« Takaisin tuoreimpiin

2022
   April
   March

2021
   February

2020
   October
   July
   March
   January

2019
   June
   January

2018
   December
   August
   June
   May

2017
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2016
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February

2015
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2014
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2013
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2012
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2011
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2010
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2009
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2008
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2007
   December
   November
   October

Uutisarkisto - March 2013

25.03.2013

Harjoitushallin loppukevään vuorot myynnissä NYT

OPS:n harjoitushallin vuoromyynti loppukeväälle (25.3.-31.5.2013) on parhaillaan käynnissä. Lisätietoja harjoitushallista etusivun harjoitushalli-linkin takaa (www.ops.fi/harjoitushalli). Vuorot varataan OPS:n manageri Miika Juntusen (p. 0500 517 277) tai OPS:n toimiston (toimisto(at)ops.fi tai p. 040 549 0052) kautta.

Halli on kesällä (1.6.-31.8.) auki vain tilauksesta.

>> KATSO VAPAAT VUOROT

(Toimitus)

25.03.2013

OPS - RoPS -harjoitusottelu peruttu

Oulun Palloseuran ja Rovaniemen Palloseuran välinen harjoitusottelu keskiviikolta 27.3. on peruttu. Syynä on RoPS:n leirissä ilmenneet lukuisat sairastapaukset.

(Toimitus)

22.03.2013

Pelaajilta kehuja harjoitushallin alustasta

OPS-pelaajat ottivat pikkupoikamaisella innolla varaslähdön uuden harjoitushallin käyttöön eilen illalla. Ensimmäinen harjoitus uusissa olosuhteissa nostatti hymyn pelaajien korviin.

– Loistava alusta. Tosi pehmeä jalalle. Aivan erilaista liikuttaa palloa kuin Heinäpään hallin ”betonilla”, Pekka Räisänen vertasi.

Lähintä tuttavuutta alustan kanssa tekevät tietysti maalivahdit ja varsinkin heiltä herui ylistystä uusille olosuhteille.

– Aivan loistava. Tämä säästää pelivuosia. En ole ikinä ollut näin hyvällä alustalla, enkä ole tottunut näin hyvään. Vaikka alasti pyörisi tässä, niin ei tuntuisi missään, Juhani Koponen letkautti.

 – Maalivahdille mukava. Pehmeä ja ehdottomasti parhaasta päästä, oikeastaan paras, missä olen koskaan pelannut. RoPS:n kenttä on lähellä tätä tasoa. Onhan täällä aivan unelma treenata ja veikkaan, että sitten, kun pelataan taas Heinäpään hallissa, niin tulee nurinaa. Täällä on myös hyvä ja kirkas valaistus ja ihan pystyy t-paidalla treenaamaan, Juho Keskinen arvioi.

OPS-halli

OPS otti varaslähdön parantuneisiin harjoitusolosuhteisiin torstai-iltana.Joukosta vain Cornelius Stewart mainitsi pelanneensa joskus vielä paremmalla keinonurmella.

– Tämä on todella hyvä alusta ja tällainen minimoi loukkaantumisriskit. On hienoa nähdä, että OPS panostaa olosuhteisiin. Oma halli mahdollistaa treenaamisen aina, kun on tarvetta. Voimme hio täällä omassa rauhassa kuvioita tai heikkouksia. Todella hieno halli, mutta sanoisin, että pelatessani Kanadassa, olen kokenut vielä tätäkin paremman keinonurmen, Stewart jutteli.

Ei siis maailman paras, mutta Suomen paras?

– Tämä on loistava. Olosuhteet ovat parantuneet todella paljon siihen nähden, kun tulin Poriin 20 vuotta sitten. Silloin oli sorakenttä ja se on pikkuisen eri kuin tämä, Luiz Antonio puntaroi.

– MyPa:lla on juuri samanlainen alusta, mutta minusta tuntuu, että tämä on vielä pehmeämpi ja parempi. Tietysti tämä on uudempikin, mutta minusta MyPa:n kenttä on tätä kovempi, Augustine Jibrin huomioi.

OPS-halli avauspotku

OPS:n harjoitushallin avauspotkut ammuttiin kahdessa sukupolvessa: Luiz Antonio ja Luigi Moraes sekä Miika Juntunen ja Matias Juntunen. Hallissa on tarkoitus pitää myös viralliset avajaiset myöhemmin.Muiden tavoin myös Aleksi Autti ja Iiro Vandell pitivät kokemastaan.

