December
   November
   October

02.07.2017

Tasapainoinen ja maalirikas ottelu takasi OPS:lle kolme pistettä. GrIFK kaatui lopulta selvin numeroin 4-1 (1-0).

OPS - GrIFK 4-1 (1-0)

OPS:n maalintekijät: Belov, Nzekwe, Juntunen & Ouattara

Oulun Palloseura voitti lauantaina kotonaan Grankulla IFK:n lopulta selvin numeroin 4-1 (1-0). Ottelu oli Palloseuralta hyvä suoritus kolmen tappiollisen ottelun jälkeen. OPS:n otteet olivat tasaiset läpi ottelun yhtä takaiskumaalia lukuun ottamatta. OPS:n maaleista vastasivat Konstantin Belov, Michael Nzekwe, Matias Juntunen ja Boliguibya Ouattara.

Konstantin Belov aloitti OPS:n maalijuhlat ensimmäisellä puoliajalla, kun ottelu oli vanhentunut 37 minuuttia. Matias Juntunen käynnisti nopean vastahyökkäyksen lähettämällä pitkän pallon kohti Belovia. Belov hassutti vastustajan rangaistusalueen reunamilla ja ampui pelivälineen ovelasti etukulmaan ohi GrIFK-vahti Kimi Lindemanin. Ensimmäinen puoliaika oli muutoinkin Palloseuralta hyvää peliä, vaikka lisäosumia ei nähty.

Toisella puoliajalla Michael Nzekwe jatkoi hyviä otteitaan ja tällä kertaa maalin muodossa. Belov jatkoi pallon Nzekwelle laitaan, joka ohitti laidalla oman puolustajansa ja ampui pallon pienestä kulmasta toistamiseen Kimi Lindemanin etukulmasta sisään. GrIFK:n kavennusosuma syntyi pian tämän jälkeen. OPS-puolustus kompuroi pallon kanssa ja Petter Meyer pääsi väliin ja sijoitti kavennuksen ohi Dennys Rodriguesin. Matias Juntunen lopetti GrIFK:n takaa-ajon viisi minuuttia takaiskumaalista sijoittamalla pelivälineen kaukaa ohi Lindemanin. Boliguibya Ouattara kaunisteli loppulukemat ottelun viimeisellä minuutilla kaukolaukauksella, joka muutti puolustuksesta suuntaa.

Ottelu oli tasapainoinen ja voitto erittäin tärkeä. OPS nousi sarjassa viidenneksi ohi FF Jaron ja FC Hakan. Matkaa kärkeen on kahdeksan pistettä. OPS:n seuraava ottelu on viikon päästä lauantaina, kun joukkue matkaa Gnistanin vieraaksi Helsinkiin.