« Takaisin tuoreimpiin

2022
   April
   March

2021
   February

2020
   October
   July
   March
   January

2019
   June
   January

2018
   December
   August
   June
   May

2017
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2016
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February

2015
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2014
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2013
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2012
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2011
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2010
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2009
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2008
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2007
   December
   November
   October

Uutisarkisto - June 2015

26.06.2015

Keithy Simpson lupaa vain parasta jatkossa - lauantaina vastassa GBK

Tiistain JBK-ottelussa liekehtinyt OPS:n jamaikalaispelaaja Keithy Simpson on helpottunut viime ottelun onnistumisistaan, mutta piiskaa samalla itseään ja joukkuettaan yhä parempiin suorituksiin. Palloseuran seuraava testi on edessä lauantaina Kokkolassa, missä kauden aiemassa kohtaamisessa maalein 4 – 2 kaatunut GBK hakee revanssia oululaisista.
 
– Mielestäni meidän pitää vielä parantaa joukkueena puolustamista ja jatkaa sitä yhdessä taistelemista, mitä viime pelissä teimme. Otetaan se asenne Kokkolaan mukaan, Simpson viitoittaa.

Lempinimen ”Keke” saanut 25-vuotias vasemman kaistan erikoismies ampui tiistaina kaksi maalia JBK:n verkkoon, syötti yhden ja hankki maaliin johtaneen rangaistuspotkun. Jamaikalaisen edellinen maali nähtiin reilu kuukausi sitten Vaasassa FC Kiiston tolppien väliin. Simpson myöntää osumien tulleen henkilökohtaisesti ajateltuna ”tarpeeseen”.

– Se tuntui hyvältä. Kiitos niistä kuuluu Jumalalle, joukkuekavereilleni ja perheelleni, joka on auttanut ja kannustanut minua eteenpäin. Oli hienoa päästä antamaan vihdoin sitä, mitä kaikki minulta odottavat.

Keithy Simpson


Simpson pelasi viime kauden Vaasan Palloseurassa Veikkausliigaa. Lähes tasan vuosi sitten hän koki myös yhden tähänastisen uransa huippuhetkistä, kun VPS sai vastaansa Eurooppa-liigan karsinnoissa IF Brommapojkarnan.

– Olen pienestä asti rakastanut jalkapalloa. Katsoin jalkapalloa paljon tv:stä ja pelasin sitä kadulla ystävieni kanssa. Meillä ei ollut kenkiä käytössä – sieltä intohimoni jalkapalloa kohtaan on lähtöisin. Urani kohokohtia tähän asti ovat toimiminen Jamaikan U23-maajoukkueen kapteenina ja pelit miesten maajoukkueessa sekä Eurooppa-liigan karsinnat Vaasan Palloseurassa.

Takaisin tähän päivään. Simpson odottaa sarjassa seitsemäntenä majailevan GBK:n (14 pistettä) tarjoavan kovan haasteen OPS:lle lauantaina. GBK pelasi viime kierroksella maalittoman Torniossa. OPS puolestaan hävisi hiljattain maalein 1 – 0 Torniossa. Palloseura on sarjassa neljäntenä 19 pistettä keränneenä. Ailahtelevuus on leimannut oululaisten otteita alkukaudesta, mutta Simpson vakuuttaa OPS:n pysyvän jatkossa aallon harjalla.

– Meidän täytyy hyökätä joukkueena ja puolustaa joukkueena GBK:ta vastaan. Pelata sitä peliä, mitä osaamme: syöttää ja liikkua. Ihan varmasti pystymme antamaan parhaamme niin tässä pelissä kuin sitä seuraavissakin peleissä.

– Pelasin viime kaudella Veikkausliigassa ja täytyy sanoa, ettei täällä Kakkosessa sinulla ole sen enempää aikaa pallon kanssa, sillä jokainen joukkue taistelee täysillä 90 minuuttia plus lisäajan. Jokainen peli on tiukka ja kovaa haastetta odotamme myös Kokkolassa, mutta me OPS:ssa olemme valmiita siihen.