– Hyvä matto. Tämä ja RoPS:n kenttä ovat parhaimpia, missä olen pelannut. Kyllähän tässä treenaa, Iiro Vandell totesi hymyillen.

– Helkkarin hyvä. Pehmeä ja tuntuu hyvältä. Varmasti paras, missä olen pelannut. Sanoisin, että näin hyvä vaatii jopa vähän totuttelua, Aleksi Autti kertoi.

OPS:n harjoitushallin vuoromyynti loppukeväälle (25.3.-31.5.2013) on parhaillaan käynnissä. Vapaat harjoitusvuorot näet etusivun harjoitushalli-linkin takaa (www.ops.fi - > harjoitushalli). Vuorot varataan OPS:n manageri Miika Juntusen (p. 0500 517 277) tai OPS:n toimiston (toimisto(at)ops.fi tai p. 040 549 0052) kautta. Ensi syksyn ja talven (1.9.2013-31.5.2014) vuorot ovat myös myynnissä. Halli on kesällä (1.6.-31.8.) auki vain tilauksesta.

Harjoitushalli

(Toimitus)

21.03.2013

OPS-tietovisa vauhdissa Facebookissa

OPS:n Facebook-sivuilla voit osallistua OPS-tietovisaan koko kuluvan futiskauden (7.1.2013 – 7.10.2013) ajan. Uusi kysymys julkaistaan maanantaisin.

Arvomme joka viikko oikein vastanneiden kesken kaksi pääsylippua Raatin stadionin pääkatsomoon. Liput käyvät mihin tahansa OPS:n kauden 2013 kotiotteluista. Lisäksi palkitsemme kauden päätteeksi eniten oikeita vastauksia keränneen tietäjän erikoispalkinnolla. Tällä viikolla kysymme: Kuka oli OPS:n maalikuningas kausilla 1989, 1991, 1992 ja 1993, 1995? Liity Facebook-tykkääjäksi tästä ja pääset osallistumaan kilpailuun!

OPS-TIETOVISAN maratontaulukon kärkiviisikko 10 kierroksen jälkeen:

Timo Koponen 8
Kari Vesala 8
Veikko Suorsa 7
Risto Salmi 6
Eero Heikkinen 5

Lippupaketin tähän mennessä voittaneiden nimet: Timo Koponen, Eero Heikkinen, Vesa Parkkinen, Veikko Suorsa, Kari Vesala, Jarno Lustig, Keijo Vähäkuopus, Virpi Kangas ja Jarmo Pulkkinen.

(Toimitus)

19.03.2013

Juho Keskinen OPS:n maalille

Uransa aikana lähes kaikissa Oulun jalkapallojoukkueissa torjunut Juho Keskinen (30) on tehnyt Oulun Palloseuran kanssa ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen. Viime kaudella AC Oulussa pelannut maalivahti on edustanut urallaan myös Tervareita, Oulun Luistinseuraa, Haukiputaan Palloa, FC Oulun Palloa ja Tampereen Pallo-Veikkoja. Yksi on kuitenkin kokematta.

– Paljon olen kuullut tarinoita Miika Juntusen joukkueista, mutta itse en ole vielä koskaan pelannut täällä, joten sen haluan kokea nyt. Tunnen myös Luiz Antonion erittäin hyvin ja tiedän hänen olevan hyvä ja oikeudenmukainen valmentaja. Hänellä ei ole suosikkipelaajia, vaan se pelaa, joka ansaitsee pelata. Se tässä houkuttaakin ja lähden haastamaan OPS:n monivuotista ykkösmaalivahtia ja kapteenia, Juhani Koposta hyvässä ja reilussa hengessä, Keskinen asettelee.

– OPS on ollut kaksi vuotta putkeen sarjataulukon perusteella Oulun ykkösjoukkue, joten kukapa ei haluaisi pelata täällä, hän lisää.

Polven kierukkaoperaatiosta talven aikana toipunut oululaisvahti myöntää olevansa vielä matkan päässä huippukunnosta.

– Esimerkiksi viime harjoituspelissä polvi ei vaivannut millään lailla, mutta en missään nimessä ole vielä täysin kunnossa. Tuntuma on huono ja se pitää saada kovalla työllä takaisin. OPS:lla oli tarvetta toiselle maalivahdille ja minä koen, että minulla on vielä annettavaa. Se on pitkälti entisen maalivahtivalmentajani Jani Luukkosen ansiota, jonka alaisuudessa olen saanut toimia viime vuosina. Iso käsi hänelle, ”Jupina” tai ”Kojona” tunnettu veskari kiittelee.

