November
   October

02.04.2017

OPS taipui heikon toisen jakson jälkeen JJK:lle

Sunnuntaina Arina Areenalla Oulun Palloseuran vastustajaksi asettui viimeistä harjoitusotteluaan ennen Veikkausliigan alkua pelaava JJK. Lyhyesti sanottuna OPS antoi JJK:lle hyvä vastustajan ensimmäisen jakson osalta. Toisen puoliajan heikot hetket muuttivat loppulukemat selvästi jyväskyläläisille 5-2 (2-2).

Arttu Haapalalla oli oiva maalipaikka ottelun ensimmäisellä puoliajalla. Taustalla Thiago Trindade ja Konsta Belov

OPS oli paikoittain jopa vahvempi ensimmäisellä puoliajalla, josta kertoo jo toisella minuutilla tullut avopaikka. Joni Lämsä ei kuitenkaan pystynyt tästä viimeistelemään tarvittavalla tarkkuudella. Sen sijaan JJK onnistui viimeistelyssään jo 5 minuutin kohdalla. OPS:n puolustuksen paitsioansa petti, ja tilanne 0-1. Seuraavasta maalista vastasi OPS:n Oskari Rounaja, kun peliä oli pelattu vartti. ”Ose” pelasi näyttävän seinäpelin Konsta Belovin kanssa, ja viimeistely oli tarkka. JJK siirtyi maalin johtoon 10 minuuttia ennen ensimmäisen puoliajan loppua, kun jyväskyläläishyökkääjä jäi vapaaksi maalin eteen. OPS tuli kuitenkin tasoihin vain kolme minuuttia takaiskusta, kun OPS:n tuore hankinta, Thiago Trindade, puski kulmapotkusta. Tämän puskun JJK vielä selvitti, mutta Konsta Belov oli ensimmäisenä irtopallossa. Puoliajalle mentiin siis 2-2 tasatilanteessa.

Toinen jakso ei olisi voinut juuri huonommin alkaa. Viiteen minuuttiin kaksi maalia. Ensimmäisessä OPS:n paitsioansa petti jälleen. Toisessa hyökkääjä päästettiin rangaistusalueelle aivan liian helposti, eikä Juhani Pennasella ollut läheltä tulleessa laukauksessa juuri mahdollisuuksia. JJK lisäsi johtoaan vielä kulmapotkusta pelin 65 minuutilla 5-2, ja nämä lukemat jäivät pelin lopputulokseksi.

”Peli näytti sen mitä odotinkin. Parhaimmillaan olimme jopa liigaseuraa parempia, mutta yksittäiset henkilökohtaiset virheet kostautuivat tänään. Siitä erottaa liigajoukkueen – he rankaisevat näistä virheistä. Joukkueen pelissä on jo palasia siitä, mitä vajaan viiden viikon päästä tullaan näkemään, mutta tämä puolustus ei vielä riitä. Siksi meille vielä tuleekin alakerran pelaajia ulkomailta”, OPS-manageri Miika Juntunen pohtii pelin jälkeen.