GBK – OPS lauantaina 27.6. kello 16.00, Kokkola.


edit: 2.7.2015: VPS:n kauden 2014 Eurooppa-liigan karsintojen vastustaja korjattu oikeaksi.

(Toimitus)

22.06.2015

Paananen vaatii tasonnostoa jokaiselta JBK-otteluun

Ailahtelevuus on leimannut Oulun Palloseuran otteita kesäkuussa. Tämän on laittanut merkille myös OPS:n päävalmentaja Erkki Paananen, joka vaatii jokaiselta pelaajalta tasonnostoa tiistain kotiotteluun pietarsaarelaista JBK:ta vastaan.

– Joukkueen sairaslista on pitkä ja vasta huomenaamuna ratkeaa, ketkä ovat kehissä. Odotan kaikilta kentälle meneviltä pelaajilta 110-prosenttista pelisuoritusta. Nyt on joukkueella aika herätä pelaamaan totaalisesti omalla tasollaan ja tehdä se työ, mikä kentällä pitää tehdä, hän painottaa.

Kesäkuun alussa JBK venyi vierastasapeliin Joakim Häggblomin viimehetken maalilla sarjakärki AC Kajaania vastaan. Lähes koko ottelun JBK:ta pyörittänyt AC Kajaani puski päätään loistavasti torjuneeseen maalivahti Jesse Östiin. Tuon ottelun jälkeen JBK on hävinnyt maalin marginaalilla GBK:lle ja FC YPA:lle sekä tasannut pisteet FC Kiiston kanssa. JBK on sarjassa viimeisenä viidellä pisteellään. OPS on viidentenä 16 pisteellään.

OPS voitti JBK:n joukkueiden viime kohtaamisessa toukokuun alussa maalein 1 – 2. Tuon ottelun jälkeen JBK on vahvistanut rivejään Visar Tahirilla, Kristoffer Knutsilla ja Rasmus Korkea-Aholla.


OPS – JBK tiistaina 23.6. kello 18.30, Castrén. Tervetuloa!

(Toimitus)

17.06.2015

Juho Toivonen uskoo perusasioiden kantavan voittoon Torniossa

TP-47 yllätti OPS:n kauden avausottelussa Francois Badjin maalilla 0 – 1. Joukkueet kohtaavat toisensa uudelleen huomenna Torniossa. OPSiin kesken alkukauden Musan Salamoista siirtynyt 17-vuotias hyökkääjälupaus Juho Toivonen matkustaa torstaina ”tuntemattomaan”.

– Ikinä en ole siellä käynyt, mutta se on ihan sama mitä sieltä tulee vastaan, niin me voidaan voittaa se peli, hän lataa itsevarmana.

Torniolaiset ovat sarjassa neljäntenä 15 pisteellä. OPS kärkkyy toisena 16 pisteellä. Toivosen voittoresepti torstaille sisältää jalkapallon perusasiat.

– Puolustaminen on kaikkein tärkeintä. Pidetään oma pää puhtaana ja tehdään omista paikoista maalit. Ei se sen ihmeellisempää ole.

– Minusta meidän isoin vahvuus on keskikenttä. Jos se on omalla tasollaan, niin se peli on ihan täysin meidän, hän lisää.

Isokokoisen hyökkääjän on kerrottu olevan yksi ikäluokkansa lupaavimmista pelaajista Satakunnassa ja on hän käynyt näytillä jo muun muassa FF Jarossa. Viime kaudella Toivonen iski A-juniorien 1.divisioonassa 12 maalia 13 ottelussa. Hän muutti uusien haasteiden perässä Porista Ouluun ja mies on ollut tyytyväinen tähänastiseen.

– Positiivinen kokemus tähän asti. Treeneissä on ollut kova tempo ja se on just sitä, mitä lähdin täältä hakemaan ja saamaan itseni kuntoon. Mukava oli tulla mukaan kunnianhimoiseen projektiin.


TP-47 – OPS torstaina 18.6. kello 18.30, Tornio.

