalle ja jälleen tiiviin ja hyvähenkisen porukan kokoon, Huovinen juttelee.

(Toimitus)

01.03.2012

Juuso Kemppainen Palloseuraan pitkällä sopimuksella

Vasta 15-vuotias jalkapallolahjakkuus Juuso Kemppainen nousee Oulun Palloseuran B-junioreista edustusjoukkueeseen kolmevuotisella sopimuksella. Kemppainen on ensimmäinen pelaaja, joka nousee miesten joukkueeseen pitkällä sopimuksella Oulun Palloseuraan toissa vuonna perustetuista omista junioreista.

- Hän on lahjakas poika ja sen ovat huomanneet muutkin. Esimerkiksi ruotsalaisen Bodens BK:n manageri tuli kysymään minulta, että ”kuka tämä poika on?”. Tämä on hänelle iso askel eteenpäin ja minä haluan auttaa ja neuvoa häntä, miten hänellä on mahdollisuus mennä pitkälle tässä lajissa. Siihen tarvitaan myös onnea, mutta ennen kaikkea hänen pitää olla nyt itse valmis tekemään kovasti töitä sekä muistaa säilyttää nöyryys, OPS:n päävalmentaja Luiz Antonio ohjeistaa.

- Jouni Puurunen sekä muut B-junioreiden valmentajat ovat tehneet kovasti töitä hänenkin kanssaan, Antonio kiittelee.

Oikean laitahyökkääjän paikalla parhaiten viihtyvä Kemppainen on Antonion mukaan nopea ja rohkeasti yksi vastaan yksi -tilanteissa haastava pelaaja. Kastellin urheilulukioon ensi syksyksi tähtäävä Kemppainen lähtee ennen kaikkea hakemaan peliaikaa tulevana kesänä.

- Edustusjoukkue on hyvä paikka kehittyä hyvässä valmennuksessa. Tavoitteena on raapia mahdollisimman paljon peliaikaa ja kehittyä pelaajana. Jos peliaikaa ei ala tulemaan Ykkösen peleissä, niin silloin voin käydä pelaamassa joko B- tai A-junioreissa, Kemppainen suunnittelee.

Hän on harjoitellut ja pelannut koko talven miesten joukkueen mukana. Viime viikonvaihteen Kemin turnauksessa Kemppainen pelasi täydet minuutin Rovaniemen Palloseuraa vastaan ja hänet valittiin joukkueensa parhaaksi pelaajaksi.

- Miesten pelit ovat paljon kovatempoisempia. Aikaa on vähemmän, Kemppainen vertailee.

OPS pelaa ensi sunnuntaina harjoitusottelun ruotsalaista Assi IF:ää vastaan. Hiihtolomaviikon jälkeen OPS isännöi Suomen Cupin derbyssä AC Oulua.

Juuso Kemppainen
24.3.1996, Oulu
Laitahyökkääjä


(Toimitus)

14.03.2012

Tie pystyyn Suomen Cupissa

Hyvällä ja nuorekkaalla ilmeellä pelannut Oulun Palloseura voi olla maalintekoa ja sen myötä lopputulosta lukuun ottamatta tyytyväinen keskiviikkoillan antiin. Riittävästi maalipaikkoja voittoon asti luoneen Palloseuran etsikkoaika oli toisella jaksolla, jolloin joukkue rakensi muutamia pitkiä myllytyksiä AC Oulun maalille.

- Taas tuli turpaan AC Oululta, mutta siitä huolimatta olen erittäin tyytyväinen, vaikka häviössä on aina huono maku. Meillä oli paljon loistavia maalipaikkoja ja niistä olisi pitänyt tehdä ainakin yksi maali, OPS-luotsi Luiz Antonio harmitteli.

- Meillä oli kentällä paljon nuoria ja lupaavia pelaajia, jotka eivät ole vielä valmiita, mutta kyllä esimerkiksi Juuso Kemppainen pelasi taas rohkeasti, hän jatkoi.


Juuso Kemppainen

OPS:n 15-vuotias Juuso Kemppainen haastoi rohkeasti muun muassa AC Oulun kokenutta topparia, Janne Hietasta.

