« Takaisin tuoreimpiin

2022
   April
   March

2021
   February

2020
   October
   July
   March
   January

2019
   June
   January

2018
   December
   August
   June
   May

2017
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2016
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February

2015
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2014
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2013
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2012
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2011
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2010
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2009
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2008
   December
   November
   October
   September
   August
   July
   June
   May
   April
   March
   February
   January

2007
   December
   November
   October

Uutisarkisto - October 2014

28.10.2014

A-poikien avoimet harjoitukset jatkuvat perjantaina

Oulun Palloseuran A-junioreiden ensimmäisiin avoimiin harjoituksiin OPS-hallissa osallistui maanantaina 27 pelaajaa. Pääosa pojista oli OPSin viime kauden B-poikia, mutta mukana oli myös kymmenkunta pelaajaa muista seuroista. Treenit veti Junnu Leskelä.

Avoimet harjoitukset jatkuvat:
perjantaina 31.10. kello 19.00 - 21.00, OPS-halli

Lisätiedot:
Juhani ”Junnu” Leskelä
p. 040 587 2659
juhani.leskela(at)turbiini.fi

 

 

ops a-jun

Kuva maanantain avoimista harjoituksista OPS:n harjoitushallin huippuolosuhteissa.(Toimitus)

15.10.2014

OPS:n A-juniorit järjestää avoimet harjoitukset

Oulun Palloseuran A-juniorit toivottaa kaikki ensi kauden A-junioripeleistä kiinnostuneet A-ikäiset pelaajat tervetulleiksi näyttämään taitojaan OPS:n avoimiin harjoituksiin. Harjoitukset pidetään huippuolosuhteissa OPS:n harjoitushallissa osoitteessa Paulaharjuntie 43 A, Castrén.

Avoimet harjoitukset:
maanantaina 27.10. kello 19.00 - 21.00, OPS-halli
tiistaina 28.10. kello 19.00 - 21.00, OPS-halli
perjantaina 31.10. kello 19.00 - 21.00, OPS-halli

Lisätiedot:
Juhani ”Junnu” Leskelä
p. 040 587 2659
juhani.leskela(at)turbiini.fi

(Toimitus)

14.10.2014

Matias Juntunen jatkaa OPS:ssa

Matias Juntunen (22) pukeutuu Oulun Palloseuran väreihin jo kahdeksannella peräkkäisellä kaudellaan. Keskikentällä hyökkäävässä roolissa parhaiten viihtyvä Juntunen on solminut OPS:n kanssa ensi kautta koskevan jatkosopimuksen.

– Tavoitteena on nousta OPS:n 90-juhlavuoden kunniaksi takaisin Ykköseen. Toki ykköspaikka pitää olla aina muulloinkin tavoitteena. Se oli tavoitteena jo tänä vuonna, mutta oliko se sitten lopulta niin realistista, kun joukkue koottiin myöhään. Nyt on tullut sellaista viestiä, että juhlavuonna joukkue kootaan aiemmin ja tavoitellaan tosissaan nousua, Juntunen asettelee.

Matias Juntunen iski päättyneellä kaudella kuusi maalia ja syötti huomattavan osan koko joukkueen maalimäärästä. Juntunen oli myös entistä suuremmassa roolissa Palloseuran kulma- ja vapaapotkujen antajana. Hyvin molemmilla jaloillaan palloa liikuttava Juntunen on asettanut omat tavoitteensa korkealle.

– Henkilökohtaisena tavoitteenani on tulla joka vuosi paremmaksi pelaajaksi. Tietysti tehojakin kaivataan ja ainahan niitä voi tehdä enemmän. Tavoitteenani on kehittyä niin, että voin pelata vähintään Veikkausliigassa joku päivä. Onko se sitten kahden vai kymmenen vuoden päästä, mutta se on tavoite, hän naulaa.

Matias Juntunen toimii samalla Oulun Palloseuran markkinointipäällikkönä. Hän vastaa Oulun uusien digitaulujen (29,06m2) mainosmyynnistä yhdessä Digimedia Finland Oy:n Oulun aluejohtaja Tarja Puution kanssa.(Toimitus)


13.10.2014

ONNEA MIIKA!

Lämpimät onnittelut Miika Juntunen 50 vuotta!