(Toimitus)

17.06.2015

Kesä-elokuun harjoitusvuorot OPS-hallista -50%

Oulun Palloseura avaa harjoitushallinsa kolean kesän vuoksi poikkeuksellisesti myös kesä-elokuun ajaksi. 1.6.-31.8.2015 välisen ajan harjoitusvuorot myydään -50% alennuksella normaalihinnoista:

ALE-HINNASTO 1.6.-31.8.2015:
Urheiluseurat:
arkisin klo 7-15 30,00 € + alv / h
arkisin klo 15-23 60,00 € + alv / h
viikonloppuisin 75,00 € + alv / h

Muut ryhmät:
arkisin klo 7-15 65,00 € + alv / h
arkisin klo 15-23 90,00 € + alv / h
viikonloppuisin 115,00 € + alv / h

(Liikuntapaikkojen arvonlisävero 10%)


VARAA VUOROSI HETI!
Harjoitushallin vuoromyynti:
p. 044 328 2125 / toimisto(at)ops.fi


Lue myös: Viikonloppuvuorot OPS-hallista ensi syksynä arkivuoron hinnalla(Toimitus)

04.06.2015

Viikonloppuvuorot OPS-hallista ensi syksynä arkivuoron hinnalla

Oulun Palloseura myy ensi syksyn (1.9.-31.12.2015) ajalle viikonloppuvuorot OPS:n harjoitushallista arki-iltavuorohinnalla 120,00 EUR / tunti (ovh. 150,00 EUR / tunti). Viime syksynä arki-iltavuorot loppuivat kovan kysynnän vuoksi kesken, joten OPS vapauttaa tulevana syksynä viikonloppuvuorot myyntiin alennetulla hinnalla.


VARAA VUOROSI JO NYT!
Harjoitushallin vuoromyynti:
p. 044 328 2125 / toimisto(at)ops.fi

Hintoihin lisätään liikuntapaikkojen arvonlisävero 10%
OPS pidättää oikeuden muutoksiin ja turnausvaraukset menevät aina yksittäisten harjoitusvuorojen edelle.(Toimitus)

05.06.2015

Maalihanat aukaissut Abdul Sesay valmiina FC YPA:n kaatoon

FC Atlantiksen ja Kakkosen etelälohkon kolmen kauden jälkeen Oulun Palloseuraan ja Kakkosen pohjoislohkoon vaihtanut Abdul Sesay sai maalihanansa auki viime sunnuntaina KPV:tä vastaan. Hyökkääjänä tai keskikentän hyökkäävissä rooleissa viihtyvä Sesay teki Atlantiksessa kolmen kauden aikana 22 maalia, joten viime pyhän onnistumiset tulivat mukavaan paikkaan.

– Onnistuminen oli minulle tärkeää, koska pääsyy OPSiin tulooni oli juuri maalien tekeminen, hän huokaisee.

Kaksi osumaa KPV:n verkkoon iskenyt sierraleonelaishyökkääjä uskoo OPS:n parantavan otteitaan joka pelissä.

– Aloitimme kauden vähän hitaasti, koska emme vielä tunteneet hyvin toisiamme, mutta nyt olemme päässeet tutummiksi joka harjoituksen ja matkan myötä. Parannamme asteittain.

Moni katsoja on pannut merkille, että kentän pienikokoisimpiin pelaajiin lukeutuva Sesay voittaa huomattavan usein pääpalloja itseään paljon kookkaammilta toppareilta. Sesay kuroo pituuseron kiinni huikealla ponnistusvoimallaan.

– Siihen ei ole mitään salaisuutta. Kaikki riippuu harjoittelusta ja itsensä pitämisestä hyvässä kunnossa. Sierra Leonessa olen kyllä harrastanut yleisurheilua, kuten korkeushyppyä ja pituushyppyä, hän vastaa.

Neljäntenä sarjassa oleva OPS on tehnyt lohkossaan kolmanneksi eniten maaleja (13), mutta oululaisten otteita seuranneet ovat huomanneet, että hyviäkin maalipaikkoja on ollut silti vara tuhlata. Päävalmentaja Erkki Paanasen suurimpia huolia onkin ollut maalipaikkojen tuhlailu. Tosin viime sunnuntaina OPS osui jo kohtuullisella prosentilla KPV:n verkkoon. Sesayn mukaan maalinteko on tarkkuuslaji.

