Maalikooste ottelusta OPS - FC YPA

(Toimitus)

26.09.2009

Maalikarkelot päättyivät OPS:n juhliin

Oulun Palloseura jatkoi voitokkaita otteitaan kaatamalla hankalaksi vastustajaksi tiedetyn Ylivieskan FC YPA:n. Samalla sarjanousumahdollisuus säilyi edelleen omissa käsissä. Itse ottelussa OPS:n puolustus vuoti, mutta hyökkäyspäästä löytyi hurjasti tehoja. Lauantaipäivän kamppailu ailahteli päädystä toiseen, eikä isäntäjoukkue OPS:n latomat 3 - 0 numerot riittäneet alkuunkaan, sillä myös FC YPA hyökkäsi hanakasti. Peli päättyi lopulta 6 - 3 lukemiin.

- Puolustuksen pitää kiittää tänään hyökkäystä. Puolivälissä kautta se oli monessa ottelussa toisin päin, että hyökkäyksen piti kiittää puolustusta, mutta onneksi teimme tänään paljon maaleja, OPS:n pelaava päävalmentaja Luiz Antonio kertoi.

OPS sai pallon maalin jo kuuden minuutin pelin jälkeen. Ensin Anzori Kaladze syötti laitaan Matias Juntuselle, joka näki takatolpalle kiitäneen Luis Vanderlein. "Deco" liukui Juntusen upean syötön hallitusti takanurkkaan. OPS ei käyttänyt voimakasta myötätuulta ensimmäisellä jaksolla parhaalla mahdollisella tavalla hyväkseen eikä YPA-vahti Roope Matsi ei joutunut venymään parhaimpaansa. Tauolle lähdettiin kuitenkin 2 - 0 lukemissa, kun Matias Juntunen jakeli jälleen loistosyötön murtauduttuaan ensi rangaistusalueelle. Tällä kertaa takatolpalta viimeisteli Alex Arinze. Maali syntyi vierailijoiden kannalta ikävään saumaan juuri ennen taukovihellystä.

Isäntien kolmas osuma syntyi myös henkisesti hankalaan rakoon toisen puoliajan alkajaisiksi. Tällä kertaa Alex Arinze kunnostautui syöttäjänä ja Anzori Kaladze sijoitti pallon maaliin YPA-puolustuksen keskustasta. OPS: kolme ensimmäistä osumaa olivat lähes identtisiä, joita edelsi ennen kaikkea hieno syöttö.

Luulisi, että kolmen maalin johto riittää jalkapallossa, mutta ei tällä kertaa. FC YPA hyödynsi raivokkaan myötätuulen toisella jaksolla isäntiä paremmin. Ensin Joni Pakola juoksi itselleen kunniakujan OPS-puolustuksen läpi ja laukoi viuhuvan kudin takanurkkaan. Maali syntyi, kun pelikello oli tikittänyt 54 minuuttia. Hetkeä myöhemmin sama mies ampui kovan tuulen saatteleman laukauksen 20 metristä ja pallo oli silmänräpäyksessä OPS:n maalin ylänurkassa.

Kaladze

Kaksi maalia syöttänyt ja yhden tehnyt Anzori Kaladze kuului OPS:n parhaimmistoon.

- Me teimme pelistä vaikean, kun johdimme 3 - 0. Annoimme vastustajalle mahdollisuuden nousta ja peli näytti taas pahalta. Olemme päästäneet viime aikoina paljon maaleja omiin, mutta tänään pitää nostaa hattua meidän hyökkääjille, Antonio kiitteli.

Luiz Antonio piipahti myös itse kentällä reilun kymmenen minuutin ajan, mutta hän vaihtoi itsensä pian takaisin penkille. Omaan esitykseensä brassi ei ollut lainkaan tyytyväinen.

- Surkeaa. Takareisi ei kestänyt. Se oli se syy, mikä lopetti minun pelaajauran, hän tunnusti.

Luiz Antonio

Jalkapallolegenda Luiz Antonion taidot ovat tallella, mutta takareisi ei kestänyt pelaamista.