Miika Juntunen 50 vuotta

07.10.2014

OPS:lle Suomen suurimmat ja tarkimmat digitaulut

Oulun Palloseura on uusinut Oulun valomainostaulunsa Suomen suurimpiin ja kuvanlaadultaan maan tarkimpiin näyttöihin. Kaikki neljä uutta mainostaulua ovat käytössä tästä päivästä lähtien. Digitaulut on vaihdettu OPS:n vanhojen mainostaulujen paikoille Oulun neljälle vilkkaimmalle pääsisääntuloväylälle. OPS on valinnut aikoinaan kaupungin neljä parhainta mahdollista mainospaikkaa neitseellisestä maastosta alan ensimmäisenä toimijanan kaupungissa.

Oulun Palloseura on koko Suomen ensimmäisiä toimijoita digitaalisen ulkomainonnan alalla ja siksi organisaatiossamme on alan paras tietämys ja kokemus. Digitaulujen mainosmyynnistä vastaa Digimedia Finland Oy ketju, joka omistaa valomainostauluja Oulun lisäksi Kuopiossa (4kpl) ja Tampereella (4kpl). Ketju on laajentumassa seuraavaksi Turkuun, Poriin, Jyväskylään, Lahteen, Espooseen ja Vantaalle.

Digitaulut sopivat esimerkiksi imago-, kampanja-, tapahtuma- ja tuotemarkkinointiin. Kysy tarjous!

 

 

Meillä on neljä valttia suhteessa kilpailijoihimme:

1. Suurimmat näytöt, 29,06m2
2. Paras kuvanlaatu
3. Tihein näkyvyys / mainostaja (mainokset näkyvät noin 30 sekunnin välein)
4. Parhaat paikat eli suurimmat kontaktimäärät


Digitaulujen mainosmyynti:

Miika Juntunen / ketjujohtaja
p. 0500 517 277
miika.juntunen@digimediafinland.fi

Tarja Puutio / aluejohtaja, Oulu
tarja.puutio@digimediafinland.fi
p. 040 5252 150

Matias Juntunen / markkinointipäällikkö
p. 050 4055 240
matias.juntunen@digimediafinland.fi

Aineistot ja operointi
Timo Sipilä, Mainosmaker
mainossuunnittelija
p. 040 737 4517
timo.sipila@mainosmaker.fi

Oulu2

Kuva Kuusamontien päästä ns. Miljoonamontusta. OPS:n näyttö vasemmalla, kilpailijan näyttö oikealla. Uudet digitaulut ovat lähes kolme kertaa suuremmat kuin vanhat.Oulu1

Kuva Kemintieltä Alppilan ja Tuiran rajalta. OPS:lla on valomainostaulut myös Limingantullissa Äimäraution raviradan kohdalla sekä Kainuuntiellä erittäin vilkkaassa Joutsentien risteyksessä (OYSin ja Oulun AMK:n risteys).


>> Lue lisää Digimedia Finland Oy:n sivuilta

(Toimitus)

03.10.2014

Kausi päätökseen lauantaina Castrénissa

26 värikästä ottelua on takana ja yksi edessä. Oulun Palloseura niputtaa kautensa ensi kaudeksi Kolmoseen tippuvan Iisalmen Pallokerho-37:n isäntänä Castrénissa lauantaina kello 14.00 alkaen. OPS:n loppusijoitus sarjataulukossa tulee olemaan sijojen kolme ja viisi välillä. Tällä hetkellä viidentenä sarjassa oleva oululaisjoukkue pystyy kirimään teoriassa vielä AC Kajaanin ja GBK:n ohi riippuen päätöskierroksen tuloksista. PK-37 tulee olemaan sarjassa joko toiseksi viimeinen tai viimeinen.

Iiro Vandell

Tiivisti puolustava ja kaikkensa kentällä antava PK-37 on ollut yllättävän hankala vastustaja OPS:lle. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Oulussa päättyi nihkeästi 1 – 1-tasatulokseen. Iisalmessa löysällä asenteella pelannut OPS sai turpiinsa peräti maalein 4 – 1. Todisteltavaa on siis jäänyt paljon ja OPS haluaa ennen kaikkea päättää kautensa voitokkaasti.

Palloseuran kokoonpanossa nähdään jälleen runsaasti OPS-Akatemian riveistä tuttuja nuoria lupauksia.

OPS – PK-37 lauantaina 4.10. kello 14.00, Castrén. Tervetuloa!