Tänään 30-vuotissynttäreitään viettävä huumorimies heittää myös pientä piikkiä entisen työnantajansa suuntaan.

– Toivon, että fanit siirtyvät minun mukanani.


Juho Keskinen
19.3.1983, Oulu
Maalivahti

Aiemmat seurat:
AC Oulu, HauPa, FC OPA, TPV, OLS, Tervarit

(Toimitus)

18.03.2013

Harjoitushalli valmis

Oulun Palloseuran Castreniin rakentaman jalkapallon harjoituskeskuksen ensimmäinen vaihe on valmis. Harjoitushalli (70 x 45m) valmistui viikonvaihteessa. Viime kesänä alkanut rakennusurakka jatkuu välittömästi hankkeen toisella vaiheella eli OPS:n seuratalon (1450m2) rakennustöillä. Harjoituskeskuksen kolmas vaihe on täysimittainen harjoitushalli (115 x 75m), jolle OPS hakee parhaillaan kaavamuutosta täysimittaisen ulkotekonurmen sijaan.

– Viime perjantaina näin vihdoinkin valmiin keinonurmen levitettynä halliin. Se oli kuin unelma. Olin hiihtolomamatkalla ja olihan se hienoa palata, kun näki valmiin hallin. Kun lähdin reissuun, niin halli oli täynnä työkoneita ja hiekkaa, OPS:n manageri Miika Juntunen huokaisee.

– Harjoitushallin pelialusta on ylivoimaisesti Oulun paras. Se on Saltex Oy:n uusinta teknologiaa 55-millisellä nukalla. Vastaava löytyy Suomesta ainoastaan Saviniemen stadionilta, missä Myllykosken Pallo pelaa liigaottelunsa, hän kehuu.

OPS harjoitushalli

Saltexin 55-millinen nurmi tuntuu jalan alla loistavalta.


Hallilla on korkeutta 12 metriä. Pelialue on kooltaan 70 x 45 metriä.Juntusen sanaa ei tarvitse epäillä, sillä nurmi todellakin näyttää ja tuntuu jalan alla täysin erilaiselta kuin esimerkiksi Heinäpään jalkapallohallin alusta. Hankkeen puuhamiehen mukaan alusta olisi ollut ”väärä paikka” säästää.

– Halli on nyt valmis. Tarvitaan enää käyttöönottotarkastus, jota toivon kaupungilta mahdollisimman nopeasti. Hallin vuorovaraukset ja -jako ovat käynnissä. Tämän talven vuorot myydään toukokuun loppuun asti ja seuraavan talven vuorot alkavat 1.syyskuuta, harjoituskeskuksen puuhamies toteaa.

Best-Hall Oy:n toimittaman hallin virallinen avauspotku päästään ampumaan vihkiäisten yhteydessä, kun kaupunki on tehnyt käyttöönottotarkastuksen.

OPS harjoitushalli

Harjoitushallin päätyyn tulevan OPS:n seuratalon rakennustyöt ovat jo käynnissä. Kellarikerrosta on kaivettu ja kaukolämpöputki on tuotu alueelle. Päätyseinän puolivälissä olevien vanerilevyjen tilalle tulee suuri lasiseinä, josta vanhemmat voivat seurata lastensa harjoittelua hallin puolelle seuratalon ravintolasta.


Vuorovaraukset:
Miika Juntunen
p. 0500 517 277

(Toimitus)

15.03.2013

Joni Lämsä ja Aki Lahtinen mukana kalottimaajoukkueessa

Oulun Palloseuran B-junioreista edustusjoukkueeseen kolmivuotisella sopimuksella noussut Joni Lämsä ja OPS:n B-junioreissa pelaava Aki Lahtinen ovat mukana viikonvaihteen alle 16-vuotiaiden kalottimaaotteluissa Ruotsia vastaan. Suomen ja Ruotsin joukkueet ovat koottu pohjoisen pelaajista.

Ottelut pelataan lauantaina 16.3. kello 16.00 ja sunnuntaina 17.3. kello 12.00 Arina Areenalla.