Luis Vanderlei ampui illan toisen ja samalla kauden 14 maalinsa suoraan vapaapotkusta, kun ottelu oli vanhentunut 66 minuuttia. Brassi lähetti laidan tuntumasta kierteisen vaparin, joka kaarsi suoraan FC YPA:n maaliin. Ylivieskalaiset tekivät pelin vielä kertaalleen jännäksi nousemalla maalin päähän tilanteeseen 4 - 3. Juha Korhonen runnoi pallon Antti Alakuljun selän taakse kulmapotkun jälkitilanteesta. Heti perään verkko heilui kuitenkin toisessa päässä. Matias Juntunen kruunasi hienon iltansa sijoittamalla vapauttavan 5 - 3 maalin pari minuuttia ennen päätösvihellystä. Paulo Perreira tulitti lisäajalla OPS:n kuudennen osuman Anzori Kaladzen namusyötöstä.

Kauden viimeinen kotiottelu

Sarjakolmosena tukevasti majaileva FC Ylivieskan Pallo saapuu lauantaina kello 14.00 alkavaan otteluun Oulun Palloseuran vieraaksi. Peli on OPS:n kauden viimeinen kotiottelu. FC YPA:n jälkeen oululaiset kohtaavat vielä PK-37:n Iisalmessa ja FC Oulun Pallon vieraissa. Voitto jäljellä olevista kolmesta pelistä nostaisi OPS:n ensi kaudeksi Ykköseen.

- Toivottavasti olemme hyvässä vireessä. Olemme pelanneet kaksi viime ottelua huonosti ja näin ei voi jatkua tai karsiudumme nousutaistelusta. Meillä on jäljellä kolme vaikeaa ottelua, mutta olen sanonut joukkueelle, että meidän tarvitsee edetä voitto kerrallaan ja miettiä vain seuraavaa peliä, OPS:n päävalmentaja Luiz Antonio ohjeistaa.

Palloseura pelasi heinäkuun alussa Ylivieskassa yhden kauden parhaimmista otteluistaan ja FC YPA kaatui tuolloin komeasti 0 - 3. OPS:n maaleista vastasivat Anzori Kaladze, Iiro Vandell ja Marko Kivilä. FC YPA:n vaarallisinta maalintekotaitoa edustaa oululaisille varsin tuttu serbihyökkääjä Dragan Pejic. Pejic on saanut uralleen uutta nostetta Ylivieskassa ja mies johtaa Kakkosen C-lohkon maalipörssiä peräti 21 maalin saldollaan. YPA:a edustaa myös kovaotteinen Aleksandar Vuletic, joka myös kantoi OPS-paitaa viime kaudella. Serbikaksikon ohella YPA:n vaarallisinta osastoa ovat varmastikin Joni Pakola ja Antti Peura.

- Heillä on varmasti huono maku meidän viime kohtaamisesta ja he haluavat näyttää täällä. YPA on hyvä joukkue ja vaarallinen erikoistilanteissa. Meidän täytyy pelata samanlainen peli kuin kesällä Ylivieskassa. Ollaan aggressiivisia ja halutaan voittoa, Luiz Antonio vinkkaa.

YPA on kerännyt 23 ottelusta 52 sarjapinnaa, jotka koostuvat 17 voitosta, yhdestä tasapelistä ja viidestä tappiosta. OPS kerännyt 23 ottelusta 57 pistettä, jotka muodostuvat 18 voitosta, kolmesta tasapelistä ja kahdesta tappiosta. Molempien joukkueiden maaliero on 36 pinnaa plussan puolella. Viime kierroksella OPS taisteli vieraspisteen Vaasasta 2 - 2 päättyneessä ottelussa ja FC YPA kaatoi Seinäjoen JK:n maalein 3 - 0. Pejic maalasi tuossa ottelussa kahdesti.

OPS pääsee ylivieskalaisten kimppuun terveellä joukkueella. Myös entinen liigahyökkääjä Valmir Alves De Oliveira on saanut peliluvan ja brassi on mukana kotijoukkueen kokoonpanossa. Vierailijoiden riveistä puuttuu pelikieltoa sovittava Radik Akhmetkhanov.

OPS-jp - FC YPA lauantaina 26.9. kello 14.00, Castren. Tervetuloa!

(Toimitus)

19.09.2009

Kaikki jälleen omissa käsissä

Lauantain kierros teki Kakkosen C-lohkon nousutaistelusta entistä jännittävämmän, sillä Oulun Palloseura taisteli 2 - 2 tasapelipisteen Vaasasta mukaansa. Samaan aikaan Kokkolassa FC OPA hävisi GBK:lle 2 - 0, joten OPS:lla on sarjanousu jälleen täysin omissa käsissään. Eroa lohkojohtaja FC OPA:aan on kaksi pinnaa, mutta oululaisjoukkueilla on vielä keskinäinen kohtaaminen jäljellä. Jos OPS voittaa loput kolme otteluaan, nousee se ensi kaudeksi Ykköseen.

