« Takaisin tuoreimpiin

2022
   April
   March

2021
   February

2020
   October
   July
   March
   January

2019
   June
   January

2018
   December
   August
   June
   May

2017
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2016
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February

2015
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2014
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2013
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2012
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2011
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2010
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2009
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2008
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2007
   December
   November
   October

Uutisarkisto - March 2008

30.03.2008

OPS-jp - PS Kemi Kings 4 - 0 (3 - 0)

Oulun Palloseura nappasi komean harjoitusotteluvoiton viime kauden päätteeksi Ykköseen nousseesta PS Kemi Kingsistä. Maalinteon aloitti Heikki Marjeta, joka viimeisteli kulmanpotkun jälkitilanteen kemiläisten verkkoon. Tilanteen pohjustivat Olli Laukkanen ja Joonas Tikkanen. Seuraavan maalin paukautti oululaisten mukana vieläkin harjoitteleva Eddie Ablorh, joka sai nappisyötön takakulmalle Eetu Uusitalolta. Hyvää vauhtia kohti huippukuntoa lähestyvä Seth Ablade ampui taukolukemat 3 - 0 rangaistuspilkulta.

Toisen puoliajan ainoan maalin teki Antti Kauranen. OPS:n päävalmentaja Ari Härkönen oli varsin tyytyväinen omiensa esitykseen.

- Komea voitto viime kauden sarjanousijasta, kaiken kaikkiaan hieno peli, Joro muotoili.


Seth Ablade

Seth Ablade pelasi täydet 90 minuutia PS Kemi Kingsiä vastaa ja ampui

yhden maalin rangaistuspotkusta. Kuva viime kauden ottelusta OPS-jp-JBK.  

 

(Toimitus)

28.03.2008

Serbiasta löytyi kahdeksan sopimusehdokasta

Torstai-iltana Serbian Uzicessa pelattiin testiottelu, johon osallistui 22 Serbian liigapelaajaa. Oulun Palloseuran manageri Miika Juntunen löysi ottelusta useita kiinnostavia pelaajia, jotka olisivat kovia vahvistuksia OPS:lle.

 

- Joukosta löytyi kahdeksan kiinnostavaa pelaajaa. 26-vuotias oikea laitahyökkääjä Dragan Tadic, 23-vuotias laitahyökkääjä Asmir Ukic, 25-vuotias Adnan Nuredinovic, 24-vuotias toppari Bojan Ostojic, 26-vuotiaaat topparit Nenad Markovic ja Miodrag Ilic sekä 27-vuotias oikea laitapakki Nemanja Djukanovic. Toisessa joukkueessa oli myös hyvä maalivahti, Bojan Cabarkapa, Juntunen kertoo.

- Ja katsomossa istui eilen sarjapelin pelannut kovakuntoinen Dragan Pejic, jota myöskään emme voi unohtaa, hän lisää.

 

OPS-manageri on nyt nähnyt kaikki testiottelut ja hän palaa Suomeen sunnuntaina. Pelaajanhankintamatkan tuloksena löytyi yhteensä 15 potentiaalista vahvistusta OPS-paitaan. Pian selviää, ketkä allekirjoittavat sopimukset.

 

- Nyt mietin ja keskustelen seuraavan vuorokauden aikana päävalmentaja Ari Härkösen kanssa, mitkä pelaajat hankitaan Brasiliasta ja Serbiasta Ouluun.


Terveisin,
Miika Juntunen

(Toimitus)

27.03.2008

Miika Juntunen saapui Serbiaan, testiottelulla kovat odotukset

Oulun Palloseuran manageri Miika Juntunen lensi maanantain ja tiistain välisenä yönä Brasilian Sao Paolosta Münchenin kautta Serbian pääkaupunkiin, Belgradiin. Brasiliasta Juntusen papereihin jäi plus-merkki seitsemän pelaajan kohdalle. Serbiasta OPS-manageri etsii kokeneita pelaajia OPS:n keskiakseliin. Heti keskiviikkona hän oli katsomassa Serbian 1.divisioonan ottelua.

