November
   October

28.08.2017

GrIFK otti pisteet Kauniaisissa tuloksin 3-2

OPS hävisi Kauniaisten keskuskentällä Grankulla IFK:lle värikkäiden vaiheiden jälkeen lukemin 3-2 (1-0). OPS menetti lopussa johtoasemansa kahden minuutin sisällä.

3-2 Britschgi 84’

OPS aloitti ottelun surkeasti. Grani pääsi yllättämään oululaiset jo 3.minuutin kohdalla komean kuvion päätteeksi. Lassi Luoto pääsi vapaasti sijoittamaan pallon ohi OPS-vahti Juhani Pennasen. Granilla oli heti perään toinen hyvä paikka viedä kotijoukkue kahden maalin karkumatkalle, mutta Pennanen piti komealla torjunnalla tilanteen tasaisena. OPS:lla oli omat hyvät paikkansa tasoitukseen, mutta Grani-vahti Toni Vuorisen hyvät torjunnat ja maalikehikot pitivät tilanteen muuttumattomana. OPS-leiri koki mielestään vääryyttä, kun Thiago Trindaden veto osui yläriman ja tolpan kautta maaliviivalle. Opsilaiset näkivät tilanteen siten, että pallo olisi käynyt maalissa.

Toisella puoliajalla OPS tuli sisään erilaisella jalalla, ja heti alussa OPS sai hyvän paikan, mutta tälläkin kertaa pallo suuntautui tolppaan. Maalihanat aukenivat kunnolla vasta tunnin pelin jälkeen, kun OPS sai tehtyä kaksi komeaa maalia viiden minuutin sisään. Ensin Leandro Costa kiskaisi upean saksipotkumaalin 60.peliminuutin kohdalla. Tämän jälkeen OPS:n paine jatkui, ja 65.minuutin kohdalla Thiago Trindade teki upean soolomaalin noin 20 metristä.

OPS kuitenkin menetti johtoasemansa parissa minuutissa. Ensin Grani nousi tasoihin OPS-puolustuksen avustuksella. Rounaja pääsi vielä purkamaan pallon maaliviivalta, mutta pallo osui suoraan Trindaden rintaan, josta pallo kimposi maaliin ottelun 83.minuutilla. Heti perään Grani meni johtoon pitkästä sivurajaheitosta, kun Jonas Britschgi viimeisteli jatkopallon maaliin. Kun OPS:n loppukiri ei tuottanut tulosta, pisteet jäivät Kauniaisiin.

OPS:n tappioputki kasvoi kuuden ottelun mittaiseksi, ja putoamisesta taisteleva GrIFK otti tärkeät kolme pistettä. Taistelu putoamista vastaan jatkuu seuraavana sunnuntaina, kun OPS kohtaa toisen putoamisviivan alla olevan joukkueen, Oulunkylän Gnistanin. ”Kuuden pisteen ottelu” otellaan Oulussa sunnuntaina 3.9. kello 17:00!