VIFK oli lauantain ottelussa tyly isäntä, mutta vain aluksi. Jo seitsemän minuutin pelin jälkeen vaasalaiset johtivat 2 - 0. Johnny Glasberg vei isännät johtoon jo minuutin kohdalla ja Thomas Johansson lisäsi höyryä seitsemän minuutin pelin jälkeen.

- Me pelasimme koko kauden surkeimman ensimmäisen jakson. Ensimmäinen maali oli täysin lahjamaali. Seitsemän minuutin jälkeen he tekivät toisen maalin ja silloin näytti pahalta. Valmistautumisessa meni joku pieleen, mutta puoliajalla juttelimme, mitä voimme tehdä vielä toisin, OPS:n päävalmentaja Luiz Antonio kertasi.

Tauon aikana OPS sisuuntui ja syttyi taistelemaan pisteistä ja samalla sarjanoususta, kun Kokkolasta kiiri tieto, että FC OPA oli hävinnyt oman ottelunsa. Luiz Antonio kantoi päävalmentajan pestin lisäksi vastuuta myös kentällä, sillä brassi sitoi nappulat jalkaan 65 minuutin kohdalla ja kirmasi kentälle Teemu Pähtilän tilalle.

- Toisella jaksolla pelasimme täysin eri ilmeellä. Vaihdoimme pelisysteemiä ja aloimme taistella, Antonio kertoi.

Myös OPS teki maalinsa tiuhaan tahtiin. Pelikello pysähtyi aikaan 73 minuuttia, kun Heikki Marjeta latasi kavennusosuman verkkoon. Tilanteen pohjustivat Alex Arinze ja Matias Juntunen. Neljä minuuttia tästä ja Luis Vanderlei sijoitti rangaistuspilkulta tasoituksen. Tilannetta edelsi OPS:n pelaajavalmentaja Luiz Antonion vahva pelaaminen boksissa. Antonio vei kaksinkamppailun ja vaasalaispuolustus joutui rikkomaan häntä pilkun arvoisesti.

- Ehdotin Luizille loppukesästä, että rekisteröidään hänet ja laitetaan kentälle, jos tulee tiukka paikka. Tänään hän oli ratkaisevassa roolissa, OPS-manageri Miika Juntunen kehui.

Ottelun lopussa OPS haki vimmatusti vielä voittomaalia, mutta tällä kertaa oululaisten oli tyytyminen pisteeseen, mikä voi tosin nousta vielä arvoon arvaamattomiin, kun kausi lähenee loppuaan. Anzori Kaladze ja Mika Hautala olivat lähellä iskeä vielä illan kolmannen maalin, mutta lauantaina tasapelikin maistui. Nousu 2 - 0 tappioasemasta kivenkovaa VIFK:ta vastaan kielii OPS:n tämänhetkisestä tahtotilasta ja henkisestä kantista.

OPS pelaa seuraavan kerran ensi lauantaina kotonaan, kun sarjakolmonen FC YPA astelee Castrenille. Ottelu alkaa kello 14.00.

Pelit jatkuvat Vaasassa

Oulun Palloseura palaa tositoimiin kahden viikon mittaiselta ottelutauolta, kun joukkue matkustaa lauantaina Vaasaan VIFK:n vieraaksi. Päävalmentaja Luiz Antonion mukaan OPS on treenannut ensimmäisen taukoviikon todella lujaa ja toisen viikon oululaiset ovat herkistelleet VIFK-ottelua silmällä pitäen.

Kummallista kyllä, mutta tässä vaiheessa kautta tuntuu aina jotenkin siltä, että pisteet ovat arvokkaampia kuin alkukaudesta, vaikka samat kolme pinnaa on jaossa joka ottelusta. Kakkosen C-lohkossa on vielä kaikki auki, joten Palloseuran on poimittava jokainen tarjolla oleva piste taskuunsa, jotta FC OPA:n pistejohto olisi vielä kurottavissa umpeen. Jokainen piste on nyt todella tärkeä.

FC OPA johtaa sarjaa 59 pisteellä ja OPS kyttää perässä 56 pinnaa keränneenä. Naapuriseuran maaliero on plussalla 61 osuman verran, kun OPS:n vastaavassa sarakkeessa on luku 36. Tätä ajatellen OPS:n olisi voitettava C-lohko nimenomaan sarjapisteissä, sillä 25 maalin eron kurominen neljässä ottelussa on melkoinen savotta.