Derbyä seurasi vajaat 500 silmäparia.

 

AC Oulun maaleista vastasivat avausjakson alussa ovelan kulmapotkun päättänyt Lassi Nurmos sekä lisäajalla osunut Tuure Siira. AC Oulu olisi voinut johtaa peliä reilumminkin avausjakson jälkeen, mutta maalipaikkoja sössittiin myös vierasjoukkueen leirissä. Toista jaksoa määrännyt OPS puski päätään loistavasti torjuneeseen Juho Keskiseen. OPS:sta lähimpänä maalintekoa oli Pekka Kainu, jonka painava laukaus viuhui Keskisen näppien kautta kulmapotkuksi. Puhtaat paperit ottelusta saanut Keskinen torjui näyttävästi myös Tomi Meriläisen läpiajon.

Tomi Meriläinen

Tomi Meriläisen karkumatka päättyi Juho Keskisen jalkatorjuntaan.


OPS-toppari Pekka Räisänen näki Antonion tavoin pelissä paljon hyviä merkkejä.

- Meillä oli paikkoja ratkaista jo ensimmäisellä jaksolla, mutta maalista vastasikin kaveri hienolla osumalla. Toisella jaksolla loimme hyviä ja pitkiä painejaksoja AC Oulun päätyyn, Räisänen kertasi.

Toisen jakson tasonnoston hän kertoo johtuneen voitontahdosta.

- Puhuttiin kopissa, että uskotaan voittoon ja halutaan voittaa AC Oulu. Siitä saimme itseluottamusta ja mukana olleet monet nuoret pelaajatkin saivat lisää uskallusta. Monelle heistä tämä oli ensimmäinen miesten peli, Räisänen huomioi.

Pekka Räisänen

Pekka Räisänen järjestelee puolustusta kohdilleen vapaapotkutilanteessa.


Ottelun voittanut AC Oulu jatkaa Cupissa Tampereen Pallo-Veikkoja vastaan.

- Hyvä asia on, että tällainen peli pelattiin. Peli oli kuitenkin valitettavan hermostunutta ja meiltä varmasti huonointa syöttötyöskentelyä minun aikanani. Se johtui siitä, että OPS oli aktiivinen ja pani hyvin vastaan, toiseksi tämä oli molemmille ensimmäinen peli lomalta paluun jälkeen ja hermostumistiloja nähtiin välillä nuorten pelaajien kohdalla, AC Oulun päävalmentaja Juha Malinen summasi.

Luiz Antonio kertoi ottelun jälkeen OPS:n etsivän vielä kuutta pelaajaa riveihinsä. Tällä viikolla Palloseuran testattavana on kanadalainen toppari Jamaal Smith sekä kanadalais-italialainen laitapakki Anthony Di Biase.

- Tiedämme, että joukkueen kasaaminen näin myöhään on riski, mutta uskon, että me saamme hyvän joukkueen kokoon. Pelaako se hyvin heti alkukaudesta, se on kova haaste meille, Antonio kertoi.

Niilo Livingstone

Laitapakin tontilla hyvin operoinut OPS:n A-juniori Niilo Livingstone ehtii palloon ennen viime kaudella OPS:ssa

pelannutta Juuso Haapalaa.OPS – AC Oulu 0 – 2 (0 – 1)
0 – 1 Lassi Nurmos 12 min.
0 – 2 Tuure Siira 90 min.


OPS:n kokoonpano:
Juhani Koponen (C)
Iiro Vandell
Pekka Räisänen
Luizao
Niilo Livingstone (63. Ville Rimpinen)
Juha-Matti Huovinen (80. Niklas Puurunen)
Mika Meriläinen (57. Tomi Meriläinen)
Juuso Kemppainen
Matias Juntunen
Jean Fridolin Nganbe Nganbe
Pekka Kainu

(Toimitus)

31.03.2012

OPS - AC Kajaani 4 - 1 (1 - 0)

Viime kauden päätteeksi Kakkoseen noussut AC Kajaani jäi lopulta selvin numeroin Oulun Palloseuran jalkoihin lauantain harjoitusottelussa. Liukkaasti liikkunut Jean Fridolin Nganbe Nganbe siivosi pallon pussiin jo parin minuutin pelin jälkeen kajaanilaisvahti Vladimir Nitsetskyn torjuttua ensin vain vaivoin OPS:n testissä olevan Alberto Ramirezin kaukolaukauksen.