– Maalinteko ja puolustaminen ratkaisevat ottelut. Maalipaikoissa meidän täytyy olla kärsivällisiä ja keskittyneitä, eikä stressata maalinteosta liikaa. Laukaisuissa pitää olla tarkkuutta mukana.

Tuoreita futsalin Suomen mestareita vilisevä FC YPA on Helsingissä aiemmin pelanneelle Abdul Sesaylle täysin uusi tuttavuus.

– En tunne heidän pelaajiaan, mutta taistelemme heitä vastaan joukkueena niin kuin kaikkia muitakin joukkueita vastaan saadaksemme kolme pistettä. Joukkueena taisteleminen ratkaisee.

Mielenkiintoisia YPA-kasvoja ovat esimerkiksi oululaisille varsin tuttu pelaava päävalmentaja Dragan Pejic sekä joukkueen terävimmät syömähampaat Miroslav Paunovic, Sasa Savic, Rami Tirkkonen, Joni Pakola ja Nikola Erceg. FC YPA on sarjassa kuuden ottelun jälkeen seitsemäntenä.

OPS – FC YPA sunnuntaina 7.6. kello 18.30, Castrén. Tervetuloa!

(Toimitus)

27.06.2015

Voitto lipesi viime hetken lottomaaliin

Vieraspeli Kokkolassa tarjosi lopun, joka oli Oulun Palloseuralle kuin suoraan kauhufilmistä. Kaikki näytti vielä kolmannella lisäaikaminuutilla hyvältä, kun pallo oli Palloseuralla vastustajan kenttäpuoliskolla ja taululla 1–0-johtolukemat.

 

Sitten seuraa pallonmenetys, rike ja vapari Gamlakarleby Bollklubbille puolesta kentästä. Vaparista pallo OPS-maalille periaatteella ”kaikki ylös, pitkä pallo luukulle ja toivotaan, toivotaan”. Pallo kimpoilee vaparin jälkitilanteesta lopulta GBK-maalivahti Olli Nylundille, joka laittaa pelivälineen maaliin suman keskeltä.

 

Pallo keskiympyrään, aloitus ja päätösvihellys. Loppulukemat 1–1.

 

– Kyllähän tällainen loppu ja lottomaali syö joukkuetta. Ainoa reikä, mikä oli siinä miesmuurissa. Siitä se pallo meni maaliin, Palloseuran valmentaja Erkki Paananen manasi taiston tauottua.

 

– Penkiltä annettiin isolla äänellä käsky, että ”vie lipulle, vie lipulle”, mutta silti yritettiin hyökätä maalia kohti. Jos pojat olisi totellut käskyjä, sitä vaparitilannetta ei olisi koskaan tullut.

 

 

Jos oli peliajan kuluttaminen viime hetkillä OPS-pelaajilta kehnoa, jossiteltavaa jäi myös avauspuolikkaan paitsiona hylätystä maalista, joka olisi vienyt Palloseuran parinkymmenen minuutin pelin jälkeen jo kahden maalin karkumatkalle.

 

Sitä ennen 11. minuutilla OPS siirtyi koulukirjan suoralla hyökkäyksellä johtoon. Keithy Simpson sai laitaan hyvän syötön, kuljetti, harhautteli ja keskitti suoraan maalin eteen juosseen Zaki Godwinin jalkaan ja tämä laittoi pallon tyylikkäästi maaliin.

 

Toinen maalitilanne oli peilikuva tästä, mutta täpärä tilanne liputettiin paitsioksi.

 

– En osaa varmaksi sanoa, että oliko se paitsio vai ei. Peli oli meillä kontrollissa koko ajan avausjaksolla. GBK:lla oli paikkansa, mutta Lauri (Rönkkö) otti maalillaan muutaman hyvän kopin, Paananen ynnäili.

 

 

Myös toisella jaksolla Palloseuralla oli peli hallinnassa ensimmäiset 35 minuuttia. Omat paikkansa johdon lisäämiseen oli niin Matias Juntusella, Abdul Sesaylla kuin Juho Toivosellakin.