2 - 0

Serbitoppari Nikola Markovic puski joukkueiden viime kohtaamisessa 2 - 0 lukemat .

Lauantai-illan isäntäjoukkue VIFK on sarjassa turvallisesti neljäntenä eikä vaasalaisilla ole enää mitään hävittävää eikä voitettavaa. Tällaiset joukkueet ovat äärimmäisen vaarallisia vastustajia, sillä pelaajat voivat otella vapautuneesti ja antaa näyttöjä ensi kautta ajatellen. OPS päihitti VIFK:n kauden aiemmassa kohtaamisessa Oulussa maalein 2 - 0, mutta muistutetaan, että VIFK pelasi lähes koko ottelun vajaamiehisenä maalivahti Brian Popen ulosajon vuoksi.

Ennen ottelutauolle jäämistä OPS napsi viisi voittoa putkeen, joista viimeisin ratkesi vasta lisäajalla oululaisten hyväksi. Mika Hautala kaatoi FC Santa Clausin yliajan maalilla ja peli päättyi lukemiin 3 - 4. Vaasalaisten peli on tulosten perusteella ollut hieman aneemista viime aikoina. Heillä on takanaan 1 - 0 voitot Norrvalla FF:stä ja Seinäjoen JK:sta, 2 - 1 voitto FC Vaajakoskesta sekä 0 - 0 tasurit OLS:n ja PK-37:n kanssa. Joukkueen paras maalintekijä on ollut 11 osuman Mikko Ylihärsilä. Myös OPS:n Luis Vanderlei on viimeistellyt 11 maalia. OPS:n seuraava ja samalla kauden viimeinen kotiottelu on lauantaina 26.9. FC Ylivieskan Palloa vastaan.

(Toimitus)

11.09.2009

Liigakokemusta omaava Valmir Alves De Oliveira OPS-paitaan

Oulun Palloseura saa riveihin kauan kaivatun hyökkääjän, kun muun muassa Helsingin Jalkapalloklubia urallaan edustanut brasilialainen Valmir Alves De Oliveira liittyy OPS:n joukkueeseen. 30-vuotias hyökkääjä pelaa OPS-paidassa ensi kauden lisäksi vähintään kolme ottelua tällä kaudella. OPS odottelee Oliveiran pelilupaa Paraguaysta, jossa mies on pelannut ykkösdivisioonassa Club Silvio Pettirossin joukkueessa. Kaudella 2005 hän pelasi HJK:n paidassa Veikkausliigaa 10 ottelun verran ennen loukkaantumistaan.

- Hän on ollut todella positiivinen kaveri ja treeneissä on nähty, että hän on hyvä viimeistelijä. Hän tuli meille hieman huonossa kunnossa, mutta olemme tehneet töitä sen eteen. Hänen kuntonsa on nyt nousussa ja hän voi auttaa meitä paljon vielä tämän vuoden aikana, OPS:n päävalmentaja Luiz Antonio luonnehtii.

- Hyökkäys on ollut ongelma meille. Oliveira on hyvä joukkuepelaaja, kovan tekemään töitä, nöyrä ja hänellä on kova halu menestyä, Antonio kehuu.

OPS on etsinyt koko kauden ajan sopivaa hyökkääjää riveihinsä ja nyt Antonio ja OPS-manageri Miika Juntunen vaikuttavat tyytyväisiltä löytämäänsä.

- Hän on hyvä sentteri myös ensi vuodeksi, olipa sarjataso mikä tahansa. Juuri tämän tyyppistä korvaajaa me olemme hakeneet Dragan Pejicin tilalle, Juntunen taustoittaa.

OPS:n seuraava ottelu on lauantaina 19.9. Vaasassa VIFK:n vieraana. Parin viikon mittaisen ottelutauon OPS on käyttänyt harjoitteluun.

- Olemme harjoitelleet todella lujaa tämän viikon. Nyt vietämme vapaaviikonlopun ja ensi viikolla aloitamme keskittymisen VIFK-otteluun, Luiz Antonio linjaa.

Kakkosen C-lohkossa on vielä kaikki auki, kun FC OPA jäi tasapeliin viime kierroksella FCJ Blackbirdin kanssa. OPS on nyt tasapisteissä (56) ottelun vähemmän pelanneen naapuriseuran kanssa, mutta joukkueilla on vielä keskinäinen kohtaaminen jäljellä.

