October

11.08.2017

KPV haki pisteet Oulusta

OPS - KPV, 11.8.2017

Oulun Palloseura ei kyennyt laittamaan kampoihin kärkiseura Kokkolan Palloveikoille. KPV meni jo ensimmäisellä puoliajalla 0-2 johtoon Elias Ahteen ja Washilly Tshibasun maaleilla. Toisella puoliajalla Washilly Tshibasu niittasi loppulukemat 0-3 rangaistuspotkusta.

Lopputulos 0 - 3 (0 - 2)

Maalintekijät:

0-1 Elias Ahde

0-2 Washilly Tshibasu

0-3 Washilly Tshibasu

Ensimmäiset 20 minuuttia on ollut Oulun Palloseuralle tällä kaudella hankalia, eikä tämän päivän ottelu tehnyt poikkeusta. Ensin KPV:n Elias Ahde pääsi kympin kohdalla laukomaan vapaasti keskeltä rangaistusalueen reunaa vasemmalla jalallaan, ja tuloksena komea veto OPS-maalin ylänurkkaan.

Seuraavalla pelikellon tasaluvulla Washilly Tshibasu pääsi kääntymään rangaistusalueella ja kiskaisi vasurillaan oikeaan alakulmaan ohi OPS-vahti Dennis Rodriguesin. Näin KPV siirtyi 20.minuutin kohdalla jo 0-2 johtoon.

Ensimmäisen puoliajan lopulla OPS pääsi paremmin peliin mukaan, ja paras maalintekopaikka siunaantui Konstantin Beloville. Kulman jälkitilanteesta Belov pääsi ampumaan komean volley-potkun kohti Joonas Myllymäen vartioimaa maalia, mutta Myllymäen ”game-saver” piti tilanteen muuttumattomana.

Toinen puoliaika oli suhteellisen tasaista keskialueen vääntöä. OPS takoi päätä KPV:n puolustukseen ja KPV puolusti hyvin OPS:n harvat maalipaikat. Washilly Tshibasu pääsi ottelun lopulla haastamaan OPS-puolustuksen ja sai hankittua joukkueelleen rangaistuslaukauksen. Tshibasu laittoi itse pilkun varmasti maaliin. Näin jaossa olleet pisteen lähtivät kokkolalaisten matkaan.

OPS-manageri Miika Juntunen harmitteli ottelun jälkeen aikaisin tullutta takaiskumaalia: ”Ottelua on vaikea voittaa, kun ensimmäisen kahdenkympin aikana antaa vastustajalle kaksi eteen. Jos päästetään monta kertaa vastustaja ampumaan vapaasti keskeltä kuudentoista aluetta, niin uppoaahan se väkisinkin. Tänään kyllä hävittiin paremmalle joukkueelle.”

OPS:n Matias Juntunen näki, että joukkue kärsii henkisestä lukosta. ”Aika raskasta alkaa olla, kun pisteistä ei ole tullut. Ei se auta kuin jokaisen pelaajan on vain katsottava peiliin, ja nousta treenien kautta uudelle tasolle.”

OPS kohtaa ensi viikolla Oulussa FF Jaron. OPS ja Jaro on tällä hetkellä tasapisteissä, joten ottelun merkitys on suuri. Ottelu pelataan perjantaina 18.8 klo 18:30 Raatin stadionilla.