 

– Viimeiselle kymmenelle minuutille joukkueelle iski paniikki. En tiedä, mistä se johtui, Paananen harmitteli.

 

Lohkossa väliaikaisesti toiseksi nousseen Palloseuran kausi jatkuu sunnuntaina 5. heinäkuuta kotiottelulla AC Kajaania vastaan Raatin stadionilla.

 

 

GBK – OPS 1 – 1 (0 – 1)

0 – 1 Zaki Godwin (Keithy Simpson) 11 min.

1 – 1 Olli Nylund (Tom Melarti) 90+3 min.

 

Veikkauspörssipisteet

3 Pekka Räisänen (OPS)

2 Jussi Roiko (GBK)

1 Zaki Godwin (OPS)

 

Ottelupöytäkirja

23.06.2015

OPS mässäili voittoon toisella jaksolla

OPS:n päävalmentaja Erkki Paananen huokaisi päätösvihellyksen jälkeen syvään: nyt nähtiin sitä Oulun Palloseuraa mitä pitikin. Loukkaantumissumassa seilaava Palloseura joutui asettamaan monta pelaajaa hieman oudommalle pelipaikalle, mutta oululaiset selvisivät puhtain paperein. Joni Lämsä osoitti monipuolisuutensa ja puolusti miehekkäästi laitapakkina ja Ivica Milutinovic katkoi mallikkaasti topparina. Illan tähti oli kaikissa neljässä maalissa mukana ollut Keithy Simpson.

– ”Keke” (Keithy Simpson) oli liekeissä hyökkäyspäässä. Ensimmäisellä jaksolla hän ei ollut vielä hyvä, mutta puhuttelimme häntä tauolla. Toiselle jaksolle hän paransi. Koko joukkueen taisteluasenne oli nyt sitä, mitä kuulutin eli 110-prosenttinen, Erkki Paananen mainitsi.

– Ensimmäisen jakson ajan vastustaja jaksoi laittaa kampoihin ja me pelasimme liian hitaasti. Harjoittelimme sunnuntaina pistosyöttöjä ja toisella puoliajalla ne näkyivät toimivan, hän jatkoi.

Keithy Simpson

Keithy Simpson sivalsi läpiajosta ottelun avausmaalin 52. minuutilla.Simpson aloitti maalikarkelot toisen jakson alussa Alfred Mapokan tarjoamasta läpiajosta. Vain pari minuuttia tästä ja Juuso Kemppainen puski Simpsonin keskityksen sisään. ”Keke” aiheutti 69 minuutin kohdalla 3 – 0-maaliin johtaneen rangaistuspotkun. Pilkun viimeisteli Matias Juntunen. Palloseuran neljännen maalin ohjasi jälleen Keithy Simpson – tällä kertaa Juntusen lähettämästä kulmapotkusta.

Abdul Sesay

Abdul Sesayn paikka, mutta pusku painuu niukasti ohi maalin.


JBK sai käytännössä ottelun ainoan maalipaikkansa vasta päätösvihellyksen tuntumassa, mutta lähes koko ottelun työttömänä seisoskellut OPS-vahti Lauri Rönkkö koppasi läpiajon näppeihinsä.

– Koko alakerta pelasi loistavan pelin. Eilen illalla vielä tuntui, että pitää hakea neulaa ja lankaa, jotta saadaan joukkue kokoon. Toivotaan, että loukkaantumisosastolta tulee pian lisää miehiä kehiin, jotta kilpailu pelipaikoista kasvaa, Paananen viittasi tulevan lauantain GBK-otteluun.

OPS – JBK 4 – 0 (0 – 0)
1 – 0 Keithy Simpson (Alfred Mapoka) 52 min.
2 – 0 Juuso Kemppainen (Keithy Simpson ) 54 min.
3 – 0 Matias Juntunen rp. 69 min.
4 – 0 Keithy Simpson (Matias Juntunen) 86 min.