>> lue lisää Piirin sivuilta

(Toimitus)

07.03.2013

Kausikortit ja irtoliput nyt myynnissä

Varmista paikkasi Raatin stadionin parhaimmille paikoille läpi huippujännittävän kauden. OPS:n kausikortit ja irtoliput ovat nyt myynnissä. Kauden ehdottomiin kohokohtiin eli Oulun paikallisotteluihin pe 31.5. OPS – AC Oulu ja pe 20.9. OPS – AC Oulu myydään omat pääsyliput. Muihin kotiotteluihin myytävät irtoliput käyvät mihin tahansa OPS:n kauden 2013 kotiotteluista, mutta eivät siis paikallispeleihin. Kausikortilla varmistat paikkasi joka otteluun!Tilaa kausikortit ja irtoliput netin tai Facebookin FanShopista

tai OPS:n toimistolta

sähköpostilla toimisto(at)ops.fi tai soittamalla 040 549 0052


Hinnasto:
Kausikortti 160,00 EUR
VIP-Kausikortti 500,00 EUR (sisältää ruokailun, kahvin ja alkoholittomat juomat)

Pääsyliput:
Pääkatsomo 15€ (aikuiset)

Pääkatsomo 10€ (lapset 7-16 v., opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, veteraanit)

Aurinkokatsomo 10€ (aikuiset)

Aurinkokatsomo 8€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, veteraanit)

Aurinkokatsomo 5€ (lapset 7-16.v)


Pääsyliput OPS – AC Oulu -otteluihin (31.5.2013 ja 20.9.2013)
Pääkatsomo 15€

Aurinkokatsomo 10€ (aikuiset)

Aurinkokatsomo 5€ (lapset 7-16 v)

>> otteluohjelma

(Toimitus)

01.03.2013

Tuulennopea Cornelius Stewart vahvistamaan OPS-hyökkäystä

St. Vincentin ja Grenadiinien saarivaltiosta kotoisin oleva laitahyökkääjä Cornelius Stewart (23) on tehnyt Oulun Palloseuran kanssa vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Stewart vakuutti OPS:n seurajohdon kymmenen päivän testijakson aikana.

– Uskon, että hän pystyy auttamaan meitä tällä kaudella. Hän taistelee pelipaikastaan samalla tavalla kuin kaikki muutkin, mutta Cornelius on erittäin nopea pelaaja ja se on hänen suurin aseensa. Tämän kauden aikana hänen pitää todistaa meille, että hänet kannattaa pitää täällä tai muualla Euroopassa myös ensi kaudella, OPS:n päävalmentaja Luiz Antonio kommentoi.

Stewartin vyöllä on 32 maaottelua ja 13 maalia St. Vincentin ja Grenadiinien maajoukkueessa. Hän on kulkenut reilun satatuhatpäisen kansan maajoukkueeseen kaikkien mahdollisten poikien ja nuorten maajoukkueiden kautta. Nuorten maajoukkueessa Stewart kantoi kapteenin nauhaa hihassaan. Viime vuonna vauhdikas hyökkääjä pelasi St. Vincentin naapurimaassa Trinidad ja Tobagossa Caledonia AIA:n joukkueessa.

– Pelaan joukkueen eteen, tuon energiaa, taistelua ja toivottavasti myös maaleja OPS:lle. Toivottavasti voin auttaa tätä joukkuetta nousemaan Suomen ylimmälle sarjatasolle, Stewart suunnittelee.


Cornelius Stewart
Hyökkääjä
7.10.1989, St. Vincent

Aiemmat seurat
2012: Caledonia AIA (Trinidad ja Tobago)
2009-2011: Vancouver Whitecaps FC (Kanada)

23.03.2013

OPS - AC Kajaani 1 - 1 (0 - 1)

Oulun Palloseura kohtasi ensimmäistä kertaa tällä harjoituskaudella joukkueen omasta sarjastaan. Ykköseen viime kauden päätteeksi noussut AC Kajaani ja OPS päätyivät lopulta 1 – 1-tasatulokseen. OPS-luotsi Luiz Antonio näki ottelussa sekä hyviä että huonoja jaksoja.

– Ensimmäisellä 20-minuuttisella teimme paljon hyviä juttuja, mutta se harmittaa, että viimeiset syötöt olivat huonoja. Loimme kuitenkin paljon tilanteita. Siitä eteenpäin puoliaikaan asti teimme liian paljon syöttövirheitä. Toisella jaksolla paransimme peliä ja olimme vaarallisia ja vähän parempia kuin AC Kajaani. Jos tulee tuollainen määrä maalipaikkoja, niin viimeistään kesällä niistä pitää tehdä maalit.

Palloseura etsi lopussa voitto-osumaa kajaanilaisia hanakammin, mutta tulostaululle jäi vain yksi tehty maali. Antonio harmitteli erityisesti Cornelius Stewartin ja Joonas Pekkalan läpiajoja, joista OPS olisi voinut iskeä voittomaalin toisella jaksolla.