(Toimitus)

05.09.2009

Hautalan viime hetken maali toi täydet pisteet

FC Santa Claus ja Oulun Palloseura järjestivät todellisen ilotulituksen Rovaniemellä ja mättivät maaleja toistensa verkkoihin vuoron perään. Pukit tasoittivat ottelun numeroihin 3 - 3 vain kuusi minuuttia ennen päätösvihellystä, mutta OPS ei tästä lannistunut. Alkukauden maalipyssy Mika Hautala katkaisi 13 ottelun mittaisen kuivan putkensa makeaan paikkaan, kun pelikello tikitti jo lisäaikaa. Vaihdosta vain muutama minuutti aikaisemmin kentälle tullut "Haukka" niittasi Alex Arinzen syötön maaliin ja hikisten pelikamppeiden lisäksi oululaisten linja-autoon pakattiin kolme sarjapinnaa.

- Me taisteltiin loppuun asti, mutta samalla tämä oli opetus meille, että joukkue, joka taistelee sarjanoususta ei saa menettää johtoaan pelin lopussa, OPS:n päävalmentaja Luiz Antonio huokaisi.

Pukit aloittivat maali-ilottelun jo neljän peliminuutin jälkeen, kun Tomi Kosken komea kaukolaukaus upposi maalipuiden väliin. Heti alusta lähtien oli selvää, että lauantai-iltana haetaan maaleja näyttävillä kuvioilla eikä ottelussa paljoa peruuteltu. OPS:n tuore jatkosopimuspelaaja Paulo Perreira laukoi pelin tasoihin 17 minuutin kohdalla Anzori Kaladzen esityöstä. Santa Claus iski kuitin ilkeästi heti OPS:n tasoituksen jälkeen. OPS-puolustuksen vartiointivirhe avasi tilan Antti Kutilalle, joka vei rovaniemeläiset uudestaan johtoon. Vierailijat tulivat toistamiseen tasoihin vähintään yhtä ilkeään saumaan, kun Teemu Pähtilä viimeisteli onnekkaasti vain minuutti ennen taukovihellystä. Marko Kivilä puski Luis Vanderlein lähettämän kulmapotkun Pähtilän kautta verkkoon ja tauolle lähdettiin tasatilanteesta 2 - 2.

- Me pelasimme erittäin huonon ensimmäisen jakson. Oli monta pelaajaa, jotka eivät olleet omalla tasollaan. En tiedä johtuiko siitä, että kenttä oli liukas, mutta meillä oli paljon ongelmia ja hävisimme paljon kakkospalloja. Santa Claus tuli todella kovaa alussa, Luiz Antonio kertasi.

Toisella jaksolla OPS pääsi ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon, kun rovaniemeläismaalivahti sähläsi pallon omaan maaliinsa kulmapotkutilanteessa 70. minuutin kohdalla. Santeri Viitasaari toi pukit vielä kerran rinnalle, mutta Mika Hautala päätti lisäajalla, ettei pistettäkään jätetä napapiirille. Maali syntyi vapaapotkun jälkitilanteesta.

Voittonsa ansiosta OPS siirtyi ainakin hetkeksi sarjajohtajan paikalle, mutta kakkoseksi valahtaneella FC OPA:lla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. OPS pelaa seuraavan kerran vasta kahden viikon kuluttua Vaasassa aina vaarallisen VIFK:n vieraana.

Maalivahti Antti Alakulju uskoo voitokkaaseen loppukauteen

Kautta on jäljellä enää viisi ottelua, joiden aikana Oulun Palloseuran pitäisi ajaa sarjajohtaja FC OPA:n kahden pisteen johto kiinni. Kauden päätösottelu on OPS:n ja FC OPA:n keskinäinen derby, ja jotta tuossa ottelussa olisi panosta, täytyy OPA:n kompuroida jäljellä olevissa otteluissa kolmen pisteen verran, jotta ottelun enemmän pelannut OPS voisi nousta vielä ohi. Ja tietysti Palloseuran on venytettävä neljän ottelun meneillään oleva voittoputki yhdeksän pelin mittaiseksi ennen kuin sarjanousua voidaan juhlia.