(Toimitus)

04.10.2014

Siekkinen johti murskajaisia kauden päätösottelussa

Oulun Palloseura järjesti todellisen ilotulituksen kauden päätösottelussaan murskaamalla Kolmoseen ensi kaudeksi matkaavan Iisalmen Pallokerho-37:n tennislukemin 6 – 0.  Sarjan viimeisessä pelissä toimi parhaiten se osa-alue, mikä on aiheuttanut eniten päänvaivaa koko kauden: maalinteko. Tommi Siekkinen mätti neljä maalia, Matias Juntunen kaksi. Tilanteita riitti lauantainakin tuhlattavaksi asti, mutta pitää muistaa, että harvemmin jalkapallo-ottelussa nähdään näin leveitä lukemia.

– Kyllä maistuu. Oli kiva onnistua hyvin viimeisessä pelissä, sillä niin paljon on paikkoja ollut kauden aikana. Joskus pikkupoikana OLS:ssa (2.div.) olen tehnyt viimeksi neljä maalia, illan sankari Tommi Siekkinen hymyili.

Tommi Siekkinen

Knalli päähän hattutempun merkiksi.Koko kauden maalisaldonsa 13:een nostanut Siekkinen kertoi pelin ratkenneen tauolla tehtyyn taktiseen muutokseen.

– Ensimmäinen jakso oli heikko. Syöttelimme huonosti. Toisella puoliajalla päätettiin alkaa prässäämään ylhäältä ja se muutti pelin ihan täysin. Se oli hyvä ratkaisu.

Peli kääntyi kotijoukkueelle 57 minuutin kohdalla, kun PK-37 hukkasi 0 – 0-tilanteessa avopaikan OPS:n päädyssä. Heti tämän perään Siekkinen karkasi läpi Matias Juntusen syötöstä ja aloitti Palloseuran maalijuhlat. Hattutemppu oli valmis viidessä minuutissa. Siekkisen neljäs maali nähtiin 80. minuutilla, kun pikakiituri laukoi näyttävästi Eetu Uusitalon petaamasta tilanteesta. Matias Juntunen vastasi kahdesta seuraavasta osumasta. OPS:n viides maali oli onnekas, sillä nuori PK-vahti Matias Rissanen pudotti Juntusen keskityksen omaan maaliin. Päätöslukemat syntyivät rangaistuspilkulta.

Joni Lämsä

Joni Lämsä ja Matias Juntunen hallitsivat keskikenttää suvereenisti varsinkin toisella jaksolla. Lämsällä oli tilaa pyörähdellä pallon kanssa välillä jopa neljän iisalmelaispelaajan keskellä.Murskavoitto varmisti OPS:lle sarjassa viidennen sijan. Vastuuvalmentaja Ari Koski niputti koko kauden seuraavin sanoin.

– Alkukausi oli vaikea. Ei ollut peli-ideaa ja kaikki oli sekaista, kun jätkä tulivat joukkueeseen myöhään. Muutaman pelin se otti ennen kuin alkoi rullaamaan paremmin ja löytyi peli-idea. Ilman maalipaikkojen tuhlailua meillä olisi ollut saumat ihan mihin vaan.

Neljän kesken kauden kotiin lähetetyn brassipelaajan tilalle nousseet OPS-nuoret lunastivat paikkansa Joni Lämsän johdolla avauskokoonpanossa ja tämä lämmitti myös Ari Kosken mieltä.

– Eipä paljon huomannut, että ketään olisi puuttunut. Päinvastoin. Nuoret pääsivät alkukaudesta hyvin sisään ja olivat loppukaudesta valmiita pelaamaan isompaa roolia. Esimerkiksi tänäänkin Joni Lämsä ja Gzim Hasani olivat pirun hyviä.

Oulun Palloseura kiittää kannattajiaan, yhteistyökumppaneitaan ja seuran toimihenkilöitä kuluneesta kaudesta!


OPS – PK-37 6 – 0 (0 – 0)
1 – 0 Tommi Siekkinen (Matias Juntunen) 57 min.
2 – 0 Tommi Siekkinen (Andrew Gray) 60 min.
3 – 0 Tommi Siekkinen (Matias Juntunen) 63 min.
4 – 0 Tommi Siekkinen (Eetu Uusitalo) 80 min.
5 – 0 Matias Juntunen 86 min.
6 – 0 Matias Juntunen rp. 89 min.

Veikkauspörssipisteet
3 Tommi Siekkinen (OPS)
2 Joni Lämsä (OPS)
1 Matias Juntunen (OPS)

Ottelupöytäkirja

(Toimitus)