 

- Ottelun paras pelaaja oli kotijoukkue Metalacin 23-vuotias Marco Krasic. Hän on vasenjalkainen keskikenttäpelaaja, joka teki yhden ja syötti yhden maalin. Toinen mielenkiintoinen pelaaja oli 24-vuotias Lubomir Nenadovic, myös vasenjalkainen pelaaja, mutta laitapakki, Juntunen kertoo.

Torstaina OPS-manageri näkee varsinaisen - häntä varten järjestetyn - testiottelun Uzicen kaupungissa.

 

- Kaupungin paikallinen radio on jo mainostanut ottelua, jonne saapuu noin 25 Serbian liigapelaajaa. Odotan ottelua mielenkiinnolla.

Ratkaisut pelaajasopimuksien osalta Juntunen tekee vasta reissun jälkeen, jolloin hänellä on kokonaiskuva sekä Serbian että Brasilian pelaajista. Joka tapauksessa OPS:n riveihin on tarkoitus löytää 4 - 6 ulkomaalaisvahvistusta.

Terveisin,

Miika Juntunen

 

(Toimitus)

24.03.2008

Seitsemän brassipelaajaa vakuutti

Miika Juntunen näki viimeisen testiottelun Brasiliassa viime perjantaina Bragancan kaupungissa. OPS-managerin papereihin jäi plus-merkki yhteensä seitsemän pelaajan kohdalle.

 

- Perjantaina onnistui jälleen oikea laitahyökkääjä Alemao, joka teki yhden maalin. Yhteensä hän teki kahdessa ottelussa neljä maalia. Ensimmäisen testiottelun keskushyökkääjä Neno ei puolestaan nyt onnistunut ja hän jää ilman sopimustarjousta. Keskikentällä onnistui jälleen Valtinho ja uusina pelaajina näyttöjä antaneet China sekä älykäs pelintekijä Luisinho, joka ei tosin ole vielä täydessä pelikunnossa. Kolmannesta ottelusta löytyi myös laadukas luonnollinen vasuri vasemman laitapuolustajan tontille. Yhteensä seitsemän pelaajaa sai plus-merkin minun papereihin, Juntunen laskeskelee.

 

Ouluun hän voi tuoda vain kolme brassia UEFA:n EU-sääntöpykälän vuoksi. OPS-managerin matka jatkuu tänään Serbiaan, jossa hän näkee vielä yhden testiottelun. Juntunen palaa Suomeen 30.3.

 

- Sen jälkeen teen ratkaisut kokonaisuudesta pelaajavalintojen suhteen sekä brassien että serbien kanssa. Maltetaan vain ensin odottaa pelaajahakumatkan toinen osa Serbiassa.


Terveisin,

Miika Juntunen

 

  

Asiantuntijaraadissa kolmannen testiottelun kentänomistaja

Bragancassa, entinen Brasilian maajoukkuepelaaja Renato,

OPS-manageri Miika Juntunen sekä Luiz Antonio.

 

 

 

(Toimitus)

 

21.03.2008

Lisää brassipelaajia Miika Juntusen haaviin

OPS-manageri Miika Juntunen pääsi viime keskiviikkona tutustumaan entisen huippupelaaja Oscarin omistamaan harjoituskeskukseen Brasiliassa. Oscar pelasi aktiiviurallaan kahdet MM-kisat Brasilian paidassa vuosina 1982 ja 1986.

 

- Harjoittelukeskus oli upea. Oscar haalii nuoria ja lahjakkaita pelaajia ympäri maailmaa ja jalostaa niitä sitten omassa urheilukeskuksessaan myyntiä varten vaikka Eurooppaan. Siellä oli pelaajia Australiasta, Japanista ja Saudi-Arabiasta sekä tietenkin paljon brasilialaisia. Juniorit olivat iältään 6-20 vuotiaita. Sain avattua tärkeät suhteet Oscariin, Juntunen mainitsee.