Heti toisen jakson alkuun Nganbe Nganbe kilautti pallon tolppaan näyttävän sommitelman päätteeksi. Jakson alussa nähtiin myös kajaanilaisten ainokainen, kun OPS-puolustukselta karannut Michael Nzekwe viimeisteli läpiajonsa päätteeksi. Palloseuran kuitti tuli heti seuraavasta hyökkäyksestä, kun Iiro Vandell (kuvassa) pukkasi Nganbe Nganben noston maaliin kulmapotkun jälkitilanteessa.

Täydet minuutit rehkineet Mikael Juntunen ja Niilo Livingstone sekä vaihdosta kentälle tulleet Ilari Alakokkare ja Tomi Meriläinen olivat nostettu OPS:n A-junioreista näyttämään osaamistaan. Edukseen esiintyneistä nuorukaisista yksi oli myös varsin tehokas. Puolet ottelusta pelannut Meriläinen viimeisteli nimittäin kaksi näyttävää maalia pelin loppuhetkillä.

 

 

 

OPS – AC Kajaani 4 – 1 (1 – 0)
1 – 0 Jean Fridolin Nganbe Nganbe (Alberto Ramirez) 3 min.
1 – 1 Michael Nzekwe 52 min.
2 – 1 Iiro Vandell (Jean Fridolin Nganbe Nganbe) 54 min.
3 – 1 Tomi Meriläinen 81 min.
4 – 1 Tomi Meriläinen (Jean Fridolin Nganbe Nganbe)  87 min.

OPS:n kokoonpano:
Lauri Rönkkö
Iiro Vandell
Emane-Bidla Boris
Luizao (45. Tomi Meriläinen)
Mikael Juntunen
Alberto Ramirez
Matias Juntunen (67. Ilari Alakokkare)
Jean Fridolin Nganbe Nganbe
Niilo Livingstone
Pekka Kainu
Magalan Awala

Mikael Juntunen

Laitapakkina pelin aloittanut Mikael Juntunen valmiina rajaheittoon

 

(Toimitus)

25.03.2012

OPS - PS Kemi 2 - 0 (0 - 0 )

Tiukan haasteen Palloseuralle tarjonnut PS Kemi joutui lopulta taipumaan isäntäjoukkueen käsittelyssä. Aaltoilevassa ja viihdyttävässä pelissä molemmilla joukkueilla oli hetkensä, mutta Palloseura oli tehottomista joukkueista lopulta tehokkaampi. Maalipaikkoja nähtiin runsaasti molemmissa päädyissä: OPS:n pelasti tolppa, ylärima ja huippupelastuksen kengän kärjellään esittänyt Lauri Rönkkö. Toisessa päässä Juho Luukkonen venyi useisiin huipputorjuntoihin varsinkin avausjakson lopulla.

OPS:n maaleista vastasivat toisen jakson puolivälissä onnistunut Matias Juntunen sekä juuri ennen päätösvihellystä osunut OPS:n A-juniori Niilo Livingstone.

Ramirez

Meksikolainen keskikenttäpelaaja Alberto Ramirez on tuttu muun muassa Turun Interin paidasta.


OPS:n testissä oli jälleen liuta pelaajia, jotka tavoittelevat paikkaa ensi kauden joukkueessa. Palloseura hakee riveihinsä vielä 5-6 pelaaja, joista valtaosaa kaavaillaan keskikentälle. Sunnuntaina näyttöjä antoivat meksikolainen keskikenttäpelaaja Alberto Ramirez, ranskalaiset Tandia Aboubacar (hyökkääjä) ja Emane-Bidla Boris (keskikenttä) sekä Gabonista kotoisin oleva Issiemou Thierry (keskikenttä). Myös jamaikalaishyökkääjä Kenniel Hyde jatkoi OPS:n testissä. Ulkomaalaisten testipelaajien lisäksi OPS:n omat juniorit Ville Rimpinen, Yannick Venadiumbu ja Niilo Livingstone saivat ottelussa peliaikaa.

