28.06.2017

OPS:n toinen kolmannes käynnistyi tappiolla FF Jaroa vastaan Pietarsaaressa

FF Jaro - OPS 27.6.

Lopputulos 2-1 (1-0).

Juhannuslomien jälkeen Oulun Palloseura pääsi piakkoin taas tositoimiin, kun eilen pelatulla Ykkösen kierroksella OPS matkusti jo toista kertaa tässä kuussa FF Jaron vieraaksi. Ottelu oli kummankin joukkueen ensimmäinen ottelu Ykkösen toista kolmannesta. Tasainen ottelu kääntyi lopulta FF Jaron voittoon lukemin 2-1 (1-0).

FF Jaro siirtyi ensimmäisellä puoliajalla 1-0 johtoon Seth Paintsilin kauden ensimmäisellä maalillaan, kun hän pääsi hienon harhautuksen jälkeen nokikkain OPS-vahti Juhani Pennasen kanssa eikä epäonnistunut. Toisen puolikkaan alussa OPS tasoitti pelin Joni Lämsän niin ikään kauden ensimmäisellä maalillaan. Michael Nzekwe antoi hyvän keskityksen maalille, jonka Konstantin Belov jatkoi keskelle Thiago Trindadelle, joka malttoi vielä siirtää parempaan paikkaan Lämsälle. Paintshil kuitenkin käänsi tasaisen ottelun FF Jarolle ottelun 75. minuutilla, kun hän ohjasi pelivälineen OPS-puolustuksen kautta ohi Pennasen. Näin loppulukemat 2-1 jäivät voimaan, ja Jaro kuittasi kauden ensimmäisen kotivoittonsa ja kolme pistettä.

Kauden ensimmäinen maali ei paljon lohduttanut OPS:n Joni Lämsää: ”Annettiin tyhmä maali Jarolle ekalla puoliajalla. Päästiin sen jälkeen tasoihin ja mielestäni meillä oli sen jälkeen paljon paikkoja, joista olisi voinut tehdä maalin. Kun emme tehneet, niin Jaro iski," Lämsä harmitteli FF Jaron toimitukselle.

Oulun Palloseura oli saanut otteluun uuden vahvistuksen Argentiinasta, kun paperit Martin Pavezin pelilupaan saatiin ajoissa kuntoon. Argentiinalainen toppari vaikutti tämän ottelun perusteella hyvältä hankinnalta loukkaantumisista kärsineen joukkueen vahvuuteen. 28-vuotiaan Pavezin pelipaikka on keskuspuolustaja. OPS-puolustus on kärsinyt kovia viime aikoina, kun Hussaini Adaji ja Augustine Jibrin ovat loukkaantuneina, ja Seidou Guero kärsi pelikieltoa vielä tämän ottelun. Myös Joni Lämsä kärsii seuraavassa ottelussa pelikiellon, kun miehen korttitili tuli Jaro-ottelun varoituksen myötä täyteen.

OPS-manageri Miika Juntunen oli myös harmissaan hävityn ottelun jälkeen:
”Tappion jälkeen on huonot fiilikset. On tämä aika tylyä hommaa, nytkin voittomaali oli oma maali. Ouattara teki hienon oman maalin, olisipa tuollainen hyökkääjä. Eilen saimme uuden topparin, kun Martin Pavez tuli Suomeen. Hän on hyvä toppari, mutta ehkä vähän kovakourainen Suomen pehmeisiin oloihin.  Hän syö jatkossa tuollaisia hyökkääjiä aamupalaksi,” Juntunen kommentoi ottelua ja uutta topparia Jaron toimitukselle.

OPS:n seuraava ottelu on kotiottelu Grankulla IFK:a vastaan nyt lauantaina 1.heinäkuuta. Ottelu pelataan Raatin stadionilla kello 18:00. Tervetuloa!