 

OPS-manageri näki toisen häntä varten järjestetyn testiottelun keskiviikkoiltana Campinas-nimisessä kaupungissa. Ottelusta löytyi oikean puolustajan tontilla pelannut Veloso ja alempi keskikenttäpelaaja Rodinei.

 

- Torstaina pääsin näkemään kovatasoisen Brasilian cupin ottelun Bragantino - Vasco Da Gama. Peli päättyi 2 - 2. Molemmat joukkueet ovat pääsarjaseuroja ja pelaajien hintalaput sen mukaisia. Ottelussa oli pari todellista huippupelaajaa Vasco Da Gaman riveissä. Molemmat vielä 20-vuotiaita. Toisen pelaajan omistaa Romario, entinen huippupelaaja itsekin. Nämä pelaajat voisi välittää esimerkiksi Venäjän pääsarjaan.

 

- Hyvää pääsiäistä eli Feliz Pascoa kaikille Oulun Palloseuran pelaajille, henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille ja kannattajille täältä Brasilian lämmöstä.

 

Terveisin,

Miika Juntunen

 

(Toimitus)

17.03.2008

Miika Juntusen haavi tulvii brassivahvistuksia

OPS-manageri Miika Juntunen saapui sateiseen Brasiliaan viime lauantaina yli vuorokauden matkustamisen jälkeen. Vahvistuksien etsintä OPS-paitaan alkoi välittömästi, sillä Juntunen näki jo saapumispäivänään ensimmäisen kolmesta häntä varten järjestettävästä testiottelusta.

 

- Ensimmäisestä testiottelusta löytyi heti neljä hyvää pelaajaa. Oikea pakki Rodrigo, pelintekijä Valtinho, joka teki yhden maalin testiottelussa, laitahyökkääjä Vitor, joka teki kolme maalia ottelussa ja keskushyökkääjä Neno, joka teki myös yhden maalin ottelussa. Voin tuoda Brasiliasta vain kolme pelaajaa UEFA:n  EU-sääntöpykälän vuoksi, joten tulee kova karsinta, reissumies-Juntunen myhäilee.

 

OPS-manageri näkee toisen testiottelun keskiviikkona. Ennen paluutaan Eurooppaan ja Serbiaan, hän näkee vielä kolmannen ottelun, jossa Juntusen silmien erityistarkkailussa on kaksi pelaajaa.

 

- Olen nähnyt maanantaina DVD:n yhdestä topparista ja yhdestä pelintekijästä, jotka pelaavat kolmannessa testiottelussa perjantaina. He ovat kovia pääsarjatason kokemusta omaavia noin 20-vuotiaita pelaajia. Odotan kovasti perjantaita. Pelaajia on paljon ja taso on kova.

 

- Sellaiset terveiset joukkueelle, että kilpailu pelipaikoista kovenee rajusti. Terveiset myös oululaisille jalkapallofaneille, OPS:n riveissä kesällä nähdään brasilialaista huipputaitoa ja osaamista Veikkausliigan parhaiden ulkomaalaisten malliin.

 

Brassiterveisin,

manageri Miika Juntunen

 

(Toimitus)

14.03.2008

Green Rock Oy:sta yksi OPS:n pääyhteistyökumppani

Oulun Palloseuran manageri Miika Juntunen ja markkinointipäällikkö Pertti Pääkkö ovat täydessä vauhdissa. Ensi kauden ja tulevaisuuden sponsorisopimuksista neuvotellaan parasta aikaa. Uusin pääyhteistyösopimus solmittiin kempeleläisen jätevesipuhdistustekniikkaan erikoistuneen Green Rockin kanssa.

 

- Muiden pääyhteistyökumppanien kanssa neuvotellaan parasta aikaa. Lisää sponsorisopimuksia julkaistaan piakkoin, Miika Juntunen paljastaa.