OPS:n kokoonpanosta puuttunut Juuso Kemppainen edusti viikonloppuna Pohjois-Suomea U16-kalottimaaotteluissa Ruotsia (Norrbotten) vastaan. OPS:n junioreista Pohjois-Suomen "maajoukkueeseen" oli valittu myös Gzim Hasan, Markus Vesala ja Niklas Puurunen.

OPS – PS Kemi 2 – 0 (0 – 0)
1 – 0 Matias Juntunen (Tandia Aboubacar) 65 min.
2 – 0 Niilo Livingstone (Pekka Kainu) 90 min.

OPS:n kokoonpano:
Juhani Koponen (45. Lauri Rönkkö)
Iiro Vandell
Pekka Räisänen (84. Ville Rimpinen)
Luizao (C)
Juha-Matti Huovinen (79. Yannick Venadiumbu)
Emane-Bidla Boris (45. Issiemou Thierry)
Alberto Ramirez
Kenniel Hyde (45. Matias Juntunen)
Jean Fridolin Nganbe Nganbe (74. Niilo Livingstone)
Pekka Kainu
Tandia Aboubacar

(Toimitus)

17.03.2012

Toisen jakson taistelu pelasti nöyryytykseltä GBK:ta vastaan

Erittäin ennakkoluulottomasti Oulun Palloseuran kimppuun käynyt Kokkolan GBK oli lähellä yllättää oululaisryhmän lauantaiaamun ottelussa. Unisesti avausjaksolla esiintynyt OPS sai pelin juonesta kiinni vasta puolentunnin jälkeen, jolloin Palloseura rakensi ensimmäiset maalipaikkansa. Sarjaporrasta alempana pelaava GBK jyräsi ottelun alussa ja sai hyvästä yrityksestä myös palkinnon, kun Miika Hohenthal laukoi pallon alanurkkaan 19. minuutilla.

- Erittäin vaisu ensimmäinen jakso, me kävelimme kentällä. Olen erittäin pettynyt siihen. Toisella jaksolla olimme aggressiivisempia ja otimme ylempää kiinni, mutta varsinkin loppu oli taas sekaista. Tietysti hyvä, että mahdollisimman moni sai tänään peliaikaa, OPS-luotsi Luiz Antonio kuvaili.

15-vuotias Juuso Kemppainen kuului jälleen Palloseuran pirteimpiin pelaajiin ja nuorukainen onnistui myös maalinteossa – ensimmäistä kertaa miesten pelissä.

- Aika sekava peli, mutta pääasia, että voitimme. Nganbe Nganbe antoi minulle hyvän syötön ja pääsin ohjaamaan siitä tasoituksen. Samalla törmäsin tolppaan ja vähän aikaa oli pimeetä, Juuso Kemppainen kuvaili hurjannäköistä tasoitusmaaliaan.

Miesten vauhti tuntuu Kemppaiselle peli peliltä yhä paremmalta.

- Pikku hiljaa alkaa tuntumaan hyvältä, eikä kentällä jää enää niin paljon jalkoihin. Ensimmäisissä peleissä oli paljon vaikeampaa, mutta nyt tuntuu ihan hyvältä. Valmentajalta on tullut ohjeet, että pitää vaan haastaa rohkeasti ja mennä ohi aina, kun on paikka, eikä jäädä nysväämään pallon kanssa, Kemppainen jutteli.

Matias Juntunen

Varusmiespalvelusta parhaillaan suorittava Matias Juntunen on päässyt osallistumaan hyvin harjoituspeleihin.


Avausmaalin jälkeen OPS:lla oli useita maukkaita paikkoja lisätä johtoa, mutta ylärimaa lähemmäksi ei päästy ennen kuin Jean Fridolin Nganbe Nganbe lopulta ratkaisi nihkeän ottelun oululaisille. Kamerunilaishyökkääjä puski pallon kaukaa GBK:n maalivahdin yli. OPS:n testattavana olivat Kanadasta tulleet Jamaal Smith ja Anthony Di Biase sekä jamaikalainen Kenniel Hyde.

