November
   October

28.08.2010

OPS taipui tasapeliin Tampereella

Oulun Palloseura sai todeta Tampereen Pallo-Veikkojen vahvan syysvireen lauantaina Tammelassa, jossa pisteet jaettiin sopuisasti maalein 2 - 2 TPV:n 80-vuotisjuhlaottelussa. Oululaisten kannalta harmillisinta oli se, että joukkue hukkasi kahden maalin johtoaseman ottelussa.

- Iso pettymys totta kai, kun kaksi pistettä enemmän oli tarjolla. Peli oli todella vauhdikas ja avoin ja molemmilla oli todella paljon maalipaikkoja, OPS-luotsi Luiz Antonio kertasi.

TPV hallitsi ottelun alkuminuutteja, mutta kellon käydessä vierailijat pääsivät paremmin peliin mukaan. OPS johti puolen tunnin pelin jälkeen jo 0 - 2 Milan Mijailovicin ja Alex Arinzen maaleilla. Ensin Mijailovic laukoi Matias Juntusen keskityksen verkkoon ja hetkeä myöhemmin Arinze lisäsi johtoa puskemalla ylärimasta kimmonneen Luis Vanderlein vapaapotkun sisään. Vain minuutti tästä ja TPV pääsi juonesta kiinni OPS-puolustaja Augustine Jibrinin omalla maalilla. Juuso Tuovisen vapaapotku kimposi Jibrinin päästä OPS-maalin ylänurkkaan eikä maalivahti Oskari Forsman voinut tilanteelle mitään.

Toisen jakson alussa OPS juoksutti kentälle ensi tiistaihin asti testissä olevan venäläispelaaja Eugeni Kabaevin, joka siis debytoi Tampereella. Hän ei kuitenkaan päässyt ottelun parhaille maalipaikoille, vaan ratkaisijan viittaa tarjottiin Matias Juntuselle ja Luizaolle. Antonion mukaan Juntusella oli lopussa kaksi luksuspaikkaa, joista hänen olisi pitänyt onnistua. Lisäksi Luizao liukui pallon vain muutaman sentin ohi TPV-maalin. Antonion mukaan OPS kompastui tuttuun ongelmaan.

- Emme osaa "tappaa" pelejä ja sen takia me kärsimme. Meillä on aina ollut tarpeeksi maalipaikkoja voittaa ottelu ja niin oli tänäänkin, sitä ei voi moittia.

TPV ponkaisi tasoihin Juuso Ollikaisen maalilla, joka syntyi vastaiskun päätteeksi takatolpalta ottelun 78. minuutilla. Syötön tarjoili hyvässä vireessä oleva Jussi Kemmo.

- TPV oli aggressiivinen ja heillä oli myös paljon maalipaikkoja. Tämä oli vaikea peli. Pitkästä aikaa meidän puolustus pelasi huonon ottelun ja kaikilla muilla oli vaikeuksia paitsi Iiro Vandellilla. Pitkään olemme puolustaneet hyvin ja kurinalaisesti, mutta tänään se ei ollut sitä, Antonio tiivisti.

OPS on tositoimissa seuraavan kerran ensi perjantaina, kun se matkustaa Vantaan PK-35:n vieraaksi. OPS on sarjassa viidentenä, kun kautta on jäljellä vielä kuusi ottelua.