 

Green Rock Oy:n toimitusjohtaja Toni Huhta näkee OPS:ssa ja sen nykyisessä toiminnassa menestyvän liigajoukkueen ainekset.

 

- Jalkapallo on Oulussa aika heikoissa kantimissa tällä hetkellä. Toivottavasti tulevaisuudessa saadaan jalkapallolle sellaiset puitteet kuin jääkiekossa on nyt. Liigajoukkue, joka pysyy liigassa ja hieno stadion ynnä muut. Jalkapallon harrastajia Oulun alueelta kyllä löytyy. Haluamme olla mukana tukemassa OPS:aa, koska näemme siinä sen potentiaalin, mitä Veikkausliigan asti nousevalta ja siellä pysyvältä joukkueelta vaaditaan, Huhta sanoo.

 

(Toimitus)

11.03.2008

Kolme uutta sopimuspelaajaa

Joonas Tikkanen, Antti Pulkkinen ja Antti Kauranen ovat tehneet Oulun Palloseuran kanssa yksivuotiset sopimukset. OPS:lla on nyt koossa kymmenen pelaajasopimusta.

 

Tikkanen on 22-vuotias puolustaja, joka viihtyy parhaiten topparin tontilla. Tikkanen on pelannut viime vuodet Kakkosta Kajaanin Hakan paidassa. Hän on harjoitellut koko kuluvan talven OPS:n mukana, joten joukkuekaverit ovat ehtineet tulla kajaanilaiselle tutuiksi.

 

- Joukkueessa oli jo entuudestaan pari tuttua kaveria. Mikko Siivikko on pelannut muutaman pelin KajHa:ssakin ja esimerkiksi Heikki Marjeta on tullut tutuksi vastustajana. Olen tykännyt olla OPS:ssa ja olen saanut harjoitusotteluissa paljon vastuuta. Nyt treenataan ja valmistaudutaan tulevaan kauteen. Tavoitteenani on saada pelipaikka avauskokoonpanosta, pelata mahdollisimman paljon sekä auttaa joukkuetta kentällä, Tikkanen asettelee.

 

Antti Pulkkinen on puolestaan pian 20 vuotta täyttävä keskikenttäpelaaja, mutta mies viihtyy myös laitapuolustajan tontilla. Hän edusti viime kaudella Ykkösessä pelannutta Joensuun Jippoa.

 

- Nyt on uudet haasteet edessä. Joukkue vaikuttaa mukavalta ja valmennus on ammattitaitoinen, joten eiköhän sitä Ykköseen nousta, Pulkkinen heittää.

 

Antti Kauranen on pian 20 vuotta täyttävä hyökkääjä, joka on pelannut urallaan Oulun Luistinseurassa ja Tervareissa. Pelimiehen maalivainu oli viime kaudella kohdallaan, sillä hän viimeisteli yhteensä 18 maalia Tervareiden paidassa.

 

- Pelasin viime kaudella Kolmosessa, joten nyt on haastetta vähän lisää. Tavoitteeni on päästä avauskokoonpanoon ja saada peliaikaa mahdollisimman paljon, Kauranen kertoo.

 

(Toimitus)

08.03.2008

Pertti Pääkkö vahvistamaan myyntiä ja markkinointia

Oulun Palloseuran paidassa kaksi SM-kultaa vuosina 1979 ja 1980 voittanut Pertti Pääkkö toimii OPS:n markkinointipäällikkönä ainakin seuraavat kaksi vuotta. Entisellä huippumaalivahdilla on vankka kokemus myynnistä ja markkinoinnista.

 

- Viimeiset kymmenen vuotta olen myynyt Kauppakalenteria, mutta markkinointi- ja myyntihommissa olen ollut yhteensä 20 vuotta. Keskustelin Miika Juntusen kanssa siitä, mitä tavoitteita uudella OPS:lla on, ja tulin siihen tulokseen, että haluan olla tässä hommassa täysillä mukana, Pääkkö kertoo.