- Kaikki jäljellä olevat matsit ovat kovia pelejä ja niistä pitäisi ottaa viisi voittoa. Jospa OPA häviäisi jonkun jäljellä olevista otteluistaan, niin saisimme viimeiseen otteluun kunnon panokset. Mutta ensin meidän täytyy hoitaa nämä neljä peliä, OPS:n maalivahti Antti Alakulju suunnittelee.

Antti Alakulju

Yhteispeli toimii. OPS-maali on pysynyt puhtaana peräti 11ottelussa eli yli puolissa tämän

kauden otteluista. Sinipaitojen verkkoon on tehty vain 0,76 maalia ottelua kohden.

Palloseuran seuraava ottelu on lauantaina Rovaniemellä FC Santa Clausia vastaan. Pukit ovat esittäneet viime aikoina varsin ailahtelevia otteita. Ensin rovaniemeläiset olivat hilkulla napata pisteet sarjajohtaja FC OPA:lta, mutta pukkien oli lopulta tyytyminen 1 - 0 tappioon. Tästä masentuneena Santa Claus hävisi seuraavan ottelunsa Seinäjoen JK:lle peräti 7 - 1.

- Meillä on joukkueessa hyvä meininki ja olemme päässeet kauden puolivälin pistemenetyksien jälkeen taas hyvään vireeseen. Lähdemme puolustuksen kautta ja siitä, että nolla säilyy omissa. Hoidetaan erikoistilanteet kunnolla ja meidän pelaajat luovat aivan varmasti sen verran paikkoja, että maaleja tulee. Asenne pitää olla kohdallaan, emmekä saa antaa yhtään periksi, Alakulju luettelee voitonavaimia.

OPS voitti joukkueiden viime kohtaamisen maalein 4 - 1. Ottelun hahmo oli tuolloin kaksi maalia ladannut Luis Vanderlei.

- Santa Claus voi olla kova omalla pienellä kotikentällään. Uskon kuitenkin, että heidän topparit ovat helisemässä meidän prässin ja hyökkääjien kanssa, OPS-torjuja ennakoi.

Deco

OPS:n ja FC Santa Clausin viime kohtaaminen päättyi oululaisjuhliin.

20-vuotias oululaisvahti on valloittanut joukkueensa ykköstorjujan paikan takaisin itselleen alkukauden loukkaantumisten jälkeen. Kaksi peräkkäistä sormivammaa piti miehen sivussa puolen kauden otteluista.

- On ollut huonoa onnea, muta treenasin tauon todella lujaa ja tein vielä omia harjoituksia päälle, joten itseluottamus ja fysiikka olivat kunnossa heti ensimmäisessä pelissä, kun palasin kentälle. Pyrin pelaamaan idioottivarmaa peliä eli sateella nyrkkeillään pallot pois, enkä esitä mitään kaunista jalkapeliä. Virheet pyritään eliminoimaan pois.

- Nikola Markovicin ja Austinin (Augustine Jibrin) takana on todella hyvä pelata. Me annetaan puolin ja toisin itseluottamusta toisillemme, hän jatkaa.

Lauantain isäntäjoukkue FC Santa Claus on sarjassa turvallisesti yhdeksäntenä 23 pinnaa keränneenä. OPS siis kärkkyy sarjanousijan paikkaa kahden pisteen päässä yhden ottelun vähemmän pelannutta FC OPA:a. OPS:lla on sarjapisteitä kasassa 53.

(Toimitus)

01.09.2009

Luis Vanderleille ja Paulo Perreiralle jatkosopimukset

OPS:n kaksi brasilialaispelaajaa Luis Vanderlei (kuvassa) ja Paulo Perreira jatkavat oululaisseurassa. Keskikenttäpelaaja Vanderlein jatkosopimus on vuoden mittainen ja keskikentällä tai laitapuolustajana viihtyvän Perreiran pahvi on kahden vuoden mittainen. 31-vuotias Luis Vanderlei on kuulunut OPS:n avainpelaajiin ja mies on tehnyt 11 maalia tällä kaudella. 22-vuotias Perreira saapui Palloseuraan elokuun siirtoikkunan aikana Brasiliasta ja hän on pelannut OPS:ssa viisi ottelua, joissa on syntynyt yksi maali.

OPS:n seurajohto katsoi, että brassipelaajien jatkosopimukset solmitaan, vaikka ensi kauden sarjatasosta ei ole vielä tietoa. OPS on sarjakakkosena kahden pisteen päässä Kakkosen C-lohkoa johtavasta FC Oulun Pallosta. Palloseura tavoittelee edelleen sarjanousua Ykköseen.