AC Kajaani meni ottelussa johtoon avausjakson lopulla Michael Nzekwen rankkarimaalilla. Tilannetta edelsi Piotr Gurzedan käsivirhe. Toisella jaksolla OPS:n pikakiiturit Cornelius Stewart ja Jean Fridolin Nganbe Nganbe väläyttelivät yhteispeliään useampaan kertaan. Varsinkin kajaanilaisten vasen reuna oli jatkuvasti vaikeuksissa Stewartin kanssa. OPS:n tasoitus syntyikin Stewartin soolon päätteeksi. Kajaanilaisveskari torjui Stewartin yrityksen, mutta tupla-Nganbe siivosi paalupallon maalin edustalta verkkoon.

OPS kohtaa ensi keskiviikkona Arina Areenalla Rovaniemen Palloseuran kello 12.00 alkaen.


OPS – AC Kajaani 1 – 1 (0 – 1)
0 – 1 Michael Nzekwe rp. 37 min
1 – 1 Jean Fridolin Nganbe Nganbe (Cornelius Stewart) 66 min.

OPS:n kokoonpano:
Juhani Koponen
Iiro Vandell
Piotr Gurzeda
Pekka Räisänen
Juuso Kemppainen (66. Yannick Venadiambu)
Aleksi Autti (62. Joni Lämsä)
Matias Juntunen
Eelis Koskinen (45. Juha-Matti Huovinen)
Jean Fridolin Nganbe Nganbe
Joonas Pekkala
Cornelius Stewart

(Toimitus)

03.03.2013

OPS - Assi IF 1 - 1 (0 - 1)

Oulun Palloseura esitti varsin kaksijakoisen harjoituspelin Ruotsin Kakkosessa pelaavaa Assi IF:ää vastaan. Avausjakso oli sekavaa pelaamista molemmilta joukkueilta. Vajaan puolentunnin kohdalla Juho-Teppo Berg nosti Assi IF:n johtoon ruotsalaisten koko jakson ainoasta tilanteesta. OPS:lla oli oiva paikka kaventaa peli aivan jakson lopussa, mutta Augustine Jibrinin pusku kulmapotkusta jäi maaliviivalle.

– Ensimmäinen jakso oli huono, toinen oli paljon parempi. Teimme tauolla pari vaihtoa, mutta se ei ollut se syy, miksi peli parani, vaan moni pelaaja ei pelannut omalla tasollaan avausjaksolla. Toisella puoliajalla loimme paljon vaarallisia tilanteita varsinkin Cornelius Stewartin kautta ja toisen jakson takia voimme lähteä hyvillä mielin pois hallilta, OPS:n päävalmentaja Luiz Antonio sanaili.

Pekka Räisänen

Pekka Räisänen laukoi OPS:n tasoituksen.


OPS:n maalivahtiosaston loukkaantumisia oli paikkaamassa Tervareista ja FC OPA:sta tuttu Juha-Matti Savolainen, joka hoiti vähäiset tilanteet mallikkaasti. Iiro Vandell pelasi kauden ensimmäisen pelinsä toivuttuaan rannemurtumasta. Palloseuran testissä oli meksikolaishyökkääjä Jonathan Jauregui.

– Jonathan ei vakuuttanut tämän perusteella. En tiedä painoiko matkustaminen vai mikä, mutta katsotaan hänen jatkoaan vielä ensi viikolla, Antonio kertoi.

Pekka Räisänen kiskaisi rankkarialueen takaa OPS:n tasoituksen 61. minuutilla. OPS:lla oli riittävästi paikkoja iskeä voitto-osumakin, mutta esimerkiksi maalivahdin kanssa nokikkain päässyt Jonathan Jauregui ei onnistunut nostamaan palloa maaliin. Lopussa OPS loi kovaa painetta kulmapotkuista, joista maalia pääsivät kokeilemaan niin Iiro Vandell, Pekka Räisänen kuin Augustine Jibrinkin.


OPS – Assi IF 1 – 1 (0 – 1)
0 – 1 Juho-Teppo Berg 28 min.
1 – 1 Pekka Räisänen 61 min.