 

- Haluan olla rakentamassa ja kehittämässä entistä parempaa "uutta" oululaista jalkapalloseuraa ja tukea oululaista jalkapalloilua omalta osaltani, hän jatkaa.

 

OPS-manageri Miika Juntunen on jo pidemmän aikaa etsinyt itselleen sopivaa kaveria markkinointiin.

 

- Pertti on sellainen kaveri, jolta myynti onnistuu. Kaiken lisäksi hän on entinen opsilainen. Meidän seurassa on sellainen periaate, että talous menee kaiken edelle ja se luo edellytykset kaikelle, joten siihen on syytä satsata, Juntunen linjaa.

(Toimitus)

03.03.2008

Matias Juntunen alle 16-vuotiaiden maajoukkueleirille

OPS-hyökkääjä Matias Juntunen osallistuu toisen kerran tänä talvena Suomen alle 16-vuotiaiden maajoukkue-ehdokasleirille. Suomen alle 16-vuotiaiden maajoukkue pitää vielä neljä ehdokasleiriä ennen kesällä Ukrainassa pelattavaa Bannikov Memorial -turnausta.

 

- Nyt on pakko onnistua, jotta pääsisin lopulliseen maajoukkuerinkiin. Viime turnaus ei mennyt minun osalta aivan nappiin enkä päässyt pelaamaan maaotteluja Pohjois-Irlantia vastaan. Mahdollisuudet antaa näyttöjä ennen Bannikov-turnausta käyvät vähiin, Juntunen tietää.

Matias sai viime leirillä kehuja erityisesti pelikäsityksestään, nopeista jaloistaan sekä pehmeästä ensikosketuksesta palloon. Nuorten maajoukkuevalmentajat Lars Mosander ja Hannu Haverinen kertoivat, että Juntusella on eniten kehitettävää puolustuspelaamisessa.

Ehdokasleiri pidetään Eerikkilässä 10.3.-12.3. Matias on leirinsä ainoa pohjoissuomalainen pelaaja.

(Toimitus)

02.03.2008

OPS-jp - FC YPA 1 - 0 (0 - 0)

Oulun Palloseura päihitti FC YPA:n Ylivieskasta Eetu Uusitalon maalilla. Uusitalo murtautui laidasta ottelun viimehetkillä ja laukoi kotijoukkueelle voiton harjoitusottelusta. OPS:n päävalmentaja Ari Härkösen mukaan Ylivieska oli kuitenkin ottelussa niskan päällä. Joukkueen testattavana olleiden Cassanon ja Jean-Pierre Marquesin otteisiin oululaisluotsi oli varsin tyytyväinen.

 

- Kokeilimme Cassanoa puolustuksessa ja keskikentällä. Hänen esityksensä oli ok. Marques oli todella isokokoinen kaveri ja hän pelasi lähes virheettömän ottelun. Laskeskelimme, että hän antoi vain muutaman harhasyötön koko pelin aikana, joten hänen esitykseensä olen tyytyväinen. Marques jää antamaan meille lisänäyttöjä ensi viikoksi, Joro kertoi.

 

(Toimitus)

01.03.2008

Jean-Pierre Marques OPS:n testiin

Oulun Palloseura saa kookkaan vahvistuksen sunnuntaina pelattavaan harjoitusotteluun FC YPA:aa vastaan. Ruotsin ja Brasilian kaksoiskansalainen Jean-Pierre Marques antaa näyttöjä OPS:lle hiihtolomaviikon ajan. 21-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja on 192 senttimetriä pitkä ja painaa 88 kiloa. Marques on göteborgilaisseura Örgryte IS:n kasvatti. Viime kaudella hän pelasi Viron liigassa yhteensä 20 ottelua tehden niissä 12 maalia.

 

Myös brasilialaispuolustaja Cassano nähdään tositoimissa FC YPA:aa vastaan. OPS kohtaa FC YPA:n sunnuntaiaamuna 2.3. kello 10.00 alkavassa harjoitusottelussa Heinäpään jalkapallohallissa.

 

(Toimitus)