Veikkauspörssipisteet
3 Keithy Simpson (OPS)
2 Pekka Räisänen (OPS)
1 Alfred Mapoka (OPS)

Ottelupöytäkirja


(Toimitus)

18.06.2015

Torniolaiset taas maalin verran parempia

Lukuisat loukkaantumiset asettivat Oulun Palloseuralle haasteelliset lähtökohdat torstai-illan otteluun Tornion Pallo-47:n vieraaksi. Toppariosaston loukkaantumisia paikkomaan hankitulle Felix Sanchezille ehdittiin onneksi saada pelilupa. Se ei kuitenkaan auttanut, sillä TP-47 oli kauden avausottelun tavoin maalin verran OPSia parempi. Isäntien Paavo Jokinen ratkaisi ottelun 71. minuutilla.

Erikoista illan pelissä oli kaksi lisäajalla nähtyä ulosajoa. Ensi punaista katseli kotijoukkueen Helmeri Närhilä ja kuudennella lisäaikaminuutilla OPS:n tuore kasvo Felix Sanchez. El Salvadorista hankitun topparin pelikielto tulee harmilliseen saumaan, sillä OPS pelaa ensi viikolla kahdesti, eikä sairastuvalta ehtine apuja vielä ensi viikon otteluihin. Tiistaina OPS isännöi Pietarsaaren JBK:ta Castrénissa ja lauantaina on ohjelmassa vierasmatka Kokkolan GBK:n vastustajaksi.


TP-47 – OPS 1 – 0 (0 – 0)
1 – 0 Paavo Jokinen 71 min.

Veikkauspörssipisteet
3 Viktor Sevcenco (TP-47)
2 Paavo Jokinen (TP-47)
1 Jothan Dunyin (TP-47)

Ottelupöytäkirja


(Toimitus)

14.06.2015

OPS:lle täydet pisteet Rovaniemeltä

Oulun Palloseura haki pyhäiltana 1 – 3-vierasvoiton Rovaniemeltä FC Santa Claus AC:n vieraana. Voitto nosti Palloseuran sarjataulukossa toiseksi kahden pinnan päähän lohkoa johtavasta Kokkolan Palloveikoista.

­– Kokonaisuutena loistava suoritus joukkueelta, kun otetaan huomioon loukkaantumissuma ja pelaajien peluuttamiset uusilla pelipaikoilla. Tämä oli osoitus siitä, mihin tämä joukkue pystyy, OPS:n päävalmentaja Erkki Paananen totesi.

Pekka Räisänen ja Nathan Ibe loukkaantuivat kesken ottelun ja OPS oli pakotettu muuttamaan ryhmitystään useampaan kertaan pelin aikana, mutta siitä huolimatta oululaiset hallitsivat palloa aivan loppuhetkiä lukuun ottamatta.

– Hallitsimme peliä aivan niin kuin ajattelimmekin. Voi sanoa, että ensimmäisellä puoliajalla pallo oli lähes sataprosenttisesti vastustajan päädyssä. Meillä oli useita maalintekopaikkoja, joista olisimme voineet tehdä enemmänkin maaleja paremmalla rauhallisuudella ja huolellisuudella viimeisissä syötöissä, Paananen huomioi.

OPS:n avausmaali oli hienoa katseltavaa. Pallo liikkui liukkaasti Vladimir Nikitovicin, Zaki Godwinin (kuvassa) ja Juha-Matti Huovisen kautta Juuso Kemppaiselle, joka tuikkasi puolen tunnin kohdalla maalin edestä OPS:n johtoon. Zaki Godwin lisäsi vettä myllyyn vielä ennen taukoa Matias Juntusen tarjoamasta läpiajosta. Kotijoukkueen ainoasta maalista vastasi helpohkosti vihelletystä rangaistuspotkusta Santeri Suvala.

– Sellaista normaalia painia vapaapotkutilanteessa, Paananen kuvaili rankkariin johtanutta tilannetta.

Heti toisen jakson alussa Juntunen – Godwin-akseli toimi jälleen. Maalia ei kuitenkaan nähty vielä Zakin läpiajosta, vaan sen jälkitilanteesta, jossa Godwin haki 16-alueen rajalle kimmonneen pallon takaisin itselleen ja upotti sen tällä kertaa maaliin asti. Pelin loppua kohden loukkaantumiset sotkivat entistä kovemmin Palloseuran peliä ja vierailijat asettuivat puolustuskannalle.