OPS:n kokoonpano
Juha-Matti Savolainen
Juha-Matti Huovinen
Yannick Venadiambu
Augustine Jibrin (76. Ville Rimpinen)
Iiro Vandell
Pekka Räisänen
Eelis Koskinen (73. Niklas Puurunen)
Joni Lämsä (45. Aleksi Autti)
Jonathan Jauregui
Joonas Pekkala (45. Juuso Kemppainen)
Cornelius Stewart

Juhani Koponen

(Toimitus)

16.03.2013

OPS - Luleå IFK 3 - 2 (1 - 0)

Oulun Palloseura esitti toistaiseksi kauden pirteimmän harjoitusottelunsa Ruotsin 1.divisioonassa pelaavaa Luleå IFK:ta vastaan. OPS pyöritti peliä 70 minuuttia mallikkaasti etenkin laitarakettiensa, Cornelius Stewartin ja Jean Fridolin Nganbe Nganben kautta. Lopussa ruotsalaiset rakensivat kahden maalin kirin, mutta OPS:n voittoa IFK ei pystynyt uhkaamaan.

– Sarjaottelut ovat tietysti niitä tärkeimpiä, mutta pitää muistaa, että tämä oli vasta toinen voitto meille harjoitusotteluista. Olen iloinen, että se tuli ja vielä hyvällä pelillä vahvaa joukkuetta vastaan. IFK pelasi hyvin, oli fyysinen ja loi pahoja paikkoja erikoistilanteista. 70 minuuttia me pelasimme hyvin, puolustimme kurinalaisesti ja hyökkäsimme vaarallisesti, OPS-luotsi Luiz Antonio summasi.

Cornelius Stewart aiheutti pallonriistoillaan todella paljon vaikeuksia luleålaistoppareille heti ensiminuuteista lähtien. Avausmaali nähtiin kuitenkin vasta juuri ennen taukovihellystä, kun meksikolaiskärki Jonathan Jauregui siivosi Nganbe Nganben tolppanoston maaliin. Toisen jakson alussa Stewart syötti pystyjuoksunsa päätteeksi "tupla-Nganbelle" avopaikan, josta kamerunilainen ei erehtynyt. Vauhtia ei puuttunut myöskään OPS:n 3 – 0-osumasta. Stewart kiihdytti lähes puolesta kentästä koko ruotsalaispakan läpi ja sijoitti pallon soolonsa päätteeksi varmasti maaliin.

– Jos tänä vuonna haluaa olla hyökkääjänä meidän avauskokoonpanossa, niin pitää olla todella kova kaveri ja tehdä maaleja sekä järjestää tilanteita (kuten tänään). Juuri tällaista rohkeaa pelaamista haluan nähdä. Tänä vuonna hyökkäyspäässä tulee olemaan aiempaa kovempi kilpailu pelipaikoista, Antonio sanoi.

– Me haemme vielä vahvistuksia hyökkäykseen. Ainakin sentteriä ja keskikentälle pelintekijää, hän lisäsi.
 
Päivän onnistujiin lukeutui myös flunssaista Juha-Matti Huovista pakin tontilla tuurannut Juuso Kemppainen.

– Juse pelasi loistavasti pakkina ja esimerkiksi meidän toinen maali lähti hänen katkostaan. Välillä on paikallaan kehittää itseään myös toisella pelipaikalla. Sanoin hänelle ennen peliä, että tee parhaasi ja, että se on valmentajan vastuu, jos menee huonosti vieraalla pelipaikalla. Juse pelasi kuitenkin hyvin, Antonio kehui.

Luleå IFK kavensi pelin lopussa kahdella vapaapotkusta syntyneellä osumalla. OPS:n riveistä puuttuivat Huovisen lisäksi keuhkoputkentulehdusta paranteleva Piotr Gurzeda ja alle 16-vuotiaiden kalottimaaotteluissa pelaava Joni Lämsä.


OPS – Luleå IFK 3 – 2 (1 – 0)
1 – 0 Jonathan Jauregui (Jean Fridolin Nganbe Nganbe) 44 min.
2 – 0 Nganbe Nganbe (Cornelius Stewart) 51 min.
3 – 0 Cornelius Stewart 58 min.
3 – 1 Daniel Ahonen 77 min.
3 – 2 Samba Mboob 90+5 min.

OPS:n kokoonpano
Juho Keskinen (45. Juhani Koponen)
Iiro Vandell
Augustine Jibrin
Pekka Räisänen
Juuso Kemppainen
Matias Juntunen (88. Ville Rimpinen)
Aleksi Autti
Eelis Koskinen (65. Joonas Pekkala)
Jean Fridolin Nganbe Nganbe (79. Niklas Puurunen)
Cornelius Stewart
Jonathan Jauregui

(Toimitus)