- Nyt on puntaroitava tarkkaan ne 5-6 miestä, jotka vielä otamme. Ovatpa he ulkomaalaisia tai suomalaisia, niin meillä ei ole varaa virheisiin, vaan hankintojen on mentävä nappiin. Katsotaan nyt rauhassa, ketä otamme, Antonio kuvaili joukkueen rakentamista.

OPS – GBK 2 – 1 (0 – 1)
0 – 1 Miika Hohenthal 19 min.
1 – 1 Juuso Kemppainen (Nganbe Nganbe) 55 min.
2 – 1 Jean Fridolin Nganbe Nganbe 71 min.

OPS:n kokoonpano:
Lauri Rönkkö
Anthony Di Biase
Pekka Räisänen (C)
Jamaal Smith
Iiro Vandell
Juha-Matti Huovinen (80. Ville Rimpinen)
Tomi Poutiainen (45. Kenniel Hyde)
Yannick Venadiumbu (45. Juuso Kemppainen)
Matias Juntunen (80. Niklas Puurunen)
Jean Fridolin Nganbe Nganbe
Pekka Kainu (45. Luizao)

(Toimitus)

04.03.2012

OPS - Assi IF 3 - 1 (2 - 1)

Useita testipelaajia sunnuntai-illan ottelussa tarkastellut Oulun Palloseura otti helpohkon voiton Ruotsin 2.divisioonassa pelaavasta Assi IF:stä. OPS lahjoitti avausmaalin ruotsalaisille reilun vartin jälkeen, kun Samuel Wiklund ryösti pallon lyhyttä maalipotkua haltuun ottaneen Matias Juntusen jalasta. Viime kaudelta tuttu Raphael Edereho kuittasi tämän ohjaamalla tasoituksen Pekka Kainun syötöstä puolentunnin kohdalla. Kainu viimeisteli itse hetkeä myöhemmin taukolukemat 2 – 1 todella komeasti. Kainun pommi sujahti ylänurkkaan reilusta 20 metristä. Yhtä komean osuman esitti toisella jaksolla onnistunut Matias Juntunen, joka tykitti kuulan yläriman kautta verkkoon niin ikään 20 metristä.

OPS:n mukana pelasivat talven aikana tutuiksi tulleet Tomi Poutiainen, Juha-Matti Huovinen, Raphael Edereho, Tommi Siekkinen (kuvassa), irakilaissuomalainen Omar Al-Kubaisi sekä omista junioreista näyttöpaikan saanut Samuel Rautava. Ulkomaalaispelaajista huomio kiinnittyi vahvasti esiintyneisiin serbialaispelaajiin Nikola Prebiraceviciin (toppari) ja Milan Milutinoviciin (keskikenttä).

- Jatkamme joukkueen rakentamista ja nytkin oli näytillä paljon pelaajia. Mietimme rauhassa, ketä otamme ja meille on tulossa vielä lisää pelaajia näytille maaliskuun puolivälissä. Treenaamme ensi torstaihin asti ja sitten pidämme lyhyen loman ennen Suomen Cupin ottelua AC Oulua vastaan, OPS-luotsi Luiz Antonio jutteli.

Sopimuspelaajista Vladislav Viric palaa Ouluun huhtikuun alussa. Katsomon puolella ottelua seuranneet Jean Fridolin Nganbe Nganbe ja Luizao saapuivat Ouluun viime torstaina (1.3.).OPS – Assi IF 3 – 1 (2 – 1)
0 – 1 Samuel Wiklund 17 min.
1 – 1 Raphael Edereho (Pekka Kainu) 30 min.
2 – 1 Pekka Kainu 43 min.
3 – 1 Matias Juntunen 78 min.

OPS:n kokoonpano:
Juhani Koponen (45. Lauri Rönkkö)
Tomi Poutiainen (45. Iiro Vandell)
Juha-Matti Huovinen
Nikola Prebiracevic
John Samuel
Milan Milutinovic
Tommi Siekkinen
Juuso Kemppainen (54. Omar Al-Kubaisi)
Matias Juntunen
Raphael Edereho (45. Kouakou Alphonse)
Pekka Kainu (68. Samuel Rautava)

(Toimitus)