– Päätettiin laittaa "kauppa kiinni" 75. minuutin kohdalla, mutta pelin lopussa jouduimme ottamaan vastaan muutaman vaarallisen tilanteen, koska emme purkaneet palloa ajoissa ja riittävän huolellisesti. Jatkossa pitää muistaa puolustaa kurinalaisesti loppuvihellykseen asti, Paananen muistutti.

OPS matkustaa torstaina Tornioon TP-47:n vieraaksi. Heti juhannuksen jälkeisenä tiistaina Palloseura isännöi Pietarsaaren JBK:ta Castrénissa.


FC Santa Claus AC – OPS 1 – 3 (1 – 2)
0 – 1 Juuso Kemppainen (Juha-Matti Huovinen) 27 min.
0 – 2 Zaki Godwin (Matias Juntunen) 41 min.
1 – 2 Santeri Suvala rp. 44 min.
1 – 3 Zaki Godwin 48 min.

Ottelupöytäkirja

(Toimitus)

07.06.2015

YPA vahvempi Castrénissa

Vierasjoukkue FC YPA hallitsi märkää ja tuulista sunnuntai-iltaa Oulussa. Kotijoukkueen päävalmentaja Erkki Paananen myönsi ongelmat etenkin OPS:n keskikentällä, jonka ankkurina normaalisti pelaava Nathan Ibe jouduttiin pudottamaan illan ottelussa toppariksi Vladimir Nikitovicin loukkaantumisen vuoksi.

– Tällainen keli on kakkospallojen peli ja niissä me emme pärjänneet. Me hävisimme keskikentän kaksinkamppailut ja se ratkaisi pelin. Ei ollut kaunista jalkapalloa kummaltakaan joukkueelta, mutta YPA sai keskikentällä ne kaksi tai kolme tarvittavaa syöttöä omille ja he tekivät peliä sitä kautta. Me emme pystyneet luomaan maalipaikkoja, koska ylemmän keskikentän syöttöpeli ei toiminut, Paananen tuskaili.

ops-ypa

Ottelun puhutuin tilanne nähtiin puolen tunnin kohdalla, kun YPA-kärki Dragan Pejic potkaisi OPS-vahti Lauri Rönkkö päähän pallon ollessa Rönkön hallussa. Seurauksena ainoastaan keltainen kortti.

 

 

Ottelun avausmaali nähtiin heti tauon jälkeen. Matias Juntunen lähetti sivuvaparin, jonka päätteeksi OPS-kippari Pekka Räisänen tuikkasi pallon verkkoon. Tämän jälkeen ote kääntyi vierailijoille. Maalipörssin kärkinimi Miroslav Paunovic ampui numerot nopeasti tasoihin ja maalin eteen unohdettu Dragan Pejic niittasi loppulukemat 70. minuutilla. OPS ei saanut takaa-ajoasemassa kunnollista kiriä aikaiseksi, sillä YPA piti viisaasti pallon kotijoukkueen päädyssä. YPA:n kolmas maali oli lähempänä kuin OPS:n toinen.

Colovic

OPS hakkasi päätään etenkin kentän parhaimpana palkittuun YPA-toppari Radojko Coloviciin, joka voitti käytännössä kaikki kaksinkamppailut.Porilaislähtöinen 17-vuotias hyökkääjä Juho Toivonen kirjautti ottelussa ensimmäiset minuuttinsa OPS-paidassa. Palloseura pelaa seuraavan ottelunsa ensi sunnuntaina Rovaniemellä FC Santa Clausin vieraana.

OPS – FC YPA 1 – 2 (0 – 0 )
1 – 0 Pekka Räisänen 46 min.
1 – 1 Miroslav Paunovic 55 min.
1 – 2 Dragan Pejic 70 min.

Veikkauspörssipisteet
3 Radojko Colovic (FC YPA)
2 Pekka Räisänen (OPS)
1 Miroslav Paunovic (FC YPA)

Ottelupöytäkirja

(Toimitus)